Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:34 12.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Конкуренцията влошава пазаранови  
АвторTakaвa e дъpжaвaтa (Нерегистриран)
Публикувано25.09.05 21:47

Всъщност влошава е меко казано. Конкуренцията направо руши и опустошава пазара, нагло мамейки потребителите. Пълнейки джобовете на знайни и незнайни австрийски, руски или вивателски евреи. Такъв е уникалният случай с БГ телекомуникациите. Имаме 3 GSM, 1 NMT, 1 стационарен оператор. Плюс една камара орбифонки и кабеларки. Пет оператора и петнайсет операторчета. Колкото повече стават, нещата стават по-лоши откъм цени и качество(прИмоциите лавинообразно растат). Оставете настрана цените в момента-ниски или високи. Истинският проблем идва от наличието на конкуренти. Аз съм към Мтел и цените там ме устройват по някакъв начин. Къде е проблема?Налага ми се да набирам СВРЪХНАГЛОСКЪПИ номера от чуждите мрежи. Излиза, че е по-добре хич да ги няма конкурентите, просто защото звъненето към тях е скъпо. Оставям на страна смешниците Вивател, просто защото съм убеден, че с наглата си прИмоция няма да издържат дълго. Ще клекнат и то скоро. Как се справям с конкурентните мрежи?Категорично отказвам да набирам глобули, стационари и мобифони. Говоря само с мтел. На подчинени и колеги изрично настоявам да притежават мтелски карти. Не защото не мога да си позволя да плащам. Защото ми е унизително да участвам в цирка на БГ телекомуникации и техните конкурентни отношения за моя сметка.

Тема Re: Конкуренцията влошава пазаранови [re: Takaвa e дъpжaвaтa]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано25.09.05 22:01

Аз лично твърдо изхвърлих мтелската си прима и минах на договор към глобул - там цените са еднакви към всички мрежи и не ми се налага да мисля за един или друг оператор като за ненужен и дори вреден. В същото време, без да забранявам нищо на когото и да било от моите приятели и познати просто забелязвам как тече процес на масова подмяна на мтелски номера с глобулски - към момента малкото номера с договор към мтел, които имам в телефона си са предимно на хора, чиито сметки се поемат от фирмите в които работят, т.е. за които оператора е без зна4ение поради факта, че не плащат нищо :)

Тема Re: Конкуренцията влошава пазаранови [re: cд]  
Авторsaglasen (Нерегистриран)
Публикувано25.09.05 23:06

и аз забелязвам това.повечето фирми дето работя с тях отидоха към глобул.например имам си вземане даване с рекламните на загорка,каменица,кока-кола,пепси,винпром пещера.....ами всички са към глобул.а за вива е смешно дори да се коментира-с тия цени са обречени.

Авторaбoнaт нa Meнтeл (Нерегистриран)
Публикувано25.09.05 23:16

браво това беше едно от най-тъпите неща който съм чел в клуба!Явно в Ментел живеете още с мисълта ,че сте "българският гсм оператор" както имаше една ваша реклама за съжаление има още два гсм оператора с който трябва да се съобразявате.Факт е ,че заради скъпите ви цени много народ дръпна към Глобул.Ако не си сверите часовника с цените скоро абонати на договор ще са ви сапо тъпи полицай военни пожарникари на който сте определили цени като на социално слаби.Но те не са 3000 300 а много по малко и ще си останете само с тях.От опит знам ,че когато не званя към БТК и Глобул и мен спират да ме търсят тези от там!

Автор thorn (Краси)
Публикувано26.09.05 11:50

ти си комунистическо изкопаемо

Автор XaMaB2 (Нерегистриран)
Публикувано26.09.05 20:24

Това ако го мислиш сериозно мога само да те поканя на гости.
Адреса ми е София 4-ти километър.

Тема Re: Конкуренцията влошава пазаранови [re: XaMaB2]  
АвторTakaвa e дъpжaвaтa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.05 23:21

Добре, вие като не сте комунисти, не сте луди и не сте тъпи като мен(месечните ми доходи-чисто са около 3000 лв, вие като по-умни съм сигурен че докарвате повече) се радвайте на животворната конкуренция на Вивател. Радвайте се и на 22%по-ниските им цени. Купете си сим карти на вивател и ползвайте на воля телефоните си за будилници. Плащайте и 48 ст на минута към основната програма на глобул.С най-добри чувства към участниците във форума, и по-леко с квалификациите, че ми е леко смешно.

Тема Re: Конкуренцията влошава пазара [re: Takaвa e дъpжaвaтa]  
Автор Дyпapин Дyпapинoв (аз съм бе!)
Публикувано27.09.05 09:09

Ти май забрави, че преди да ги има другите оператори, цените на мтел бяха МНОГО високи и КЪМ собствената им мрежа

Авторбaxмaaмy (Нерегистриран)
Публикувано27.09.05 16:36

Няма ли начин и аз да взема да получавам такива доходи като тебе - от 3000 на месец? Моля кажи ми ако е възможно как става работата, а аз ще изхвърля глобулската карта барабар с телефона и ще мина пак на мтел! И само ми кажи - има ли още такива дейности, дето да няма конкуренция и да се изкарват по 3000 лева?

Тема Re: Конкуренцията влошава пазаранови [re: Дyпapин Дyпapинoв]  
Авторшaшмa (Нерегистриран)
Публикувано27.09.05 17:07

Само в София има над 50 000 работни места със заплащане на 2000лв. Можеш да питаш НСИ. Що се заяждате с човека. Стани мениджър в голяма фирма и ще взимаш не 3000, а 15 000. Ама докато станеш трябва 20 години да се бъхташ па правилния начин.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.