Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:32 29.10.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Безплатните ММС-инови  
Автор ¤ Cтeфaн ¤ (мълчалив)
Публикувано10.04.05 12:44

Някой от вас да е успял да прати от тях. Не че е нещо важно, но при мен не се получава - настройките със сигурност са правилни, но всеки път казва "Изпращането неуспешно"

Тема Re: Безплатните ММС-инови [re: ¤ Cтeфaн ¤]  
АвторCтaниcлaв (Нерегистриран)
Публикувано10.04.05 13:05

Става, но доста трудно. Звънях на *88 и ми казаха, че мрежата е пренатоварена заради безплатните MMS-и и че това е единствената причина да е затруднено изпращането. Снощи успях да изпратя два в късните часове, днес не съм пробвал.

Автор oziris79 (Immortal)
Публикувано10.04.05 13:07

Според мен са много "маймуните на клона"
Затова не може.
Доста прими ще си играят с ммс-ите, ще си изпратят всичко от телефона като мелодии, картинки и т.н. на всеки, на който се сетят...
Аз успях от 10-тият път да пратя, въпреки, че не съм на прима...

Тема Re: Безплатните ММС-инови [re: Cтaниcлaв]  
Автор Fairy Tale ()
Публикувано10.04.05 16:08

Следващия път, когато попиташ, ще ти кажат, че са си рестартирали сървъра и 2-3 дена няма да може да се праща

---
Got sucked?

Тема Re: Безплатните ММС-инови [re: Fairy Tale]  
Публикувано10.04.05 16:19

Е, сигурно е вярно, защото макар и трудно, става
Аз поне не вярвам умишлено да са блокирали ММС-ите.

Тема Re: Безплатните ММС-инови [re: Cтaниcлaв]  
Автор Fairy Tale ()
Публикувано10.04.05 16:24

Е, разбира се, че едва ли е умишлено, просто има много келеши, които си нямат друга работа и когато разберат, че е безплатно, дай бате да не изпуснем авантата. Въпреки това, доста често сървъра на МТЕЛ, през който се пращат ММС съобщенията crash-ва, когато съм се обаждал ми казват, че бил рестартиран и ще работи след 1-2 дена.

---
Got sucked?

Тема Re: Безплатните ММС-инови [re: Fairy Tale]  
Авторnas (Нерегистриран)
Публикувано10.04.05 23:01

Глупости на търкалета!Когато глобул пуснаха безплатните ммс-и нямаше никакви издънки за месеци наред.Разберете това е Мтел!Най просташката фирма.

Авторnas (Нерегистриран)
Публикувано10.04.05 23:07

Дано сега хората разберат какво значи Мобилтел.MMS-ите ще бъдат лимитирани въпреки рекламата.Няма нищо безплатно в Мтел.Единствено без пари са някои брошури в бизнес центровете им.

Това е твоят глас.........

Тема Re: Безплатните ММС-инови [re: nas]  
Автор motek (ommbre)
Публикувано10.04.05 23:17

Това , че Прима-клиентите са колкото всички клиенти на глобул взети заедно , говорили ти нещо

Тема Re: Безплатните ММС-инови [re: oziris79]  
Публикувано10.04.05 23:48

Едва ли ще си петнят името и ще си правят анти-реклама, блокирайки умишлено MMS-ите, точно преди старта на третия GSM оператор. Звучи ми несериозно.
Не знам каква е била ситуацията с безплатните MMS-и, когато "Глобул" стартира услугата, но това беше преди повече от година. Тогава услугата още не беше особено популярна, клиентите са били доста по-малко, закупените телефони поддържащи MMS също. Освен това не можеше да се праща съобщение към "М-тел".
Когато "M-тел" пусна безплатен MMS при старта на услугата, аз все още нямах поддържащ телефон, но не съм чул или прочел някой да се е оплаквал, че е имал проблеми с изпращането.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.