Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:18 23.10.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кога търтейте от Мтел  
Автор Pиo (9th Hero)
Публикувано14.06.07 21:51

ще благоволят да се включат в този проект:

???

когато абонатите, на уж най-големия оператор, могат да си позволят по най-лесния и неангажиращ с нищо наин да даравят средства с некви прости смс-и - смотаняците още го обмисляли разбрах
мене не ми пречи на пращам по няколко смса на ден като се сещам, предплагам и много други хора, но тва е неква дискриминация, щото е много шибано да искаш да даряваш, а да не ти разрешават.

междуудругото съм забелязъл, че тва не е сефте, и в други кампании е липсвал м-тел като вариант!

некво обяснение имате ли?

са утре като ходя да си взема още една тутурутка, ще я взема от Германос с техна карта, да си цъцкам и от нея, щото "Оператора на Народа" ми забранява.

VIVE LA COPA !

Тема Re: Кога търтейте от Мтелнови [re: Pиo]  
АвторMидичkтa (Нерегистриран)
Публикувано14.06.07 23:48

сега ще те разкритикувам по няй-жестокия начин:
1 няма смисъл от такива дарения защото 20% от тях прибира държавата.
2 процент от това събират и самите компании. така се оказва че по-малко от 50 % отиват за целите- а именно дарителство.
Следователно дали Мтел- не прави жест за това че не може да се занимва уж с благотворителност а всъшност да обира жестоко абонатите си?

Тема Re: Кога търтейте от Мтелнови [re: Mидичkтa]  
Автор Pиo (9th Hero)
Публикувано15.06.07 21:55

а аз пък ще седя и ще търпя критиките мислиш

1. и 50-60% да остават чисти - малко ли са? примерно на 20х. -> 10 също са от полза.

2. Мтел .. да отказва да пълни гушата от някъде ? ДА, ДА! знаеш ли колко му дреме на Мтел за благородния жест. След Грашнов остана само "К*р бате"
По-скоро истината е, че % който са им предложили да взимат от тоя проект е прекалено малък за Мтел! в тва съм много по-убеден, отколкото в "благородния жест", за който говориш.

!

VIVE LA COPA !

Тема Re: Кога търтейте от Мтелнови [re: Pиo]  
АвторMидичkaтa (Нерегистриран)
Публикувано16.06.07 08:47

Абсолютно са нищожно количество. Така не се помага на никой а само се пълни бюджета на държавата както по горе си писал с примера.
За какво мислиш че Първанов ги организира тези "благотворителни акции" по коледа? За да закърпи президенския бюджет
По този начин излиза че ако две деца се нуждаят от две еднакви суми то ще има само за едното дета а за останалото средсвата ще са изядени от прекъпвачи и държавата.
И още по лощо ако нямаше прекупвачи а само държавата и децата бяха 5 то само 4 от тях щяха да съберат сумите а за 5тото ДДСто ще го остави без средства!

По второто не може да няма официално становише на Мтел. така че не го прииначавай по този начин.
И пак да ти повторя, по добре да се направи така че всички средства да отиват за клаузите ви отколкото да се прецеждат през цедките на този или онзи. Само така ще има ефективност и ще бъдат исвоени средствата.

Тема Re: Кога търтейте от Мтелнови [re: Mидичkaтa]  
Автор Nistel (Red Devil)
Публикувано17.06.07 12:03

Виж въпроса е,че тези хора които пращат СМС-и по такива поводи много малка част от тях биха изпратили пари по банкова сметка или нещо такова - всеки може да дари по левче,но не всеки може да даде 100лв по банков път.Тоест този начин със СМС-ите дава възможност и на по-бедните и абсолютно всеки - например ученици и безработни.

Та наистина дори и половината от парите да отиват за тези неща то това мисля е единствения начин тези пари да стигнат до там .. иначе няма как да бъдат дадени от тези социални групи,които изброих по-горе.Наистина не разбирам защо трябва да бъде отрязана тази възможност от най-големия оператор в България.Може би отговора е,че ще взимат повече пари ако за всяко събитие се договарят поотделно ..

Иначе като вземат разни фирми от този калибър да говорят за социална отговорност и тн буламачи знай,че става въпрос за пари

-=MaHLaN=-

Тема Re: Кога търтейте от Мтелнови [re: Nistel]  
Автор mf (смешко)
Публикувано19.06.07 09:57

Мтел предлага услугата,само ако сумата отива 100% за дарителя.Когато има такава кампания се плаща само ДДСто,никой не взима процент.За това и ги няма в тая измислиця,там никой не ти казва къде от парите

Тема Re: Кога търтейте от Мтелнови [re: Nistel]  
АвторИ (Нерегистриран)
Публикувано19.06.07 15:15

Абе не съм съгласен и аз. всеки може да дари по левче но, не дарява левче а левче и двайсе а на детенцето не отива и левче а 60 стинки. 60 отиват за благосъстоянието на частно лице и държавата

Тема Re: Кога търтейте от Мтелнови [re: mf]  
АвторИ (Нерегистриран)
Публикувано19.06.07 15:18

И ти искаш да кажеш че ако се направи такъв номер който да събира пари за болните от СПИН 712 българи Мтел няма да прибере нищо?

Тема Re: Кога търтейте от Мтелнови [re: И]  
Автор mf (смешко)
Публикувано19.06.07 17:13

да определено

Тема Re: Кога търтейте от Мтелнови [re: mf]  
Автор HSDPA (explorer)
Публикувано19.06.07 17:44

Да, и аз потвърждавам, Мтел НЕ взимат нито стотинка от благотворителните кампании, виж обаче ДДС-то държавата си го прибира винаги редовно. У нас хазарта е без ДДС, но лекарства, книги и учебници са с 20% ДДС

Май се отклоних от темата

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.