|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Какво мислите за това?
|
|
| Автор |
gli (новак) |
| Публикувано | 14.08.06 22:23 |
|
|
" "От 2007г. абонатите ще могат да сменят мобилния си оператор , запазвайки при това кода и телефонния си номер."
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от gli на 14.08.06 22:25.</EM></FONT></P>Редактирано от gli на 14.08.06 22:25.
| |
|
Тема
|
Re: Какво мислите за това?
[re: gli]
|
|
| Автор | :) (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.08.06 07:24 |
|
|
Една от мислите ми е, че ментелците ще започнат здраво да духат супата.
| |
|
Тема
|
[re: :)]
|
|
| Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
| Публикувано | 15.08.06 08:32 |
|
|
ще духат хората като им поискат по 100 лева и повече да си преместят номера
| |
|
Тема
|
[re: :)]
|
|
| Автор |
Cпoмeниии (MetalMoto™) |
| Публикувано | 15.08.06 09:50 |
|
|
Ама задължително))
Същите изявления четох като се появи Глобул...след това...Вивател...
Странно защо супата още е доста гореща)))
| |
|
|
|
ще духат супата на големите печалби
Те сега WiMAX операторите градят мрежа, догодина, ако тия GSM дървета не смъкнат цените на разговорите могат и сериозно да го духат. А за мобилния интернет задължително ще го духат, WiMAX предлага по-високи скорости, а себестоиността е по-ниска. И оттам супата по-гореща.
Един човек е тесен за една вселена, една вселена е тясна за един човек.Редактирано от toia_be на 15.08.06 09:57.
| |
|
|
|
Въпроса е дали тези 100лв (или колкото са там) ще бъдат плащани еднократно или ще бъде тип абонамент - всеки месец. Мен лично 100лв не биха ме спрели да си сменя оператора и то без огглед на това дали ще ми е на "по-голяма далавера" новия оператор.
| |
|
|
|
такса ще е еднократна предполагам.няма как иначе.обаче тази "инвестиция" би била келепира поне за 1 година напред.в смисъл спестените пари при новия оператор.
| |
|
|
|
не можем да ги съдим, ако таксата е висока за спъване правото на избор?
Един човек е тесен за една вселена, една вселена е тясна за един човек.
| |
|
Тема
|
Re: А дали? ...
[re: toia_be]
|
|
| Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
| Публикувано | 15.08.06 11:52 |
|
|
низнам.не съм по тази част
| |
|
|
|
... операторите да бъдат съдени за евентуално висока такса за прехвърляне. Защото какво значи "висока" такса? Ако си милионер, 1000 лв да е таксата, няма да ти прави впечатление. Ако си броиш стотинките обаче, ще ти се струва ужасно скъпо. Но какво е виновен оператор за твоето финансово състояние? Има ли възможност за прехвърляне - има. Свободата на избор по никакъв начин не се ограничава от размера на таксата за прехвърляне, а само от възможностите на отделния клиент да я плати.
My next?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|