|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
Тема
|
Какво искат клиентите, ама сериозно!
|
|
| Автор |
misto (неразбиращ) |
| Публикувано | 12.01.07 12:27 |
|
|
Отварям тази тема за конструктивен дебат между клиентите на М-Тел и служителите на компанията, които посещават "форумчето". Нека се опитаме да спазваме добрия тон. Моля, въздържайте се от ругатни.
Аз например бих искал М-Тел да дава бонуси (допълнителни безплатни минути) на абонатите си на договор в зависимост от месечното им потребление - например при 100 минути - +10 безплатни, при 200 минути - +20 безплатни за следващия месец и т.н. Колкото повече говориш, толкова по-голям бонус да имаш за следващия месец.
| |
|
Тема
|
Re: Какво искат клиентите, ама сериозно!
[re: misto]
|
|
| Автор |
toia_be (читател) |
| Публикувано | 12.01.07 12:34 |
|
|
Аз бих бил доволен, офертата за Алфа Ромео (т.е. 70% по ниски цени за часовете от 21:00-9:00 през седмицата и събота и неделя цял ден) да стане постоянна и всеки да може да мине на нея.
А за абонатите безплатни телефони, поне от средния клас(за по скъпите договори).
Благодаря.
>>е няма сигнатура.
| |
|
Тема
|
[re: toia_be]
|
|
| Автор |
DTMF (ентусиаст) |
| Публикувано | 12.01.07 12:58 |
|
|
Да,и аз бих се зарадвал на Алфатакато подарък за стар абонат
| |
|
Тема
|
Re: Темата е много готина
|
|
| Автор |
Lenny (дразнител) |
| Публикувано | 12.01.07 13:05 |
|
|
и ви съветвам наистина да давате сериозни предложения, дори и да не стане нищо няма да навреди никому.
Като давате предложения обаче, бъдете конкретни и обективни.
Примерно зареждащите на бензиностанции, замислете се какви бонуси дават примерно Шел и OMW.
Големите вериги от магазини какво предлагат на редовните си клиенти.
От разумните идеи понякога се раждат интересни неща - съвсем очевидно е, че няма как всеки да получи бонус по едно порше .
Все пак както в другата тема беше писал Познатия ни оптимист - "Той храни и служителите"
Ще поглеждам от време на време темата - защото ми е интересна!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
| Публикувано | 12.01.07 13:40 |
|
|
- Бонуси и за клиентите на абонамент (грозничко е само примите да получават бонуси само и само да надуваме бройка карти).
- Нормални цени за мобилен интернет (при цените на международния трафик, подобни цени за мобилна свързаност са прекалени)
- Апарати на префернциални цени, с по-голям избор...
- Няколко музикални ТВ в Лайва и поне една от националните... на живо.
Welcome to the real world!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
| Публикувано | 12.01.07 14:21 |
|
|
Да въведат обратно изкупуване на продадени от тях апарати + доплащане за нови такива...доплащане с пари или точки - няма значение. (в тази връзка - едно старо мое желание вече е изпълнено...цените на апаратите в магазините им са на равнището на сергийните...дори сегашния ми апарат излезе малко по-евтин от МТел, с всички гаранции за автентичност, отколкото същия в Тубите, който определено не беше заводска доставка)
Може и един календар по НГ да ми подаряват...няма да откажа
Към цените и качеството на услугите нямам претенции
Редактирано от Cтepн™ на 12.01.07 14:23.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | пpимa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.01.07 14:29 |
|
|
аз съм скромен. не ща ни бонуси нито подаръци разни. искам само минутата разговор да ми е 10-15 стотинки и да се таксувам всяка секунда. това е.
| |
|
Тема
|
Ами за абонатите
[re: пpимa]
|
|
| Автор |
misto (неразбиращ) |
| Публикувано | 12.01.07 14:39 |
|
|
на договор е така... И няма "бонуси нито подаръци разни"...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
moDem () |
| Публикувано | 12.01.07 14:42 |
|
|
Искам някоя телевизия live от националните и да си оправят 3G мрежата поне в софия. Мобилния интернет да стане по достъпен примерно да може да си купиш пакет от определен брой мегабаити за месеца.
| |
|
Тема
|
Re: Ами за абонатите
|
|
| Автор | пpимa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 12.01.07 14:49 |
|
|
не видях никъде в първия пост да пише, че се търси само мнението на тези на договор. ползвайки прима аз все пак съм клиент и си давам мнението и то сериозно...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|