Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:58 15.01.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Еднакъв номер при трите операторанови  
Автор marlex (Advocate)
Публикувано04.10.06 21:20

Здравейте!
Имам няколко карти от всички възможни мобилни оператори...то в наши дни нищо ново нали

Сега ще си сменям професията и ми се иска да си сменя и всички номера, но ми се ще да имам и при трите оператора еднакъв номер след кода им - 087 - 088 - 089 - и след това еднакви седем цифри.
Разбрах от операторите, че всички предлагат услугата номер по избор стига да е свободен / не става въпрос за някаква уникална или лесна за запомняне комбинация от цифри, макар, че имам някои дребни изисквания към номера /. Въпросът ми е можете ли да ми дадете съвет как да стиковам нещата за да намеря еднакви свободни номера и при трите оператора, или ако някой с контакти и на трите места може да ми съдейства ще съм му благодарен.
Благодаря ви предварително и лека вечер!
email: marlex@marlex-bg.com

"More Guns,Less Crime"
"От трън та на Glock"

Редактирано от marlex на 05.10.06 00:41.

Тема Re: Еднакъв номер при трите операторанови [re: marlex]  
Автор Cпoмeниии (MetalMoto™)
Публикувано05.10.06 08:27

Привет))
Трудна задача...
087 за сега ти предлагат само и единствено номера, започващи със 7 и 8 ( това е и причината да не са ме спечелили като абонат ) - значи се започва с тях...
След това...не е трудно да се провери дали са свободни при 088 и 089...просто се звънка))
А какви са дребните изисквания към номерата?
Имам една поредица от 088 7......... номера, които мога да предоставя без проблем, стига да са свободни при 087 и 089...е и да се включват в изискванията))
088 7.... са чисти и неопетнени Прими, само активирани.

Тема Re: Еднакъв номер при трите операторанови [re: Cпoмeниии]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано05.10.06 08:41

хм просто от любопитство от кога имаш мераци към вивател?нали скоро предоволен си преподписа договора с мтел.

Тема Re: Еднакъв номер при трите операторанови [re: VANDAL]  
Публикувано05.10.06 08:46

Интересно ми е ( засега ) как точно се представят...демек искам да имам лични впечатления)))

Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано05.10.06 08:56

вземи си припейдка и я издумкай за няколко дни и ще видиш.аз така направих.сега ако не ме мързи я размотавам из страната и чужбина да гледам как им е мрежата.роуминга се понася-малко са държавите в Европа,в които не можеш да ползваш с нито един оператор,но все пак ги има.за покритието еми може би като на глобул през 2003-та.губи се по главните пътища или е много слабо,по планинските села и зле.в северна България сякаш е малко по-добре,но защото е по-равно.страшно бъгава услуга кой ме търси.дори и глобул не са били толкова зле като минах към тях.тогава съжалявах сумати време че се отказах от мтел,но мина време и се оправиха.
пп.да те питам възможно ли е мото ц115 да няма в менюто за мрежа да се избира скоростта на търсене (фаст,мид,слоу)

Публикувано05.10.06 09:00

Мдам...няма си...но не е проблем))
Другите С-тки също нямат, но това не им пречи да си изкарват доста време в стендбай))

Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано05.10.06 09:02

не че е проблем.аз преди ти бях писал за една (май пролетта беше) и нямам много спомени.и тия дни като цъках една бройка забелязах че няма и ми стана странно.

Автор marlex (Advocate)
Публикувано05.10.06 18:48

Направо ми се видя мисията невъзможна...а не би трябвало да е.
Вивател верно след кода започват само със 7 за предплатените / и те не се избират, ами ти се падат / и с 8 за абонаментите, където може да се избира.
Та започвам от 0878 нататък вече. Избирам си десетина номера, отивам в Мтел и нито един не е свободен....направо ме върнаха в стартова позиция. До Глобул не успях да стигна даже.
Ако до няколко дни не стане, ще се откажа май.
Или ако някой не помогне

Вече и изисквания нямам към последните шест цифри, важното е да са еднакви.
087 8ХХХХХХ
088 8ХХХХХХ
089 8ХХХХХХ
HELL-P

email: marlex@marlex-bg.com

"More Guns,Less Crime"
"От трън та на Glock"

Редактирано от marlex на 05.10.06 19:03.

Автор O!Sag (exquisitesinner)
Публикувано06.10.06 14:02

И аз наскоро си удължих договора с Мтел за три години и пак имам вивателска карта... В едно отношение са ненадминати -- верно говориш та се късаш и нищо не плащаш (аз за семейството я ползвам).

Автор Sled_ (непознат)
Публикувано06.10.06 17:42

Най-доре първо провери в Мтел и си набележи няколко свободни номера, после в Глобул и чак тогава във Вива защото при Вива е много по-възможно да намериш разнообразни номера...

имай впредвид, че трябва първите 5-тата цифра също трябва да е еднаква
примерно:
08781...
08881...
08981....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.