Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:42 06.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема Нова "примоция" от Ментел : Прима Плюс  
Автор aruba_man_ban_delete (*антитрол*)
Публикувано02.09.08 17:28

На мен ми се стува, че това е за сега Примата с най-много бонуси до 5 номера - 200 минути и 200 смс срещу 30 лв. - Цена на минута около 15 ст. ако се смята само бонуса или около 9 ст. ако и 30-те лева се изговорят до 5-те номера.

Отново има краен срок на бонусите, но този път е 3 години.

Иначе типичните ментелски номера - 30 дена валидност.

Прави впечетление и новият начин за замяна на номер в "семейство и приятели" с смс на 1191.

Тема пак половинчатости и изгъзици)нови [re: aruba_man_ban_delete]  
Автор Дekcтъp (добър психопат)
Публикувано04.09.08 09:18

Обаче с приключването на двойния бонус на Вивател май това става по-изгодно,м най-вече заради смс-те.
А и звъня на мангалите по полето с примата, няма място на договоря.
Все пак, бих предпочел една единна нормална тарифа, аман от тия техни изгъзици, АМАН!!

Тема Re: Нова "примоция" от Ментел : Прима Плюснови [re: aruba_man_ban_delete]  
Автор aruba_man (Euro Kinder)
Публикувано20.09.08 01:24

Тебе те знаем! И 5 стотинки ти е скъпо! Лошо е да си социален аутсайдер и да си броиш стотинките до следващата си пенсия, която получаваш като инвалид първа група!

Изобщо защо ти е телефон? Имам едно Уоки-Токи, което не ми трябва! Ако искаш мога да ти го подаря да си говориш в психиатрията! Има обхват до 5 км. на открито!
Ама после пък, батериите ще са ти скъпи! Уфф, остави, остави!

Muenchen is mein Heim!

Редактирано от aruba_man на 20.09.08 01:26.

Тема Re: Нова "примоция" от Ментел : Прима Плюснови [re: aruba_man_ban_delete]  
Автор dnk_27 (непознат )
Публикувано03.10.08 20:26

Само дето Вивател пак ги надцака с новите бонуси-100смс-а и 3лв допълнително време към всички мобилни мрежи при презареждане от 10лв.При това без да се налага непрекъснато да си сменяш номера като хамелеон-редовните Мтелски номера.Хората предлагат лоялност за лоялност-участваш с редовни суми,получаваш бонуси.Мтел,време е да си вземете поука,за да не губите и др.клиенти.Всъщност,ако искате-ние не сме длъжни да ви бъдем безкрайно предани просто така...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.