|
Тема
|
МТел - срам и позор (конкретен пример)
|
|
Автор |
Cherniq (истински) |
Публикувано | 22.04.08 00:22 |
|
Ей, Мтелци, как сте банда. Днес бая се изложихте.
От години не бях влизал във ваш БЦ, днес минах да взема една карта, че ми се наложи. Служителката ми предложи някъв телефон на промоция. Беше за без пари та взех и него...
И накрая се събраха документи, фактури, телефон.... очаквам да ги сложат в някакво хубаво хартиено пликче "МТел". За мое голямо учудване получих съвсем обикновен черно-жълт найлонов плик, тип "Илиянци 95г."
Срам и позор
Мисли! Вярвай! Мечтай! Рискувай!
| |
Тема
|
Re: МТел - срам и позор (конкретен пример)
[re: Cherniq]
|
|
Автор | gril (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.04.08 20:02 |
|
pich izvqnaj mnogo! za teb specialno sledvashtiq put shte izrabotim luksozni opakovachni materiali, che da ne padame v ochite ti tolkova brutalno!!!
btw, nekvi drugi oplakvaniq ako imash spodeli!?
| |
Тема
|
[re: gril]
|
|
Автор |
Cherniq (истински) |
Публикувано | 26.04.08 01:00 |
|
Навремето имахте хартиени торбички. Това далеч се различава от луксозен рекламен материал. В Глобул като подписах ми бяха дали пликче, химикалки, някви такива за врата....
Това са съвсем обикновени рекламни материали. Съгласи се, че не е редно от магазин на МТел да се излиза с торбички тип "бакалията на бай Иван"
Не оставай прост, гриле
Мисли! Вярвай! Мечтай! Рискувай!
| |
Тема
|
[re: Cherniq]
|
|
Автор | Mинa Baлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.08 11:00 |
|
ахаха Така е така е! И на една приятелка и се случи в един т.н. БЦ на Мтел. Много смешно беше. Може би вече ги е срам да им правят реклама по улицата... Просто няма за какво!
| |
Тема
|
[re: gril]
|
|
Автор | Mинa Baлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.04.08 11:03 |
|
Следващия път преминете 1ви клас преди да се опитвате да чукате по клаиватура в явертъ или ,уеишщ формат, за да не ви се смеят. в крайан сметка не чукате на Т9 някой SMS я! u HE 3a|5pabqu DA Ky5u6 4Y6ku!
| |
|
|
|
|