Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:52 16.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Как мога да принудя МТелнови  
Автор bira_more (бира)
Публикувано11.04.07 14:20

да не ми праща нежелани (от мен) реклами.
Получих по пощата писмо от Екипа на МТел.
Поименно (тоест адресирано лично към мен).
В писмото се опитват да ме обедят да им стана пак клиент та да могат пак да ме прецакват.
Начина по които се опитват е обиден за мен. Изкарват ме олигофрен. Не че не съм олигофрен, ама не съм им дал повод и те да ми го казват.
Та моята цел е проста - да ги принудя да ме изкарат от спамаджийската си база данни. И в крайна сметка да не получавам гадни отвратителни рекламни писма от тях. Всяко нежелано писмо е гадно и отвратително - поне за мен.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Как мога да принудя МТелнови [re: bira_more]  
АвторSharky (Нерегистриран)
Публикувано11.04.07 15:10

И аз вчера получих писмо, с което ме канят да се завърна в "голямото семейство на Мтел"- по доста елементарен начин се опитват да върнат вече изгубените си клиенти... ама не виждам как ще стане

Автор deadreckoning (г-н Двутактов)
Публикувано11.04.07 15:11

Според мен - след като са ти пратили персонално писмо, там трябва да има и някакъв телефон за контакт. Обаждаш им се и казваш: така и така, не желая да ми пращтате повече такива съобщения, изтрийте данните ми от базата си с данни. Нямат право да ти откажат.
А иначе предлагат ли ти някакъв по-специален гювеч, за станеш пак клиент, или само алабала приказки?

My next?

Автор cyg (<>)
Публикувано11.04.07 15:40

Сложи си филтър на пощенския клиент да премахва всички писма от Мтел.

Тема Re: Как мога да принудя МТелнови [re: cyg]  
Авторce (Нерегистриран)
Публикувано11.04.07 16:11

те спамят offline!

а в моето подобно писмо пише за май много мааалко по-добра оферта от стандартната им, че вместо 4 месеца - 6 месеца щял-съм-бил-да-съм-бил имал по 44 free минути към "голямото семейство" и да съм бил обърнел внимание на релах 100 и релах 500 специално разработени за незнам си кво си

Автор misto (неразбиращ)
Публикувано11.04.07 17:13

Залей ги и ти със спам - онлайн. Измисли си какви условия ще те кефят за да се върнеш и им ги пусни в e-mail. Повтори го, повтори го, повтори го и така ако имаш време - 100 тина пъти и утре пак.

Тема Re: Как мога да принудя МТелнови [re: ce]  
Автор DTMF (пристрастен)
Публикувано12.04.07 00:00

Като просия звучи с тези писма )) Пък и 44 минути аванта вече са нищо. Моята Мтелска карта е наказана в един апарат модел 2002 и го включвам рядко само при изходящо избиране към Мтел , а после го гася и всички да ходят в гласовата пощаркъдето научават новия ми номер

Редактирано от DTMF на 12.04.07 00:01.

Тема Зависи кой как го гледанови [re: deadreckoning]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано12.04.07 00:13

предлагат ми 44 минути "безплатни" към МТел.
Не са безплатни - включени са в цената на абонаментния план*.
Аз водя къси разговори. Тоест те ми предлагат 44 разговора "безплатно".
На мен 44 разговора ми излизат около 10 лв. Ама нямам толкова разговори на месец.
Та ако говориш дълго и продължително - може да е келипир, ако говориш кратко - няма келипир.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Как мога да принудя МТелнови [re: cyg]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано12.04.07 00:14

Как точно?
Да напиша на пощенската си кутия - писмата от МТел ги хвърляйте в кофата за боклук пред блока?

Bеer? Mоre?

Тема Re: Как мога да принудя МТел [re: misto]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано12.04.07 00:17

Най вероятно ще напечатам едно писмо и ще отида в някой офис да питам как да се свържа с екипа на МТел.
Няма да се обаждам по телефона, освен ако няма някакъв Вивателски номер за връзка към МТел.
От какъв зор аз ще трябва да плащам пари на МТел за да ме изкарат от базата си данни?

Bеer? Mоre?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.