Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:21 07.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема vodafone 227  
Автор silverado (добродушен)
Публикувано04.09.08 08:40

Мисля да взема един 227 за възрастен човек който трудно вижда. Интересува ме дали е надежден и най важното дали има гласово набиране за да му спестя търсенето по бързи бутони(бързо набиране, ако има такова разбира се). Ще са му нужни 6-7 номера най много с които да работи.

Тема Re: vodafone 227нови [re: silverado]  
Автор paпaн (непознат )
Публикувано04.09.08 08:57

водафоните са дървета по добре една нокия1112

Тема Re: vodafone 227нови [re: paпaн]  
Публикувано04.09.08 09:19

първо водафона ще ми излезе 17лв и което е по важно че е тип мида и когато е затворен няма опасност да натисне нещо по него защото споменах че трудно вижда

Публикувано04.09.08 09:22

иначе аз имам Nokia

Автор motek (ombre)
Публикувано04.09.08 11:22

Здравей.

Vodafone 227 не разполага с гласово набиране и speed dial.
В къщи имам от около година един Vodafone 225, който се държи доста стабилно, ако това е показателно за тези модели

Редактирано от motek на 04.09.08 12:00.

Автор rudolf_1 (непознат )
Публикувано04.09.08 13:29

Хм, на зная за този, но миналата есен взех Водафон 225 на майка си. Тези телефони са невероятни ментета! Сметката й зпаочна да нараства много бързо в началото и докато усетя какво става, от Ментел вече ме бяха набутали с едно 60 смс-а, които дървото изпращаше си изпращашесамопроизволно, по цели 15 броя наведнъж понякога, до първия номер от списъка й с номера. По някакъв начин това ставаше от вградените шаблони с смс-и. Преди месец ходих у едни познати, семейство на около 65 години, които бяха имали неблагоразумието да вземат 2 такива на договор. Когато взех единия, за да видя на кого са пращали смс-и и те :), на дисплея пишеше "зает съм, ще ти се обадя по-късно" :))), което за незапознатите е един от шаблонните вградени смс-и в това чудо на комуникационната техника. Разбира се, хората категорично отхвърлиха да са пращали някому съобщения, дори казаха, че не знаят как става това :))
Та, не се набутвай с такъв телефон, според мен Ментел прекрасно разбира, че телефоните ще бъдат подарявани на или купувани от възрастни хора, които нямат претенции към аларата, затова е приготвил ментетата с идеята абонатите да бъдат стригани точно с такива номера като посочения по-горе.
Сещам се и за друг кусур на апарата - батерията пада изведнъж и дисплеят угасва, преди да съумееш да реагираш :)))

Тема Re: vodafone 227нови [re: motek]  
Автор Schizo Deluxe (Maximum Satan)
Публикувано04.09.08 17:29

То си личи колко стабилно се държи, щом от 1 година си го държиш вкъщи...

Прекомерната употреба на LINUX, води до пристрастяване... към WINDOWS !!!

Публикувано04.09.08 21:00

А ти щом си толкова компетентен с телефонитена Водафон, защо просто не махнеш центъра за изпращане на смс-и от конфигурацията на телефона, като по този начин спреш услугата по изходящите кратки съобщения. По този начин няма да има сървър, който да ти обслужва заявката и смс-ите никога няма да бъдат изпращани (обслужвани от оператора).

Автор rudolf_1 (непознат )
Публикувано04.09.08 21:46

Ако посланието ти е към мен - имам още 2 месеца договор и след това ще станем абонати на друг оператор. Опитах се да опиша моите теглила, а как приемаш описаното ти, си е твоя работа.
Все пак имай предвид, че ако след година ти е дошло до гуша от тези измамници, ще трябва да предприемеш навреме действия - иначе ще станеш по стечение на обстоятелствата абонат за още една година - имай го предвид.

Тема Re: vodafone 227нови [re: rudolf_1]  
Публикувано07.09.08 10:11

Не съм абонат, взех го свободен

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.