Тема
|
Кога да очакваме предплатени карти за LOOP?
|
|
Автор |
mitko11 (member) |
Публикувано | 29.07.06 12:53 |
|
Можем ли скоро да очакваме Prima LOOP?
|
|
Тема
|
Re: Кога да очакваме предплатени карти за LOOP?
[re: mitko11]
|
|
Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
Публикувано | 29.07.06 14:21 |
|
не искаш ли прекалено много?
|
|
Тема
|
[re: VANDAL]
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 29.07.06 18:57 |
|
А може би не изписва напълно каквото иска?
Как гледаш на идея за карта със срок на валидност един месец и възможност за презареждане с ваучери не по-малки от 15 лева?
|
|
Тема
|
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
Публикувано | 29.07.06 19:09 |
|
еми нали точно това е лууп.реално няма месечна такса.имаш 15 лв мин потребление.тези 15 лева реално ги използваш за услуги,а не ги подаряваш като такса на мтел само защото са ти симпатични.ако не си платиш 1 месец те спират.значи реално валидноста е 1 месец същото е и сега
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 29.07.06 19:21 |
|
Остана да отпадне само изискването за максимална възраст и новия вид Prima е готова.
Според мен е въпрос само на време да се появи такъв продукт.
За да не побеснеят досегашните абонати с вече сключени едногодишни договори прогнозирам някои допълнителни хватки от сорта новите Prima Loop да се продават за 15 лева, но с заредени нула лева за разговори. И да ти трябват още 15 лева за да ги активираш.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
Публикувано | 29.07.06 19:58 |
|
и що мислиш че за едни 15 лева вече подписалите договор няма да беснеят?а и по принцип не вярвам да се появи точно такъв продукт.а дори да се появи нещо подобно ще е с адски много уловки и ще е някаква тъпотия.по света не съм чул да има нещо подоно.може и да има...незнам
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 29.07.06 20:23 |
|
Нали беше в Солун наскоро? Картите на TIM май струваха 8 Евро, а имаха само едно евро вътре. С повишане на цената на картите расте и процента на включените пари за разговори. Поправи ме, ако бъркам.
Оттук и аналогията - при достатъчно голяма цена на картата могат за дадат и достатъчно добри цени на минута. От тук до идеята за Prima Loop е много близко.
15-те лева приеми като примерни. Може да са повече, не вярвам да отсъстват.
Иначе наистина не е ясно какви уловки ще измислят. И всичко изписано са само хипотези.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
Публикувано | 29.07.06 20:32 |
|
в Солун съм почти всеки месец роуминга ме устройва горе долу и не съм гледал местните карти.
В България правят точно обратното.за да стумулират ползването на повече карти и честата им смяна правят промоции с много ниска цена на пакета и много разговори в него.ето сега на пример бкънекта с очилата е 19 лева (онзи ден си го взех заслужава се между другото) има в него 2 карти и времето за разговори може да стигне до около 90 лв (ако заредиш подходящия ваучер). с примата не е много по-различно.
та моята идея е че надали някой ще ти даде особени преференции само защото си се оръсил повече от начало за картата.идеята е да имаш някакъв ангажимент всеки месец към оператора,без той да е символичен.Редактирано от VANDAL на 29.07.06 20:33.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ () |
Публикувано | 29.07.06 20:54 |
|
Е, аз не разбирам стумулирането на ползването на повече карти и честата им смяна и мисля, че когато даваш повече следва и да получаваш повече.
За ангажимента към оператора съм съгласен и веднага давам следваща идея: цена на картата 15 * 12 = 180 лева. Цената хич не е символична, и е доста революционна за Българския пазар.
Ама какви идеи давам тази вечер, а?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
VANDAL (Групенфюрер) |
Публикувано | 29.07.06 20:59 |
|
дам.идеите са хубави но трябва да не нещо по-различно от лууп.какво още не сме измислили.както казах лууп реално е без месечна такса и не се различава почти по нищо от това за което говорим.
|
|