|
Тема
|
Панасоник VS3 - инфраред???
|
|
| Автор | ивaн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.09.06 13:07 |
|
|
Панасоника е купен от М-тел, и въпроса ми е за инфрареда- От друг телеф. приемам картинки, мелодий, НО JAVA игри НЕ приема??? Променях файловете с jar. , jad. , изпращам ги от Нокия към Панасоника и не става?
Същите файлове /игри/ от Нокия на Сименс стават???
Моля помогнете въобще става ли това приемане на Игри по инфрареда??? И как?
|
|
|
Тема
|
Re: Панасоник VS3 - инфраред???
[re: ивaн]
|
|
| Автор |
toia_be (читател) |
| Публикувано | 18.09.06 13:10 |
|
|
Някои телефони не дават да се приема вече инсталиран .джар файл. Пример Сони Ерикссон - от личен опит. Да повечето сименси дават. Пробвай да си дръпнеш игрите през компа от някои безплатен сайт и след това намери комп с инфраред или ги качи от компа на телефон с инфраред. Ако пак не стане - купувай си дата кабел
Един човек е тесен за една вселена, една вселена е тясна за един човек.
|
|
|
Тема
|
[re: toia_be]
|
|
| Автор | ивaн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.09.06 13:26 |
|
|
Да, пробвах-
игра от компа качвам чрез блуута на Нокиата и после на Панасоника - не става? Жалко!!!
|
|
|
Тема
|
[re: ивaн]
|
|
| Автор |
BlondNigger (свой бе :o)) |
| Публикувано | 18.09.06 21:20 |
|
|
Имам същият телефон - може да се качи нова игра само чрез даунлоуд от интернет/вап или каквото е там. през инфраред - не става . пишеше го и в един форум на панасоник.
|
|
|
Тема
|
[re: toia_be]
|
|
| Автор |
DTMF (фантом) |
| Публикувано | 20.09.06 00:49 |
|
|
Напротив,точно със сониериксон няма никакви проблеми да се инсталира игра директно от телефон в телефон.
ПАнасоник и самсунг не могат да си инсталират игра получена през ИР/Блут. При Нокиа става само на смартфоните. Колкото до изпращането на ЖАР файла -става със всеки тел./
|
|
|
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
| Автор |
VANDAL (Führer-SS) |
| Публикувано | 20.09.06 08:10 |
|
|
как може да паратиме игра от к700 на друг телефон по ИЧ или БТ?аз до сега такъв начин не съм открил.
|
|
|
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
| Автор |
DTMF (фантом) |
| Публикувано | 21.09.06 01:27 |
|
|
елементарно, копи пейст на жар файловете в папка " други" и после от телефона опция СЕНД
Редактирано от DTMF на 21.09.06 01:28.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
VANDAL (Führer-SS) |
| Публикувано | 21.09.06 08:32 |
|
|
хм ще пробвам
|
|
|
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
| Автор |
DTMF (фантом) |
| Публикувано | 21.09.06 17:25 |
|
|
пробвай)) на моя тел съхранявам няколко хиляди игри и програми и мога да ги инсталирам както при мен , така и на други подходящи телефони, даже си държа и 2 вируса за смарт ОС
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
VANDAL (Führer-SS) |
| Публикувано | 21.09.06 20:22 |
|
|
аз говорех за вече инсталирани игри.пробвах днеска на к700 могат само да се преместят от папка игри в папка приложения и обратно.на к800 опцията за преместване не беше налична на нито едана от игрите.
|
|