|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
4 444 444 и дядо мраз.
|
|
| Автор |
Ascona_83 (член) |
| Публикувано | 06.04.07 23:41 |
|
|
В рекламата по радиото се казва че в 4 големи града София и т.н. за 4 мин и 44 секунди ще се спре движението и на всяка 4 кола ще се дава мобилен телефон.
Аз бях на Дондуков и Ръковски и се раздаваха календари, дори фланелки нямаше.
Нито един телефон не беше даден, нито една кола не беше доближена дори.
Имаше некви пъпвши дето раздаваха календари и това беше всичко.
Не че съм очаквал да дават телефони, аз за фланелка бях отишъл.
| |
|
Тема
|
Re: 4 444 444 и дядо мраз.
[re: Ascona_83]
|
|
| Автор |
motek (ombre) |
| Публикувано | 07.04.07 00:06 |
|
|
Аз по това време бях във Варна, но се съмнявам, че там е било по-различно от София. Бяха раздадени 4 GSM-a Nokia 6070 на шофьори, чиито коли имаха в регистрационният си номер " 4 ". Допълнително бяха раздадени календари, фланелки и връзки за GSM-и " Loop ". Накрая " каките " си дадоха и собствените фланелки.
Успях да видя снимки от " лудницата " в София и предполагам, че това е причината да пропуснеш някои от наградите
| |
|
Тема
|
[re: motek]
|
|
| Автор |
Ascona_83 (член) |
| Публикувано | 07.04.07 10:57 |
|
|
абе човек, бехме цяла банда, организирана, на различни точки и двама с коли, ще проверя дали са имали 4-ки в номерата, ама никой не е видял да се дава телефон или фланелка, само скапани календари.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | MИдичkaтa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.04.07 11:06 |
|
|
Ох за това ли имаше задръстване!???
Мислех че народа се е луднал за великден. Какво безобразие!!!!
Бясна съм! А и нищо чуъдно от цялата работа да е имало само Паника излишно напрежение и стрес като блокада на парламента!
| |
|
Тема
|
[re: Ascona_83]
|
|
| Автор |
motek (ombre) |
| Публикувано | 07.04.07 14:07 |
|
|
E, и ние бяхме цяла банда....и аз имам " 4 " в номера на колата, но изобщо не стигнахме до кръстовището на катедралата. Местните аверчета ме увериха, че не са виждали подобни задръствания
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ascona_83 (член) |
| Публикувано | 07.04.07 20:27 |
|
|
Вероятно са раздали 4 телефона из цялата страна, както обикновенно на роднини, които са имали номера на колите с по 4 четворки. За обкновените хора пак само чакане и заблуда.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
vip4o (Прям и откровен) |
| Публикувано | 07.04.07 22:12 |
|
|
Местните аверчета..... Tова е Варненски лаф).... те предупредиха ...... а и ти сам каза, че си се чувствал все едно се прибираш от работа МАМКА ИМ И БАКШИШИ
... и аз имам " 4 " в номера на колата... ..... да ама номерът ти не е Варненски
E, и ние бяхме цяла банда.... - верно е..... ама аз чух само за някакви връзки "LOOP"
| |
|
Тема
|
[re: MИдичkaтa]
|
|
| Автор |
vip4o (Прям и откровен) |
| Публикувано | 07.04.07 22:14 |
|
|
... Мислех че народа се е ... - На теб колко пъти съм ти казвал да не се занимаваш с мъжки работи!
| |
|
|
|
Аз бях в Пловдив, първа кола се паднах, точно на кръстовището, но НЕ ВИДЯХ да раздадат каквото и да било на колите, дори и календари не дадоха, камо ли телефони. Явно е без значение, дали в номера има "4", защото аз имам. Само дето изгорихме по 1 литър гориво, дето се казва, това ни беше кяра
| |
|
|
|
Несериозно ми се вижда компания с 4444444 да дава само по 4 телефона на кръстовище. Трябваша да са поне по 44!
My next?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|