Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:56 16.11.24 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Мтел мизерници - вижте истинска промоциянови  
АвторKOSTA (Нерегистриран)
Публикувано12.04.07 12:12

А не като вашите от 670 на 650 лв

Тема Re: Мтел мизерници - вижте истинска промоциянови [re: KOSTA]  
Автор misto (неразбиращ)
Публикувано12.04.07 15:16

готов съм да ги взема, ама не става със софийски адрес...

Тема Смешно е сравнениетонови [re: misto]  
АвторKosta (Нерегистриран)
Публикувано12.04.07 22:46

В момента тече "промоция" на Мтел за същия телефон за... над 650 лв
а хората ти го подаряват ...даже два.
В Германия при подновяване на договора подаяват напромер Нокия 6233.
Мтел ти правят отстъпка Мтел Клуб от 600 на 550 и те обуват с договор за 2 години
Подигравка

Тема тази подигравка е от години!нови [re: Kosta]  
АвторMидичkaтa (Нерегистриран)
Публикувано13.04.07 05:33

НО винаги има тука едни такива патриоти които на ясяка подобна тема започват да дават доводи колко било редно това в България и как ето на в старите кап. страни таксата каква била. Доколкото знам в Германия има текса от 4,99 евро на месец с минимално потребление 10 евро при такт 60:1 и пак ти дават безплатно телефон нали? А в България всеки софийски татко на около 30те си дава парите на австрийските пенсионетри и се пъне колко е модерен с къв нов телефон! След около 6 месеца когато модела вече е архаизъм започва да го хвали колко бил готин и каква класика и как за нищо на света не би го сменил!

Тема Re: KOSTAнови [re: KOSTA]  
Автор mf (смешко)
Публикувано13.04.07 12:23

ЕЙ калъф,като ти стане европейска заплата и почнеш да плащаш сметки по 40 евро мин.потребление тогава можеш да имаш претенции за телефоните- до тогава ходи копай и чакай субсидии от ЕС.
Писна ми от селяни ейййййй

Тема Re: KOSTAнови [re: mf]  
Автор misto (неразбиращ)
Публикувано13.04.07 12:53

Ей, лузър, ти откъде знаеш к'ва му е на човека заплатата, че да му правиш сметка на претенциите?
И не всичко в този живот е пари, да знаеш! Аман от комплексари!

Тема Re: KOSTAнови [re: mf]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано13.04.07 22:16

Че аз съм плащал подобни сметки.
И по големи даже дори.
Ама в момента не виждам за какво трябва да говоря на толкова високи тарифи, ако мога и на по ниски.
А да ти призная ако опитам да направя 80 лв при тарифите които ползвам в момента, няма да имам време за спане, да не говорим за други неща.

Bеer? Mоre?

Тема Мухльонови [re: mf]  
Публикувано14.04.07 23:31

Педалче, ти ако знаеш колко вземам ще се гръмнеш с на баща си кура
Ако пък разбереш колко сметки плащам ще се завреш в мазето на панелката в която те е изсрала майка ти и няма да се покажеш оттам никога.
Селянин е дядо ти, дето е довел родата ти в града да плюете по улицата и да пикаете по градинките.
Да си изхвърляте боклуците от терасата и да живуркате със "средната за страната заплата" на някой тъп държавен хрантутик-баща ти и селкаска курва -майка ти.
Дрисльо - по света за клиенти като мен има безплатни телефони всяка година при подновяване на договора и специални отстъпки, защото съм абонат на Мтел откакто обхват имаше само в София и в Пловдив.
Ти тогава само си духал на педалите пред Централна гара.

Тема Re: тази подигравка е от години!нови [re: Mидичkaтa]  
Публикувано14.04.07 23:55

В Германия ако си подновиш договора можеш да си вземеш безплатно телефон от каталог - мой познат си взе Нокия за 10 евро , която Мтел ни пробутват от Мтел Клуб за около 500 лв....
Ама то с толкова много обезсмислени офиси така става - храним окачалки за костюми.

Тема Re: Мухльонови [re: KOSTA]  
Автор Capt.Vimes (C219 fan)
Публикувано15.04.07 00:16

Абе чудя се, ако всяка година дават безплатно телефон за 400-500 лв, какви сметки трябва да има човек, че да им избие разхода за апарата. Щото тия пари дето те са ги дали за апарата ти трябва да ги платиш със сметката, в която трябва още да са включени и разходите за разговорите ти плюс печалба. Ти тия пари за апарата така или иначе трябва да ги дадеш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.