|
Тема
|
Бизнес тарифни планове
|
|
Автор |
lyubo2O (непознат
) |
Публикувано | 31.07.06 21:57 |
|
ползвам прима от 5 години, а преди това бях дълги години на абонамент. Ако премина на Бизнес тарифни планове - универсален + (имам фирма) какви допълнителни отстъпки мога да ползвам?
например от тарифния им съветник за бизнес клиенти - при двугодишен договор - повиквания извън група - 20 мин и други оператори - 30 мин - дава Приблизителна месечна сметка (разговори и такса): 13.75 лв без ДДС. Това реално ли е при двугодишен договор? Няма да създавам група. Надявам се някой компетентен да ми разясни. Благодаря предварително.
| |
Тема
|
Re: Бизнес тарифни планове
[re: lyubo2O]
|
|
Автор | serv (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.06 23:00 |
|
Няма ли толкова един клиент на бизнес план който да разясни въпроса?
| |
Тема
|
Re: Бизнес тарифни планове
[re: serv]
|
|
Автор |
Cenzor (Чете се Цензор!) |
Публикувано | 14.08.06 15:22 |
|
Нямате ли толкова един телефон, че да звъннете на *88.... ??
| |
|
Аз лично бих те посъветвал да се свържес с Информационния център на Мтел на *88 и да поискаш съвет в тях. Лично в моя случай оператор ми обаща че до 1 работен ден на даден от мен телефон за връзка ще се свърже техен колега, с който персонално ще мога да говоря за Бизнес планове, брой карти, отстъпки, които могат да ми се направят и цени на разговори. Реално наистина ми се обадиха още в рамките на същия ден и човека с който говорихме близо половин час ми разясни доста детайлно тарифни планове, подходящи за фирмата ми. Така че ако още се интересуваш.... мисля, че това е начина.
| |
|
|
|
|