|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Прима+Роуминг кога?
|
|
Автор |
VANDAL (перко) |
Публикувано | 12.09.05 18:38 |
|
Някой запознат ще сподели ли дали скоро ще ни огрее тази благодат?Във всички балкански страни се предлага роуминг за при пейда само ние ли сме по-зле и до кога?
| |
Тема
|
Re: Прима+Роуминг кога?
[re: VANDAL]
|
|
Автор |
Fireborn (От огъня роден) |
Публикувано | 13.09.05 07:50 |
|
Тия дни - около коледа. Само че не мога да ти кажа година... забравих я вече
Да изчакаме вивател и да видим, може пък и да стане... 
______
Fire, walk with me!
| |
Тема
|
[re: Fireborn]
|
|
Автор |
VANDAL (перко) |
Публикувано | 13.09.05 09:11 |
|
Там ще стане при пейда ще има роумин и гпрс ама аз с бтк не искам да имам нищо общо! Тия образи от бтк-то как не успяха да измислят колко месеца вече ще им тръгне гсм оператора.Проблем с това с онова.Не успяха ли да предвидат поне част от всичките проблеми?Обещават ни евтини разговори а същевремено увеличават стационарните телефони.Как вивател ще е толкова евтин като абоанамента за стационарен е 10.50лв, а най-малкия абонамент на глобул е 6, а на мтел 7 лева!Да неби бтк да направят по-малък абонамент за мобилен от колкото за стационарен.Аз на глупостите на тия не се връзвам! Няколко месеца след старта на вивател пак ще ревеме че нещо не ни устройва и ще чакаме четвърти...Малко се отклоних от темата.
Все пак чакам някой ако знае да ми отговори на въпроса.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Fireborn (От огъня роден) |
Публикувано | 13.09.05 11:50 |
|
Аз имах в предвид - когато Вивател пуснат мрежата - примите да има тези услуги от страна на МТел & Глобул.
Това с роуминга на примите може да отговор към тях освен с цените на разговорите.
Аз не за друго чакам Вивател /далеч съм от мисълта да се прехвърлям към тях/ - искам да видя отговора на МТел и Глобул с цените...
Ще поживеем, ще видим... 
______
Fire, walk with me!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Щpъбльo (непознат
) |
Публикувано | 13.09.05 12:22 |
|
Като почнете да си държите балансите на 100+ лева повечето потребители на тая услуга
| |
Тема
|
[re: Щpъбльo]
|
|
Автор |
VANDAL (перко) |
Публикувано | 13.09.05 12:28 |
|
Аз и над 200 съм го докарвал преди.Сега не ползвам прима, а питам по принцип, защото много хора ги вълнува!
| |
|
Съмнявам са да пуснат роуминг за препейда. Защото не изключено ако пуснат тази услуга да има голямо движение абонамент-препейд. Кой ще е луд да плаща абонамент, за да ползва роуминг понякога, ако може и да не го плаща?
| |
|
Прав си, ама вивател ще предложи роуминг и гпрс на тяхния припейд.Защо на всякаде се предлага, а при нас не?Не говоря за европа там е ясно.Гледам балканските страни.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Blah (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.09.05 15:00 |
|
Щотото в "Европата" средния клиент докарва на оператора МИНИМУМ 30 Евра на месец, а средниа клиент в България докарва макс 5-7. Възвращаемост, нали се сещаш?
| |
Тема
|
[re: Blah]
|
|
Автор |
VANDAL (перко) |
Публикувано | 13.09.05 15:30 |
|
Добре а средния клиент в Македония колко докарва, че я има тая услуга? чети там по-надолу "Вклучени услуги" дето пише!Даже и гпрс имат на техните Прими.
Космофон:"COSMOCARD Ви нуди роаминг кој го добивате автоматски, без никаква процедура, без оглед дали сте нов или постоечки сопственик на картичка. " Тука го пише 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|