Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:11 19.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема До motekнови  
Автор mach (свои)
Публикувано15.07.06 17:13

Ползвам услугите на мтел от 1999г.от 2003 съм на pre paid карта на мтел поради ред причини,по прицип съм доволен от услугите,макар че качеството по време на разговор от известно време падна доста иначе евала за роуминг-а и GPRS-а,искам да те попитам макар че знам че няма да ми дадеш точен отговор но поне кажи какви са тендейциите,предвиждате ли PRE PAID клиентите да ползват конферента връзка и CLIR/преполагам че не го пускате заради злоупотреба и чакате pre paid абонатите да се индетифицират от другата година/някакви бонуси за дългогодишни pre paid клиенти не само за нови?Връщане на старато тарифиране от 30сек.при което ще се спре отлива на клиенти?Услугата Кoи ме търси"без да е вързана за гласовата поща?Примерно зареждаш 15лв.и през следващите 30дни говориш на 0.18ст.или получаваш 200мин.в мрежата,както е в повечето оператори в италия и испания?Ако всичко по горе описано го направите ще сте номер 1

Редактирано от mach на 15.07.06 17:14.

Тема Оптимист синови [re: mach]  
АвторToia (Нерегистриран)
Публикувано15.07.06 17:41

МТел да не е О2 Великобритания. Зареждаш 15 паунда и 150 минути в ненатоварената часова зона до всички мрежи.

Тема Re: До motekнови [re: mach]  
Автор motek (ombre)
Публикувано15.07.06 22:53

Здравей

,

1. За " Конферентна връзка " и най-вече за " CLIR " , ти сам си дал чудесен отговор.
2. И в момента " старите " клиенти на " Прима " получават различни парични бонуси.
3. И сега съществува тарифен план с тарифиране от 30сек.. За останалите се съмнявам , но....... " неведуми са пътищата бож....ъъъ...маркетингови "

Останалото го разглеждам , като чудесни предложения
Ако имаш желание , можеш да споделиш тези си мисли и на *88. Гарантирам , че така ще стигнат до " когото трябва "

Тема Все си мислех, че...нови [re: motek]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано16.07.06 09:06

...ще се намесиш докато говорихме с представителя на източно-германските племена.

За " Конферентна връзка " и най-вече за " CLIR " , ти сам си дал чудесен отговор

Ще може ли да чуем твоето мнение как може да се злоупотреби с предплатена с клир....

Тема Re: Все си мислех, че...нови [re: .]  
Автор VANDAL (Групенфюрер)
Публикувано16.07.06 09:45

еми примерно ти имаш клир на примата и тормозиш някой.обаждаш му се и го псуваш и тн.той подава жалба в полицията, а от там се свързват с неговия оператор в случея Мтел.от мтел виждат кой номер е тормозил човека и виждат че това е прима.не знаят името на този който я използва.от тук нататък има няколко начина да се разбере името на този, който я използва но става трудно и сложно.а ако човека знае какво прави може и да не се разбере кой е.примерно ако използва телефон не ползван до сега в Българска мрежа и чисто нова прима, от която да не е звънял никъде до сега.толкова ли е трудно да го измислиш?

Тема Re: Все си мислех, че...нови [re: .]  
Автор motek (ombre)
Публикувано16.07.06 21:31

Здрасти Dot-e

,

Май съм изпуснал темата , за която споменаваш

В конкретната тема се съгласявам с едно много добро предположение , кога ще се разреши CLIR-а за " Прима "

Нямаха ли ( може би до скоро ) проблем с идентификацията 150 , 166 и т.н ?

Тема Re: Все си мислех, че... [re: motek]  
Автор Mandingo (непознат )
Публикувано16.07.06 23:20

Interesno mi sama kak moje da se zloupotrebi s конферента връзка.Sigurno ima niakakyv taen nachin,koito da ne znaem.

Автор mach (свои)
Публикувано16.07.06 23:35

Хей motek за тарифирането имам предвид "СТАР"тарифата и "KLASIK"за ПАРТИ го знам но на практика е неизползваемо през нощта...лошото е че изкопирахте от ГЛОБУЛ тарифирането и това че "СТАР"няма семейство и приятели,а конферентаната връзка просто няма кой да се сети да я разреши...и още нещо погледни цените за изходящи международни разговори за ПРИМА клиенти 3.60 за мин.тази цена не е актуализирана от 2001г.от когато ПРИМА съществува...иначе ПРИМА-та има редица предимства като ако си изгубиш картата само МТЕЛ ти възстановява ПРИМА със същия номер което е много важно,бонусите при зареждане които донякъде спасяват положението,правото само за 2 безплатни обаждания към оператор е тъпо предполагам не е проблем да го оправите или явно се злопотребява с това?

Автор motek (ombre)
Публикувано16.07.06 23:58

Здрасти пак

За безплатните разговори с оператор - радвай се докато ги има .

За останалото - помисли в/у предложението ми

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.