|
|
|
Тема
|
Смотек е капут!!!!
|
|
| Автор | Krasavec (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.10.06 09:30 |
|
|
Ако тъпите модератори на този цензуруран клуб изтрият темата - това за пореден път ще потвърди мнението на цяла България че нито мтел, нито клубът им тук са безпристрастни!!!
А че Смотек е капут - се вижда от простотиите му изсирани тук всеки божи ден, независимо от това, че хората се опитват да му обяснат човешки даден проблем на "лидерската" фирмичка мтел...
| |
|
|
|
Че е пристрастен понякога - така е. Не забравяй, че работи във въпросната фирма и е нормално да защитава интересите и тук в клубът(а може и шефовете или колега да го следят как си върши работата). Отдруга страна, трябва да го защитя, защото винаги когато някои е бил с нестандартен проблем(на които в бизнес център или по телефона получаваш отговор, ами вижте на сайта или в книжката си), той прави всичко възможно да изясни нещата.
А иначе, че е малко с главата напред, е може би се дължи на клубните му пристрастия във футбола.
Един човек е тесен за една вселена, една вселена е тясна за един човек.Редактирано от toia_be на 11.10.06 09:46.
| |
|
|
|
Малко по-конкретно ?
Аз не съм "пристрастен" към Мтел, нито работя там но неразбрах защо толкова се гневиш. Не го защитавам, но мисля че върши повече работа отколкото му плащат. Обоснови се защо смяташ че:"Смотек е капут !!!
| |
|
|
|
Такива крясъци във форума са меко казано неподходящи
Мотек вярно, че работи в Мтел, но помага винаги в заплетени и по-сложни /не за *88/ въпроси и проблеми и е позитивно настроен към нас, затова не приемам тези изцепки! Имай на предвид, че не зависят от него доста от дикутираните проблеми - това което може да направи за нас той го прави.
Не с този тон!!!
| |
|
Тема
|
Re: Смотек е капут!!!!
[re: Krasavec]
|
|
| Автор |
O!Sag (exquisitesinner) |
| Публикувано | 11.10.06 14:46 |
|
|
Цяла България знаеш какво може да направи с т.н. мнение (не факт) :-)
Ако имаш проблем, и мотек ти помогне, ще си му благодарен, нали? Е, и аз така :-)
| |
|
Тема
|
[re: O!Sag]
|
|
| Автор |
VolP (съвсем непознат) |
| Публикувано | 11.10.06 14:52 |
|
|
Не е ли по-лесно изобщо да не се обръща внимание на плюмките на поредния анонимен праводарител?
| |
|
Тема
|
Смотек не е капут!!!!
[re: VolP]
|
|
| Автор |
BlondNigger (свой бе :o)) |
| Публикувано | 11.10.06 18:33 |
|
|
И аз съм "за" да не се обръща особено внимание на анонимковци, дето дори не се връщат да си проверят темата .
| |
|
Тема
|
[re: Krasavec]
|
|
| Автор | man (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.10.06 18:46 |
|
|
po princip motek e korekten i vinagi e pomagal i e normalno da e loqlen kum rabotodatelq si
| |
|
|
|
|