Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:55 14.05.26 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема каква подлост!!!!нови  
Автормaцa (Нерегистриран)
Публикувано18.01.05 16:17

пращах смс и за зара- на 1746 . три пъти ми даде феилд, един път го прие. таксувало ми е за 4 есемеса.

Тема Re: каква подлост!!!!нови [re: мaцa]  
Автор555 (Нерегистриран)
Публикувано18.01.05 16:27

ха-ха-ха.
Честито! добави и по 20 ст. за ДДС.
Щом можем да си позволим да харичим пари за такива простотии като ББ, значи цените на мобилните оператори ни устройват, нали...

Тема Re: каква подлост!!!! [re: 555]  
Автор dimodi ( bike rider)
Публикувано18.01.05 16:36

Мани-мани, вчера като говореха как 800,000 хиляди души били гласували (независимо дали са толкова хора с по 1 глас или по-малко хора с по няколко гласа) се чудех дали да се смея, да гледам тъпо или да не вярвам на статистиките им....

Щото 800,000 х 1 лев = приходи за операторите и ББ за ЕДНА СЕДМИЦА.....

---

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Тема Re: каква подлост!!!!нови [re: dimodi]  
Автормaцa (Нерегистриран)
Публикувано18.01.05 16:55

Пич, аз съм си направила сметка за един есемес. що ще ме цакат с 4 ?
плюс тва се обаждах на *88 и офцата ми каза, че такава е практиката . За пропаднали есемеси пак се таксуват, щото влизали в канала, каза тя и.....
Ама като я питам къде е логиката , да ми се таксува неосъществена услуга и тя с един репертоар ум да ти зайде. Питам ви колко са преебаните а?
Ще ме хванат за упинците да им гласувам вече, щото са подли!

Автор555 (Нерегистриран)
Публикувано18.01.05 17:24

Именно, точно така...
Не бива да се гласува, това е най-правилното решение! Едва ли Зара, Найден или Здравко заслужават левчето ни по-добра да го похарчим за нещо по-читаво - купия руска салата, да го дадем на дете, да си купим нещо...

Очакват ни нови и нови игри, но не бива да им се връзваме. Аз се навътрях (няколко пъти) с един СМС по нова година. Оказа се дори и неполучено, съобщението се таксува... Затова телефончето ми е трупчета... Използвам го само при необходимост и най-вече да се викаме за кафе....

Публикувано18.01.05 22:45

Знам, че си си направила сметката за 1 SMS, но това не ме прави по-малко учуден

Поне спечели ли този, за когото гласува?

---

Автор DTMF (фантом)
Публикувано18.01.05 23:29

И аз пратих един за Зара който беше отхвърлен и неприет,ми тя затова загуби има заговор от Мтел

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано19.01.05 19:30

Всъщност тези нароили се СМС игри не са нищо друго освен модерен вариант на пирамидите от началото на демокрацията.

Тема Re: каква подлост!!!!нови [re: Cтepн™]  
Публикувано19.01.05 20:03

По-лошо - тогава хората ги лъжеха и те се вътреха от незнание, а сега всичко е законно и съзнателно...

---

Автор Mopфиyc (матричар)
Публикувано20.01.05 11:48

Само дето тук се говори за друго, не за балъците които се набутват, а за ПРАКТИКАТА да се таксува непредоставена услуга!!!

Welcome to the real world

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.