Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:18 06.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема прима пакет за влюбенинови  
АвторДpeбeн Tapиkaт (Нерегистриран)
Публикувано09.02.06 18:36

Мтел няма ли да пускат някакъв прима пакет за влюбени? Но ако имаха такова намерение, смятам че вече трябваше да бъде пуснат в продажба? Да не би това зимно яке, обаче без ръкави, то да е за влюбените? То да е зимно пък да е без ръкави не се връзва много, така че може якето да е за влюбени, нищо че няма никаква логика.

Тема Re: прима пакет за влюбенинови [re: Дpeбeн Tapиkaт]  
Автор Nistel (Red Devil)
Публикувано09.02.06 19:24

Не това с якето е Прима за най-големия ти враг.Подаряваш му я и умира от студ заради якето без ръкави .. то като се замислиш точно отговаря на концепцията на Прима картите - хем имаш СИМ карта хем половината екстри ги нямаш

-=MaHLaN=-

Тема Re: прима пакет за влюбенинови [re: Nistel]  
Автор VANDAL (nepko)
Публикувано09.02.06 21:02

Мани ти екстрите ама и да ги има като са скъпи как да ги ползваш?Само ни ми казвай че ползваш гпрс за 6лв/мб!Също примата може и да няма услуги това не е важно.Според мен по-важна е високата цена на смс към чужди мрежи например.

Тема Re: прима пакет за влюбени [re: Дpeбeн Tapиkaт]  
Автор r-ru (непознат)
Публикувано10.02.06 15:21

Мтел направо се изложиха
Дано поне пуснат някаква промоция като миналата година на sms-те -на половин цена. Да не говорим, че 0.18 си е направо много за един sms
Аз от доста време не използвам тази услуга, сега е по-изгодно да говориш

Тема Re: прима пакет за влюбенинови [re: VANDAL]  
Автор Nistel (Red Devil)
Публикувано10.02.06 20:23

Е да разбира се.Нямаш си представа колко малко трафик отива за ICQ.Общо взето един час нон-стоп чат е не повече от 1лев.За толкова предадена информация сигурно трябва да дам 50лв за СМС-и.А и доста по-евтино от ММS като картинка от камерата мога да направя на 160х120 5-10кб.

A вмомента още изхабявам върнатите пари .. като за 20лв получих общо 80лв време за разговори тоест мегабайта ми излезе реално 1лв и 50 стотинки реални пари.Ама много ми и пука .. тия дето се двуомяха само загубиха .. утре ако МТел пуснат подобна промоция без никакви замисляне ставам техен клиент .. верните фенове на някой си оператор да са им живи и здрави да пълнят гушите на операторите.

-=MaHLaN=-

Редактирано от Nistel на 10.02.06 20:30.

Тема Re: прима пакет за влюбенинови [re: Nistel]  
Автор VANDAL (nepko)
Публикувано10.02.06 21:01

Това е времено явление.Когато стане постояно и няма отговор от глобул или мтел и аз се местя при вас

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.