Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:15 15.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема Roaming s Primaнови  
Авторmax (Нерегистриран)
Публикувано29.10.07 10:46

Zdraveyte,
izvinyavam se, che pisha na latinitsa, no sym v chujbina i nyamam kirilitsa, ne moga i da instaliram. Imam edna Prima karta zakupena v Bulgaria, no ne i e aktiviran roaming. Vidyah na sayta na Mtel, che moje da se aktivira s izprashtane na SMS na 1173. No ne moga da izpratya sms, nito da se obadya, chrez koyto i da e operator tuka. Dali moje da se aktivira roaming kato pisha mail na mtel, sys seriyniya nomer na kartata? Blagodarya.

Тема Re: Roaming s Primaнови [re: max]  
Автор motek (ombre)
Публикувано29.10.07 12:42

Здравей.

Регистрирай се и ела на "бележка" за да ти обясня начина

Тема Re: Roaming s Primaнови [re: motek]  
Авторman (Нерегистриран)
Публикувано29.10.07 14:07

Predpolagam ima i drugi klienti v 4uzbina koito imat Prima karta i e hubavo da znaqt ako ima nqkakav na4in za aktivirane ot 4uzbina?

Тема Re: Roaming s Primaнови [re: motek]  
Автор MiNDHAQR (непознат )
Публикувано29.10.07 17:15

Благодаря за съдействието :)

Аз писах и на Мтел съпорта и ми казаха, че се активира като им дам инфо за последните набрани номера от картата или серийния номер на последния ваучер. Последното не можех да представя, не знам някой да си пази ваучера след като го зареди. Явно след това може пак да потрябва :)
Мерси отново!

Редактирано от MiNDHAQR на 29.10.07 17:38.

Тема Re: Roaming s Prima [re: MiNDHAQR]  
Автор motek (ombre)
Публикувано29.10.07 17:33

Пак заповядай

Тема Re: Roaming s Primaнови [re: MiNDHAQR]  
Автор jgmudei (непознат )
Публикувано29.10.07 18:40

Аз си го пазя ако си изгубиш или повредиш прима карта която ползваш от години ще разбереш защо трябва да си го пазиш !!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.