|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Ехоооо, къде е моят глас?!?
|
|
| Автор |
Boдeндyx (оптимист) |
| Публикувано | 31.12.06 09:40 |
|
|
10 часа няма още - и вече почнаха проблемите със свързването!
В центъра на Пловдив съм и пет минути ми трябваха, за да изпратя смс, а набирането на друг абонат започва поне след един неуспешен опит
А "Вивател"-ската карта ме свърза веднага... Къде са сега тези, които реват как "Вивател" нямали обхват?!?
Колкото и да ми заключвате темите, истината не може да заключите
| |
|
|
|
SMS-и от Мобилтел по Нова Година е рисковано да се пращат. Не стигат до получателите, а се таксуват за изпращащия.
А заключването на темите нито одобрявам, нито разбирам - но това си е практика в този клуб.
На всички клубари и служители на Мобилтел Честита Нова Година !
| |
|
Тема
|
Re: Ехоооо, къде е моят глас?!?
[re: Boдeндyx]
|
|
| Автор | Cтaниcлaв (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.12.06 10:51 |
|
|
Говорих 3 пъти от сутринта и SMS изпратих - БЕЗПРОБЛЕМНО. С който иска се хващам на бас, че ще остане безпроблемно до 23,59 ч. После е възможно да има затруднение, но е напълно нормално след като всеки използва мрежата. И това не е явление само при "М-Тел", а при всички оператори по света.
А за спаменето съм против и ако зависеше от мен бих реагирал по същия начин.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ceдмия (засега) |
| Публикувано | 31.12.06 11:40 |
|
|
Добре де , едно не схващам :) Не си доволен от обслужване, цени обхват и изобщо от оператора. Ти мазохист ли си ? Ако имаш договор то в него са описани и клаузите за прекратяването му. Освен това когато клиент е недоволен от обслужването комуникира с оператора, а не пише в разни клубове, или поне така мисля аз. Ако имаш други цели сподели ги ;)
Айде със здраве и весели празници !
=====
| |
|
Тема
|
[re: Ceдмия]
|
|
| Автор |
Nistel (Red Devil) |
| Публикувано | 31.12.06 12:10 |
|
|
Възможно е да поддържа договора за да може да се оплаква активно и заслужено тук :)
-=MaHLaN=-
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
| Публикувано | 31.12.06 14:17 |
|
|
Напоследък почна да преиграваш...само ти се оплакваш, че имаш някакви проблеми с МТел и се хвалиш за липсата на каквито и да е с Вива...за каквото и да се отвори въпрос.
Дали просто си под възрастта, при която човек почва да осъзнава, кога става смешен?
Редактирано от Cтepн™ на 31.12.06 14:18.
| |
|
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
| Автор |
vip4o (Прям и откровен) |
| Публикувано | 31.12.06 14:24 |
|
|
Спокоооо, идва първата НГ и за Вивата! Да видим как ще се представят в полунощ
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Coтko (новак) |
| Публикувано | 31.12.06 14:41 |
|
|
Ехооо... Бай Боже дядо Мраз да ти донесе свестен телефон, щото аз работя на главната и с обхвата има единствено проблем при 3G, но теб това едва ли те касае .. А SMS се праща без проблем... Осъзнай се вече. Ясно че не харесваш Мтел, трай си с Viva незнам какво си и се радвай колко си спечелил, на далавера, набутал другите и незнам още какво !
На всички останали весело посрещане на новата 2007 ! В това отношение завиждам на софианци които им предстои да видят нещо не виждано досега ( за светлинното шоу говоря).
| |
|
Тема
|
[re: vip4o]
|
|
| Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
| Публикувано | 31.12.06 14:46 |
|
|
Не вярвам да се задръсти...даже и тяхната недоразвита мреже ще издържи малкото абонати...още повече, че като чета хвалбите им повечето са с по няколко карти, т.е. реално няма да има кой знае колко заявки за разговор във Вива
| |
|
Тема
|
[re: Coтko]
|
|
| Автор |
vip4o (Прям и откровен) |
| Публикувано | 31.12.06 14:59 |
|
|
Хихихи, за мен като Варненец остава успокоението, че ще се почувствам Европеец 18 минутки по-рано от Софианци
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|