Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:53 14.05.26 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Станах "примаджия" от днеска!нови  
Авторaбoнaт нa Meнтeл (Нерегистриран)
Публикувано31.10.05 22:47

Днеска отидох към 10ч сутринта в офис на Ментел и заявих желанието си да си прекратя 6 годишният абонамент и да ми дадатот новите прими стар със същият ми досегашен номер.Момочето в офиса 10 мин се опита да ме разубеди и да ми внушава каква грешка правя и,че за мев би било добре да премина на абонаментен план Мтел9.Аз му благодарих и му обясних ,че да съм на прима вече е по изгодно и когато направят нормални абонаменти може и пак да премина на договор засега вече не желая.Платих си таксите попълних формулярите взеха ми старата сим и ми дадоха нова от тези 64к.Едно от момичетата му направи забележка че моята сим била от старите а пък ми давал нова но понеже имали само от новите та съм "намазал".Казаха ми ,че ще ми активират новата сим до 2 часа,но ми я активираха чак в 18ч но за щастие не бях пропуснал важни повиквания защото имам и предплатена на Глобул.Та това беше след 6г абонамент към Ментел тъпата им дискриминационна политика към абонати като мен с "обиквовен" абонамент ме принуди да стана бив абонат на Ментел и настоящ ползвател на прима Стар!

Тема Re: Станах "примаджия" от днеска!нови [re: aбoнaт нa Meнтeл]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 08:31

ами честито!! със здраве да си я ползваш :)

Автордpyr aбoнaт (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 10:12

Мдаа...и аз направих сметка че за 1 час разговори новите прими са най-добре - малко по-скъпо от абонамента ми, но поне нямам 30 "безплатни" минути по 60ст всяка включително разговори в група. След 6 месеца вече се чудя да взимам ли прима...имам една бконект която си я държа ей така за всеки случай. И като се замисля че моята промоция все още е по-добра от основните договори...предлагам ново лого за компатията - приМаТЕЛ

Тема Re: Станах "примаджия" от днеска!нови [re: дpyr aбoнaт]  
Автортpeти зacera aбoнaт (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 10:25

Браво!
Да ти е честито!
Аз мисля да те последвам съвсем скоро ама първо да видя как да си изхабя точките от Мтел Клуб. Имам към 1000 и нещо. Не са много ама що да им ги харизвам.
Изхабя ли ги - взимам си Прима, със запазване на номера естествено и им казвам ЧАО на тъпите и безсмислени абонаментни планове.
Баси подигравката с абонат от 1999г. и с нито веднъж спрян телефон...

Автор VANDAL (перко)
Публикувано01.11.05 12:39

Честито със здраве да си ползваш примицата

Тема Re: Станах "примаджия" от днеска! [re: VANDAL]  
Авторabonat (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 12:42

Kakva e hvatkata za da si zapazish nomera t.e. da ti dadat prima sqs nomera deto si polzval kato abonat?

Тема Re: Станах "примаджия" от днеска!нови [re: abonat]  
Автор VANDAL (перко)
Публикувано01.11.05 12:53

Не питай мен.Обърни се към мотек например

Автор pepsi12 (непознат)
Публикувано01.11.05 15:35

Az smiatam 4e tova e poredniat dobar zest ot strana na MTel . Zastoto predi tova ne bese vazmozno .

Тема Re: Станах "примаджия" от днеска!нови [re: тpeти зacera aбoнaт]  
Авторд (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 17:10

Вземи си портафелче за 1000т. - така ще има къде да слагаш спестяванията...

Тема Re: Станах "примаджия" от днеска!нови [re: pepsi12]  
Авторaбoнaт зacera (Нерегистриран)
Публикувано01.11.05 17:19

А аз не смятам че това е поредния добър жест от страна на Мтел, а жалък опит да задържат клиентите да ползват услугите им, па макар и като примаджии...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.