Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:17 15.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Реклами и тям подобнинови  
Автордpyr aбoнaт (Нерегистриран)
Публикувано30.03.06 08:57

Някой дава ли си сметка колко ежедневно струват рекламите на МТел, излъчвани по абсолютно всички телевизии, радиа и помествани в абсолютно всички вестници?
Някой запита ли се откъде се взеха помпозно връчените на ФК "Левски" във вид на чек 140,000 евро?
Някой може ли да отговори при едно съкращаване с 80% на това разточителство колко ще струват разговорите?
Аз не знам, но съм убеден, че биха могли да бъдат докарани на реалните 4-5 ст. за минута разговор.
Мечти, мечтиииии... Тука ми се искаше да изпсувам, ама в знак на благоприличие ще се въздържа.

Тема Re: Реклами и тям подобнинови [re: дpyr aбoнaт]  
Автор VANDAL (еврейски султан)
Публикувано30.03.06 12:55

Аз искам да ми плащат като говоря!

Автор Terko (Smile!:))
Публикувано30.03.06 13:15

Напълно съм съгласен. Най-добрата реклама за Мтел би била именно ниските цени, нещо, което би се разчуло и без нуждата от плащане на скъпо рекламно време. Но щом логиката на оператора не е такава, тогава се чудя каква е.

АвторKpacтaвичap (Нерегистриран)
Публикувано30.03.06 18:36

Така.
Представяме си, че МТЕЛ спира всички реклами, всички спонсорства и пр.
Автоматически ще изпадне в немилост.
И като ги спре всичките тия неща, хич няма да стане по-евтино, защото те си знаят - направят ли цените много евтини, системата просто ще се срине. И кел файда от ниските цени.

Тогава ще Ви се иска да рекламира МТЕЛ, ама нанай

Тема Re: Реклами и тям подобнинови [re: Kpacтaвичap]  
Автор Vivatel (БезПристрастен)
Публикувано31.03.06 02:26

Това се нарича поддържаща реклама ама май маркетинговия отдел на Мтел е доста смотан и не знае как се прави такова чудо.

Тема Re: Реклами и тям подобнинови [re: Vivatel]  
Автор cyg (новак)
Публикувано31.03.06 08:15

Все си мисля, че маркетинговият отдел се справя доста добре щом при тези цени все още имат най-много абонати. Като се прибави и голямата печалба реализирана от Мтел, излиза че тия хора си вършат работата повече от добре.

Тема Re: Реклами и тям подобни [re: cyg]  
Автор Vivatel (БезПристрастен)
Публикувано31.03.06 09:56

Е за абонатите си прав. Ама рекламите напоследък са отврат. Аз лично като почнат да ми натякват и сменям канала за вас не знам.

Тема Re: Реклами и тям подобнинови [re: Vivatel]  
Автор VANDAL (еврейски султан)
Публикувано31.03.06 11:46

Единствената свестна реклама, за която се сещам беше оная с многото хора облечени в червено по случай 3000000 абонат.

Автор Boдeн дyx (оптимист)
Публикувано01.04.06 21:17

Ей затова няма да се откажа от "М-тел" - най-сетне заслужено възнаграждават най-добрия български футболен отбор!

АвторZediqus (Нерегистриран)
Публикувано02.04.06 10:51

Ха сега си помисли за великите "Вива" ле Франс и те колко реклами правят, как заливат пазара.
Ако преброим рекламите на тях имам съмнение, че броят им няма да е по - малък от тези на МТел или Глобул да не кажа, че може да е повече. Проблема обаче според мен е следния:
Глобул 2 500 000 абонати
МТел 3 500 000 абонати
Вива Адвенчърс 300 000, от които 30 % 2 в 1 разбирай
после 20 000 подарени карти и така ....
Ха сега ми кажете ВиВа от де зима пари за реклама a?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.