Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:19 16.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема Пак за отказа от хартиена фактуранови  
Автор deadreckoning (г-н Двутактов)
Публикувано23.03.09 18:36

Остава към седмица до крайния (засега) срок за отказ от хартиена фактура, при който може да се получи скромен гювеч от страна на М-тел. Все още се колебая дали да се откажа, или не. Това, което ме смущава е, че при благородната иначе цел, декларирана от М-тел, компанията продължава да цвъка всевъзможни рекламни брошурки за какво ли не + месечно рекламно списание. А това някак си не се връзва с опазването на дърветата. Какво е вашето мнение?

Тема Re: Пак за отказа от хартиена фактуранови [re: deadreckoning]  
Автор cyg (<>)
Публикувано23.03.09 22:06

По-важния въпрос е дали на ТЕБ е изгодно да зарежеш хартиената фактура срещу това което наричаш "скромен гювеч". Дали Мтел ще спечели от това вече е без значение...

Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!

Автор StefanPan (М&М)
Публикувано23.03.09 22:19

Ам не се връзва.
Но не мисля, че има някой, който да си е мислил, че целта е благородна.

------------------------
Слушай беззвучието...

Автор OO7bg (ultra)
Публикувано25.03.09 15:57

Много бавят качването на електронните фактури - от 3 до 5 дни след излизането им и получаването на смс, че има излязла фактура и сумата. Много е, значи смс може веднага да пратят, а ел.фактурата след близо седмица. Ако е веднага бих се замислил да се откажа от хартиената, но сега - не.

Тема Re: Пак за отказа от хартиена фактура [re: OO7bg]  
Автор root666 (новак)
Публикувано25.03.09 17:29

Дане би хартиената фактура да я получаваш заедно със СМС-а ?

Тема Re: Пак за отказа от хартиена фактуранови [re: root666]  
Автор roostercocks (halfbaked)
Публикувано25.03.09 19:06

Защо не ги помолиш да ти пращат смс-а със седмица закъснение?

Автор Boдeндyx® (Народен будител)
Публикувано25.03.09 19:35

Голям майтап е тази кампания...
Отказах се от хартиената фактура и... сега ни хартиена, ни електронна - при всеки опит да си проверя електронната фактура ми иска специалния пин код, който се пише на хартиената.
Ами нали за това съм се отказал от хартиената фактура - за да си проверявам електронната. Как така хем не ми изпращат фактурата, хем - за да си проверя електронната, искат код, който го има само на хартиената фактура.
Изобщо - къде е българския Джозуеф Хелър да напише "Параграф 22" втора част

Тема Re: Пак за отказа от хартиена фактуранови [re: Boдeндyx®]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано25.03.09 19:49

на *88 или в кой да е магазин ще ти го кажат.

при всеки опит да си проверя електронната фактура ми иска специалния пин код, който се пише на хартиената.
Няма такова нещо...не помня точно, но или въобще не го искат, или го искат само при регистрацията...по-скоро хич не го искат - наскоро си правих регистрацията на току-що пуснатия войсбокс и стигнах до последната стъпка - да дам номера за да ми пратят СМС с паролата, което нямаше как да стане, макар че Панасокика ми има СМС функционалност; никъде не иска пина...аз и нямах още първа фактура.
Този пин е нужен за регистрация в иПей, за проверка на сметки и фактури на друга карта...не се сещам за друго.

Тема Re: Пак за отказа от хартиена фактуранови [re: Boдeндyx®]  
Автор Coтko (Apple user)
Публикувано25.03.09 20:30

То пък всички проблеми все на теб се случват. Пробвай с последните 4 цифри на ЕГН-то ти. Ако си стар абонат това ти е пин-а

Think Positive !

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.