Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:01 03.11.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема Я вижте на какво попаднах ...нови  
Автор r-н Двyтakтoв (two way engine)
Публикувано15.06.05 06:25

Тема Re: Я вижте на какво попаднах ...нови [re: r-н Двyтakтoв]  
Автор Cenzor (Чете се Цензор!)
Публикувано15.06.05 09:11

Може заради неграмотност да са го уволнили ,
толкова правописни грешки, толкова чудо.
Иначе- не ми се струва да е вярно, или поне е написал половината истина. Чак пък да е толкова ценен кадър, и да са го молили да напусне старата си работа, за да отиде при тях...
Иначе: "Та това е от мен приатели. не ходете на работа в Мтел" леко ми намирисва на пръстчето на Глобул или тежката лапа(онази интернетската, с която Любо стреля) на БТК
Нещо покрай влизането на третия , този митичен трети оператор, започнаха много интерестни статии да излизат из интернет!

Редактирано от Cenzor на 15.06.05 09:20.

Тема Re: Я вижте на какво попаднах ...нови [re: r-н Двyтakтoв]  
Автор bm (болен мозък)
Публикувано15.06.05 09:20

Интересно ми е, какво очакваш от пускането на линк към тази история?

Отчаяните мтелски мекерета ще почнат да казват, че момчето си е виновно. По-малко отчаяните ще изкажат някое друго мнение и като им се отговори по същество ще кажат, че тази тема им е безумно скучна.

Съвсем между другото този автор не е с много висок авторитет в mobilebulgaria.

Тема Re: Я вижте на какво попаднах ...нови [re: Cenzor]  
Автор VOLVO 44O GLT (Master)
Публикувано15.06.05 13:11

А дали това не е борба с конкуренцията?

VOLVO FOR LIFE

Тема Re: Я вижте на какво попаднах ... [re: VOLVO 44O GLT]  
Автор Cenzor (Чете се Цензор!)
Публикувано15.06.05 13:46

В какъв смисъл борба с конкуренцията?
Мтел да са взели най-ценния кадър на местното НАгъзинче , и после да са го уволнили , за да направят мръсно на НАгъзинчето ли?!

Тази теория издиша. Можеше да е вярно ако говорихме за директно привличане на служител на Глобул или БТК, а не на кварталния клек-шоп.

Виж ако говориш за статиите из нета да са борба с конкуренцията- съм 100% сигурен че е така.

Редактирано от Cenzor на 15.06.05 13:47.

Тема Re: Я вижте на какво попаднах ...нови [re: bm]  
АвторASD (Нерегистриран)
Публикувано15.06.05 14:35

Абе на знам ама винаги съм твърдял че в мтел са най-големите ИДИОТИ в държавата и този случай го доказва. Твърденията че всичко написано от потърпевшия е измислица ги пишат разни недоклатени пишлеменца работещи във компанийката, които сляпо я защитават. Но ще дойде и вашето време, слепоци...
Аман от вас тъпи мтеладжии...

Тема Re: Я вижте на какво попаднах ...нови [re: VOLVO 44O GLT]  
Автор XaMaB (Нерегистриран)
Публикувано15.06.05 14:35

да бе.
тя си личи конкуренцията в изречението:
"Ама глобул като разбраха за тая издънка на мтел и ми предложиха двойна заплата ама сега бачкам в бтк щото дадоха 3-на заплата"

Тема Re: Я вижте на какво попаднах ...нови [re: ASD]  
АвторBlah (Нерегистриран)
Публикувано15.06.05 17:49

Не знам какво доказва "тоя случай", ама изказването ти доказва само, че ако беше рибок, щях да те хвана на бастун

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.