Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:07 14.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кой Оператор- Проверете си в Указателя!!!нови  
Авторличнo (Нерегистриран)
Публикувано06.10.06 13:59

Кой Оператор да изберете, Ами
Проверете си в Указателя, колко номера са на М-тел, Глобул, Вива!!!

При мен от 167 телефона,
2-Вива
11-Глобул
154- М-тел

Логично за мен твърдо- М-ТЕЛ!!!
Така че, на този етап чакам промоцийки САМО на Прима
На Глобул Extr... пакета с безплатни не е лош,
Но Указателя е РЕШАВАЩ!!!!!!!!

Тема Re: Кой Оператор- Проверете си в Указателя!!!нови [re: личнo]  
Автор O!Sag (exquisitesinner)
Публикувано06.10.06 14:12

Тази преценка не е много реална. Например вивателксите номера ми седят в другия телефон. А глобулски избягвам по навик :-)

АвторAz (Нерегистриран)
Публикувано06.10.06 14:42

Moze li da si tolkova tup:)ako si na tarifa VSEKI DEN ne te burka na koi zvunni6 sled 2-ta minuta za denia za 30 sekunden razgivor 6te ti struva samo 0.15st.tova mai go niama pri nito edin ot mtel i globul daze i za biznes abonatite a sega kakto davat i bonusi da ne govorime za paketa koito struva6e 15lv.a ima6 30lv.toest vsi4ki razgovori i kum vsi4ki ti izlizat samo po 0.23st.ama kato ste barovci pla6taite:)))tova v momenta e na moda da se pla6tat visoki smetki:)))

Автор Eдинтип™ (wanted)
Публикувано06.10.06 15:18

Това ми напомня вица за овцете. Тръгне ли нанякъде една от стадото и всички след нея...
Нищо лично

Тема Re: Кой Оператор- Проверете си в Указателя!!!нови [re: Az]  
Авторнeличнo (Нерегистриран)
Публикувано06.10.06 15:20

Абе "умнико", имах дори 2 карти на Вива, Но стоят в дълбока резерва и то само заради обхвата- става въпрос за голям град /и близките населени места/, на много места го няма или е доста зле/ 1черта/,
обхвата е главна /много важна/ причина да не ги ползвам!!! Какво като са "ефтинки" а не можем да се обадим при спешна нужда!!!

Като подобрят обхвата ще ги ползваме.

Затова засега карти на М-тел и Глобул!!!

Тема Re: Кой Оператор- Проверете си в Указателя!!!нови [re: нeличнo]  
Автор Nistel (Red Devil)
Публикувано06.10.06 17:10

Ами защо не ги изкараш да се поразходиш малко току виж вече има обхват какъвто те удоволетворява ..

-=MaHLaN=-

АвторДeдo Йoцo (Нерегистриран)
Публикувано07.10.06 00:00

След като зарязах Мтел, си купих карта на Вива. Първите два месеца говорих на половин цена, т.е. по 22 ст на минута, тъй като на 6 януари ми върнаха цялата сума от всички ваучери, които бях изговорил. Сега си заредих картата с ваучер от 50 лв и получих разговори за 65 лв. До изтичането на промоцията ще заредя още веднъж ваучер от 50 лв и така ще имам евтини разговори поне още няколко месеца. Живея в София и за последните 11 месеца нито веднъж не съм имал проблем с обхвата на Вивател, нито с обслужването на операторите. Можеш ли да ми обясниш тогава за какво ми е тая Прима?

Автор ohluva (DeeJay)
Публикувано07.10.06 10:15

Ами аз имам 7 човека на Вивател, 67 на Глобул и 64 на М-тел. Имам карта на Вивател на тарифа всеки ден и си я ползвам за разговори защото ми е доста по-изгодно. Имам и карта на Глобул - служебна, нея я ползвам за разговори в групата (безплатни са) и за разговори с абонати на Глобул (0.24 лв/мин и такт на таксуване 30/1). М-тел не ги обичам

А от обхвата на Вивател не мога да се оплача. До сега където и да съм бил не съм имал никакви проблеми с покритието, може на места да е било по-слабо, но го е имало и разговор съм провеждал без проблем. Сега съм в Банско и изобщо не мога да се оплача от обхвата. На идване от София нямах възможност да следя как е по пътя, но на връщане ще гледам да го check-na.

Редактирано от ohluva на 07.10.06 10:25.

Тема Re: Кой Оператор- Проверете си в Указателя!!!нови [re: ohluva]  
Автор O!Sag (exquisitesinner)
Публикувано07.10.06 15:39

И аз така с вивателския, колкото пъти съм го извадил (да говоря

) все е ставал (разговора) :-)

Тема Re: Кой Оператор- Проверете си в Указателя!!! [re: личнo]  
АвторKaлkaнчeтo (Нерегистриран)
Публикувано07.10.06 16:06

А пък моя стремоглаво се напълни с вивател цели 27 номера!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.