|
Тема
|
vodafone 227
|
|
Автор |
silverado (добродушен) |
Публикувано | 04.09.08 08:40 |
|
Мисля да взема един 227 за възрастен човек който трудно вижда. Интересува ме дали е надежден и най важното дали има гласово набиране за да му спестя търсенето по бързи бутони(бързо набиране, ако има такова разбира се). Ще са му нужни 6-7 номера най много с които да работи.
| |
|
водафоните са дървета по добре една нокия1112
| |
|
първо водафона ще ми излезе 17лв и което е по важно че е тип мида и когато е затворен няма опасност да натисне нещо по него защото споменах че трудно вижда
| |
|
иначе аз имам Nokia
| |
|
Здравей.
Vodafone 227 не разполага с гласово набиране и speed dial.
В къщи имам от около година един Vodafone 225, който се държи доста стабилно, ако това е показателно за тези модели
Редактирано от motek на 04.09.08 12:00.
| |
|
Хм, на зная за този, но миналата есен взех Водафон 225 на майка си. Тези телефони са невероятни ментета! Сметката й зпаочна да нараства много бързо в началото и докато усетя какво става, от Ментел вече ме бяха набутали с едно 60 смс-а, които дървото изпращаше си изпращашесамопроизволно, по цели 15 броя наведнъж понякога, до първия номер от списъка й с номера. По някакъв начин това ставаше от вградените шаблони с смс-и. Преди месец ходих у едни познати, семейство на около 65 години, които бяха имали неблагоразумието да вземат 2 такива на договор. Когато взех единия, за да видя на кого са пращали смс-и и те :), на дисплея пишеше "зает съм, ще ти се обадя по-късно" :))), което за незапознатите е един от шаблонните вградени смс-и в това чудо на комуникационната техника. Разбира се, хората категорично отхвърлиха да са пращали някому съобщения, дори казаха, че не знаят как става това :))
Та, не се набутвай с такъв телефон, според мен Ментел прекрасно разбира, че телефоните ще бъдат подарявани на или купувани от възрастни хора, които нямат претенции към аларата, затова е приготвил ментетата с идеята абонатите да бъдат стригани точно с такива номера като посочения по-горе.
Сещам се и за друг кусур на апарата - батерията пада изведнъж и дисплеят угасва, преди да съумееш да реагираш :)))
| |
|
То си личи колко стабилно се държи, щом от 1 година си го държиш вкъщи...
Прекомерната употреба на LINUX, води до пристрастяване... към WINDOWS !!!
| |
|
А ти щом си толкова компетентен с телефонитена Водафон, защо просто не махнеш центъра за изпращане на смс-и от конфигурацията на телефона, като по този начин спреш услугата по изходящите кратки съобщения. По този начин няма да има сървър, който да ти обслужва заявката и смс-ите никога няма да бъдат изпращани (обслужвани от оператора).
| |
|
Ако посланието ти е към мен - имам още 2 месеца договор и след това ще станем абонати на друг оператор. Опитах се да опиша моите теглила, а как приемаш описаното ти, си е твоя работа.
Все пак имай предвид, че ако след година ти е дошло до гуша от тези измамници, ще трябва да предприемеш навреме действия - иначе ще станеш по стечение на обстоятелствата абонат за още една година - имай го предвид.
| |
|
Не съм абонат, взех го свободен
| |
|
|
|
|