Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:08 12.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема Превишен лимит- helpнови  
Авторdl (Нерегистриран)
Публикувано14.05.07 11:49

Здравейте,имам едно въпросче: спряха ми тела заради превишен лимит и сега не искат да ми го пуснат,независимо че всички сметки са платени.Трябвало да се обади титуляра на групата, в която съм.И точно този момент не ми харесва.Някой знае ли друг начин за да го пуснат или поне може ли да мине вариантът ако някой друг се обади и се представи за него

Тема Re: Превишен лимит- helpнови [re: dl]  
Автор Cпoмeниии (член)
Публикувано14.05.07 11:59

А внесе ли депозит? Някой друг лев над надхвърленото? Ако се внесе пускат без формалности...

Тема Re: Превишен лимит- helpнови [re: Cпoмeниии]  
Авторdl (Нерегистриран)
Публикувано14.05.07 14:52

ами казаха ми че дори и сега да си внеса пари, няма да ми го пуснат ако не се обади титуляра за това....май няма да ми се размине тихичко.....освен ако не намеря някой друг да се обади....само незнам дали ще мине номерът

Тема Re: Превишен лимит- help [re: dl]  
Автор Cпoмeниии (член)
Публикувано14.05.07 14:54

?!?!
Случавало ми се е да внасям депозити на номера, които нямат нищо общо с моя договор...спрени поради същата прична...не е имало проблем.

Тема Re: Превишен лимит- helpнови [re: Cпoмeниии]  
Авторdl (Нерегистриран)
Публикувано14.05.07 15:01

Явно са някакви нови глупости, нямам наблюдение.....май ще трябва да отида до някой офис и да се опитам да ги убедя.....кой знае може да попадна на някоя не чак толко намусена леличка.....

Тема Re: Превишен лимит- helpнови [re: dl]  
Автор Apocalypso (флуудърче)
Публикувано14.05.07 16:17

А толкова ли е страшен титуляра? Ползваш фирмена карта, нали? С депозит не става, само ако МОЛ е забранил това, иначе няма проблем да внесеш, или ако след надвишаването на лимита ти се е занулила сметката. В тези случаи може да ти помогне единствено "лошия" титуляр.

Have no fear of perfection. You'll never reach it.

Редактирано от Apocalypso на 14.05.07 16:18.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.