|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Реклами и тям подобни
|
|
Автор | дpyr aбoнaт (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.03.06 08:57 |
|
Някой дава ли си сметка колко ежедневно струват рекламите на МТел, излъчвани по абсолютно всички телевизии, радиа и помествани в абсолютно всички вестници?
Някой запита ли се откъде се взеха помпозно връчените на ФК "Левски" във вид на чек 140,000 евро?
Някой може ли да отговори при едно съкращаване с 80% на това разточителство колко ще струват разговорите?
Аз не знам, но съм убеден, че биха могли да бъдат докарани на реалните 4-5 ст. за минута разговор.
Мечти, мечтиииии... Тука ми се искаше да изпсувам, ама в знак на благоприличие ще се въздържа. 
| |
Тема
|
Re: Реклами и тям подобни
[re: дpyr aбoнaт]
|
|
Автор |
VANDAL (еврейски султан) |
Публикувано | 30.03.06 12:55 |
|
Аз искам да ми плащат като говоря!
| |
|
Напълно съм съгласен. Най-добрата реклама за Мтел би била именно ниските цени, нещо, което би се разчуло и без нуждата от плащане на скъпо рекламно време. Но щом логиката на оператора не е такава, тогава се чудя каква е.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Kpacтaвичap (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.03.06 18:36 |
|
Така.
Представяме си, че МТЕЛ спира всички реклами, всички спонсорства и пр.
Автоматически ще изпадне в немилост.
И като ги спре всичките тия неща, хич няма да стане по-евтино, защото те си знаят - направят ли цените много евтини, системата просто ще се срине. И кел файда от ниските цени.
Тогава ще Ви се иска да рекламира МТЕЛ, ама нанай 
| |
|
Това се нарича поддържаща реклама ама май маркетинговия отдел на Мтел е доста смотан и не знае как се прави такова чудо.
| |
Тема
|
[re: Vivatel]
|
|
Автор |
cyg (новак) |
Публикувано | 31.03.06 08:15 |
|
Все си мисля, че маркетинговият отдел се справя доста добре щом при тези цени все още имат най-много абонати. Като се прибави и голямата печалба реализирана от Мтел, излиза че тия хора си вършат работата повече от добре.
| |
Тема
|
[re: cyg]
|
|
Автор |
Vivatel (БезПристрастен) |
Публикувано | 31.03.06 09:56 |
|
Е за абонатите си прав. Ама рекламите напоследък са отврат. Аз лично като почнат да ми натякват и сменям канала за вас не знам.
| |
Тема
|
[re: Vivatel]
|
|
Автор |
VANDAL (еврейски султан) |
Публикувано | 31.03.06 11:46 |
|
Единствената свестна реклама, за която се сещам беше оная с многото хора облечени в червено по случай 3000000 абонат.
| |
|
Ей затова няма да се откажа от "М-тел" - най-сетне заслужено възнаграждават най-добрия български футболен отбор!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Zediqus (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.06 10:51 |
|
Ха сега си помисли за великите "Вива" ле Франс и те колко реклами правят, как заливат пазара.
Ако преброим рекламите на тях имам съмнение, че броят им няма да е по - малък от тези на МТел или Глобул да не кажа, че може да е повече. Проблема обаче според мен е следния:
Глобул 2 500 000 абонати
МТел 3 500 000 абонати
Вива Адвенчърс 300 000, от които 30 % 2 в 1 разбирай
после 20 000 подарени карти и така ....
Ха сега ми кажете ВиВа от де зима пари за реклама a?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|