Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:17 06.05.26 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Уредих сенови  
Автор Boдeндyx (оптимист)
Публикувано23.08.06 10:04

Ето защо ще си остана на договор с М-тел:

Вариант 1:
Месечна такса: 11, 88 лв.
30 безплатни минути месечно в мрежата на М-тел,
Цена на минута в мрежата на М-тел след изчерпване на безплатните минути: 18 стотинки,
Цена на минута към други мрежи: 48 стотинки

Вариант 2:
Месечна такса: 11, 88 лв.,
Безплатни разговори в групата,
Цена на минута в мрежата на М-тел към номера извън групата: 24 стотинки,
Цена на минута към други мрежи: 48 стотинки

Цените с ДДС! Таксуването - 30/1.

Евала! Навихте ме да остана

, дай Боже като изтече срока и на този договор - още по-добри условия!

Тема Re: Уредих сенови [re: Boдeндyx]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано23.08.06 10:52

Първия вариант май ми се вижда по-добър

Иначе щом те устройва -честито

Тема Как и аз и групичката ми да се уредим?нови [re: Boдeндyx]  
АвторЖeлaeщ (Нерегистриран)
Публикувано23.08.06 12:56

И какъв трябва да си, за да може да се възползваш от тези планове?
Какви са условията?
MClass?
Корпоративе клиент?
Предполагам, че без фирма няма да стане?
И ако да, колко е минимума карти, които трябва да има групата?
Може ли да се прехвърля други карти (съществуващи клиенти) към групата?
Трябва ли да има задължително нови карти (и колко) или може и от съществуващи да се направи група?
Трябва ли всички карти да се прехвърлят на името на фирмата или може да са си се водят индивидуално на ползвателите им?

Може ли някой от запознат (има доста хора тук) да ми отговори на въпросите?

На *88 ме пращат в някой офис, не ми се ходи до офис, толкова ли голяма тайна са да си публикуват условията?

При другите два оператора е кажи речи фасулска работа да си направишфирмена група и всеки ти казва каквото те интересува, в който е да е забутан офис, на който и да е представител, едва ли не те те ухажват докато не излезеш от магазина. МТел едва ли не ще те закарат в някоя звукоизолирана стаичка и ще ти го прошепнат условията на ухото.
Разберете хора, доволен съм този оператор (услуги, качество, достъпност, ...), ама защо за подобна толковва интересна и полезна информация трябва с ченгел да ви вадят думите?

Благодаря искрено на всички направили усилия да осветлят поне малко положението

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано23.08.06 13:12

Честито.

Понеже съм от години на тези планове, един съвет - вземи си карта на в-т 2, а на жената - на в-т 1

И аз чаках по-добри условия след изтичане на предния ми договор, но си останаха същите...но на мен желанието за подобряване не е по-ниски цени, ами да включи МТел по 10-ина МВ фрий

АвторSharky (Нерегистриран)
Публикувано23.08.06 19:53

Нищо особено като оферта! Освен ако 99% от разговорите ти не са към мтел.

Тема Re: Уредих се [re: Sharky]  
АвторStranger (Нерегистриран)
Публикувано23.08.06 21:15

И аз съм на същото мнение, цената към другите оператори си е доволно висока, а и 30 мин. към М-тел за 12 лв не смятам, че е добре. Забелязъл съм мои познати на договор към М-тел как се чудят дали да звъннат на някой от Глобул или Вива или само да кликнат

. А аз като съм към Глобул пет пари не давам на кой ще звъня !

Тема Re: Уредих сенови [re: Stranger]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано23.08.06 21:28

най-ги обичам такива образи.да видиш като почна да ги базикам как бързо вадят телефона и звънят където им трябва.

Тема Re: Уредих сенови [re: VANDAL]  
АвторStranger (Нерегистриран)
Публикувано23.08.06 21:39

А аз като съм само с Глобулска карта и някой от М-тел като вземе да ми призвънва, аз си трая и то си е един цирк, та няколко призвънвания и накрая се прежалят с SMS

!

Тема Re: Уредих сенови [re: Stranger]  
Автор VANDAL (Führer-SS)
Публикувано23.08.06 22:02

ее чак такива циркове да ми клипват при мен няма.обаждат се хората.освен ако не сме се разбрали да ми клипнат като са пред блока да сляза или нещо подобно.

Авторerta (Нерегистриран)
Публикувано24.08.06 11:16

Ох, само не ми казвай, че си се уредил. На 20.08 ми изтече един тъкъв договор с м-тел и се мъча да го прекратя с тях - трудно. Какво му е хубавото: ако този месец не изговоря 25 минути / при мен бяха толкова/ а говоря с глобул - какво излиза кажи ми колко ми струва тогава минута разговор може и 1лв, е по-добре предплатена карта или друг оператор

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.