Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:05 13.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Анкетанови  
Автор aruba_man (Турбо Гъзар)
Публикувано29.09.07 01:46

Тъй като всеки се прави на луд и се страхува да зададе въпроса публично,ще попитам аз!

Да речем,че преносимостта на номерата е факт и още днес можете да смените оператора като си запазите номера!Как ще постъпите?За предпочитане са кратки и ясни отговори от типа "ник-оператор-От МТел минавам на Вивател". Примерно:

Стерн-Мобилтел:Дългогодишен абонат съм на Ментел,харесват ми новите планове на Вивател,но за де падна в очите на колегите оставам на Ментел!

Мидичката-ГлоБул Смарт Груп:От времето когато бях студентка в Германия хванах един немски баламурник и той ме спонсорира най-редовно и ми плаща сметките!Така,че преносимостта не ме интересува!

DTMF-Вивател Тогедър:Ползвам интернет за жълти стотинки,минутата в мрежата ми е 3 стотинки.Такта е 30/1!Засега не виждам алтернатива на Вивател и не смятам да мигрирам!

Muenchen is mein Heim!

Тема доста адекватнонови [re: aruba_man]  
Авторn1 (Нерегистриран)
Публикувано29.09.07 01:58

Тема Re: Анкетанови [re: aruba_man]  
Автор pegasO7 (:))
Публикувано29.09.07 08:10

В момента - на Вивател, напълно ме устройва и не бих се възползвал от преносимоста

Редактирано от pegasO7 на 29.09.07 08:10.

Автор нaблюдaвaщ ()
Публикувано29.09.07 08:49

Говоря с Вивател (най-евтино), подържам телефони и на Мобилтел (сигурност на връзката), и на Глобул (по сантиментално-исторически причини).

Не сменям SIM карти - те си стоят постоянно включени в различни телефони.

Няма да се възползвам от преносимостта на номерата.

Тема Re: Анкета [re: aruba_man]  
Автор Eдин_тип™ (много търсен)
Публикувано29.09.07 09:38

Аз се пренесох още през ноември 2005 г. от Глобул на Вивател.

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано29.09.07 12:39

Ако Вивател...или някой следващ оператор...ми предложи условията, на които съм сега с МТел и с Глобул - все ми е тая на кой оператор съм, нямам акции в нито един.
Но да мина на Вивател...или някой следващ оператор...и да плащам двойно на сегашните си сметки за по-малко потребление - не, благодаря.

Аз също имам въпрос...съвсем сериозен.
Сега се пазаря с един познат да ми даде Вивателската си карта на договор, малко преди да изтече...за експеримент ми трябва.
Имаме вече преносимост...отивам в Гл или МТел да портирам Вивателския си постпейд номер...след седмица/месец отивам при Вива и искам да се върна пак при тях, но на припейд.
Ще бъда ли пак със същия си номер?

Тема Re: Анкетанови [re: Cтepн™]  
Авторman (Нерегистриран)
Публикувано29.09.07 13:25

Sigurno si napipal gotin nomer

iz4akai da pusnat postpaid kum prepaid ina4e mnogo si usloznqva6 ne6tata osven ako niama kvo da pravi6

Тема Re: Анкетанови [re: man]  
Авторьъьъьъ (Нерегистриран)
Публикувано29.09.07 14:57

Още дълго време няма да има prepaid към postpaid (услуга от коята оператора би печелил), а да не говорим за postpaid към prepaid!

Тема а аз къде ще се пренеса?нови [re: aruba_man]  
АвторAлиaнa (Нерегистриран)
Публикувано29.09.07 20:13

в облаците или да си пафна още една цигарка имам какво да свивам?
Кажи ми моля те защото вече съм се пренесла

Тема Re: доста адекватнонови [re: n1]  
АвторCaщa (Нерегистриран)
Публикувано29.09.07 20:14

нали? Понякога на човек му трябват и виртуални шутове да го разсмиват за да може да си излее емотиконите!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.