Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:35 12.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема GSM сметканови  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано26.04.07 16:59

Здравейте. Абонат съм на м-тел и имам месечен лимит от 100лв. Днес получих сметка от 524лв за месеца. Какво да правя? При положение, че не съм се подписал на малък лимит и съм позволил само 100лв, трябва ли сега да плащам тези 524лв? Какво става, ако не си платя?

Тема Re: GSM сметканови [re: kн]  
Автор motek (ombre)
Публикувано26.04.07 17:21

Когато се обади на *88 за да ги попиташ, какво ти отговориха?

Тема Re: GSM сметканови [re: motek]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано26.04.07 18:21

То си пише в сметката - роуминг от Ню Йорк - 69 мин. за 391.39 лв. Съгласен съм за сумата (6лв/мин, въпреки, че е прекалено много), но не съм съгласен, че не са спряли телефона навреме. Аз съм подписал договор, че като стигна лимита от 100 лв телефона ще бъде спрян. Но сега нито смс пратиха, че съм близо до лимита, нито го спряха на 100лв и аз без да знам натрупах голяма сметка. Има ли смисъл и право да се разправям с тях?

Тема 2 вариантанови [re: kн]  
Автор motek (ombre)
Публикувано26.04.07 18:29

1. Обаждаш се на *88, където ще ти проверят точно какво се случило.
2. Регистрираш се и по този начин ще можеш на " бележки " да ми дадеш повече информация.

Автор Kurti_vleze (перде)
Публикувано26.04.07 19:10

6 лв. на минута???
Това истина ли е?

Тема Re: GSM сметканови [re: Kurti_vleze]  
Автор (непознат )
Публикувано26.04.07 21:58

Да, истина е, лимит 100лв, сметка 520лв! 69 мин за 391.39. Операторът беше Cingular. Аз ако знаех, че роумингът на М-тел със Cingular е по-скъп от Iridium, щях да си взема предплатена карта от местните провайдъри. Там в уличен телефон пуснах 25 цента, говорих 4 мин с местен GSM и накрая автомата изплю стотинката, защото тия 4 мин с мобилен апарат струват по-малко от 25 цента. Мтел изглежда ги цени повече - 24лв от моя апарат

Автор Draco (Огън и жупел)
Публикувано26.04.07 22:10

С роуминга е така. Очаквай още изненади следващия месец.

Nihil tam munitum quod non expugnari pecuna possit

Авторuser (Нерегистриран)
Публикувано26.04.07 22:15

Ами то докато не дойде сметката с роумига от чуждия оператор, МТел няма как да знае, че си надвишил лимита. За съжаление сметката идва доста късно. А ти толкова ли не ти е ясно, че роумига е доста скъп?

Тема Re: GSM сметканови [re: user]  
Автор (непознат )
Публикувано26.04.07 22:18

Аз разчитах на това, че имам 100лв лимит и като ударя лимита ще ми спрат телефона. Даже като го спряха за достигнат лимит си мислех че ще платя 100лв, а то дойде яка сметка.

Тема Re: GSM сметка [re: user]  
Автор (непознат )
Публикувано26.04.07 22:19

Ако си прав, че сметката от чуждия роуминг идва много късно, значи ли това, че ако си купя прима за 10лв мога да изговоря 1000лв докато пристигне сметката?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.