Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:23 15.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Проблем с прехвърляне на карта  
Автор phpGuruАдминистратор (минаващ)
Публикувано14.04.04 14:33

значи ситуацията беше следната:
имаше 3 карти на един човек - сестра ми с изтичащ срок на фактурата на 6-ти срещу 7-ми (имам предвид тогава се нулира брояча)
нейде около 4-5 април сестра ми и баба ми отиват и прехвърлят едната карта на името на баба ми (тя е инвалид и има безплатни минути) - плащат 12лв. такса прехвърляне на абонат
минава 7-ми и новият телефон вече дължи месечна 12лв., да ама на фактурата дошла на сестра ми пак има месечна такса за този телефон + естествено разговорите му
аз ги платих тия 12лв отгоре щот не ми се разправяше с некви мрънкави служителки, ама що така? тва си е мошенничество на дребно за 12лв.

(в същият момент на другата каса един човек с прехвърлен номер му искаха да плати два пъти сметката си от по 100лв, което пък вече ми се стори странно, но както казах ме мързеше да се разправям и си тръгнах)

има ли смисъл да се мъча да си търса тия 12лв. (и как :-)) без да се разправям с мрънли)

Тема Re: Проблем с прехвърляне на картанови [re: phpGuru]  
Авторkvm (Нерегистриран)
Публикувано14.04.04 14:40

Ако питаш мене май е трябвало да питаш в офиса на Мтел .Поради факта , че най малкото щеше да си наясно че един път даваш 12лв. за това че прехвърляш номера и веднъж абонаментна такса 12 лв. която си излиза всеки месец.

АвторOffline (Нерегистриран)
Публикувано14.04.04 15:22

То и вие сте мошеници, така че аз лично нямам нищо против към вас да се отнесат по същия начин.
А ако си изключение, на кого му пука? Така бихте отговорили и вие, нали?
1-2 изключения на фона на многото клиенти, е нищо (това е по вашата логика). Трябвало е с повече да те завлекат. Търси си правата, както и вашите потребители правят. Ще се радвам да си прецакан.

Тема Re: Проблем с прехвърляне на картанови [re: Offline]  
Публикувано14.04.04 15:34

кои сме ВИЕ? и тва ако е отношение на човек целящ да влае в ЕУ-у-у-у)

а към kvm: такса прехвърляне - да, ама аз плащам за този месец два пъти месечна такса, а не "тази, която си върви всеки месец"

Тема Мисля, че kvm е прав, но...нови [re: phpGuru]  
АвторOrphius (Нерегистриран)
Публикувано14.04.04 16:56

Нищо не ти пречи да провериш в някой БЦ или на *88 с обаждане от номера... Мисля, че ще ти дадат нужната информация...

Тема и аз съм винове ;-Рнови [re: Orphius]  
Публикувано14.04.04 17:10

начи се пак реших да звънна на *88

грешка няма в общата съма, но по отделно на трите номера като ги гледам излиза месечната такса на въпросният номер и аз затова реших, че има грешка, но като са сумира ли сумите не са сумирали въпросните 10лв .... ;-))

просто пише 14 + 12 + 26 = 42 (вместо 52), аз не си бях направил труда да ги сумирам, щото реших, че излиза правилно ... уфф незнам дали стана ясно

Редактирано от phpGuru на 14.04.04 17:14.

Тема Re: и аз съм винове ;-Рнови [re: phpGuru]  
Публикувано14.04.04 17:14

трябва да призная на *88 бяха много по-учтиви и не мрънкащи от наживо

Публикувано14.04.04 20:32

ВИЕ - дир.бг, олицетворявано от администраторите. С вас се разправям от една година. Форумът, наричан "Книга за похвали и оплаквания" досега съдържа само оплаквания и е пуснат от около 4 месеца. За толкова време администрацията можеше да си направи труда да попрочете малко това-онова, за да види от какво се оплакват юзърите. Отношението не е мое - то е отговор на отношението от страна на дир.бг. Аз не съм започнал пръв. Така че въпросът трябва да си го поставиш към себе си, как дирника ще "влае в ЕУ". Ако прочетеш темите, ще имаш и отговор на въпросите си, дори и на тези, които още не си задал.

Тема Re: Проблем с прехвърляне на картанови [re: Offline]  
Публикувано14.04.04 20:40

ами дир.бг са ТЕ от моя гледна точка в този момент ;-))

аз не работя в дира нищо, че имам А - аз съм потребител толкова, колтото и ти!!

освен това аз плащам за мтел, а ти за клубовете не.

също така ..... а бе кво да ти обяснявам поведението "вие си го заслужавате" не ме засяга лично, а е просто .... ;-)

продължавай да се караш с дира, някой ден може и да ти обърнат внимание

както казах мтел ми обърнаха внимание от вторият път и казаха, че ще ми пратят ново "приложение А" - успех!

Публикувано15.04.04 01:20

Извинявам се ако съм насочил в неправилна посока обвиненията си и предишния си краен постинг, но съм се ориентирал по опознавателните ти знаци.

Знам, че не си точно потребител толкова, колкото и аз, тъй като аз нямам достъп до съответните така удобни функции, какъвто ти очевидно имаш.

За другото е ясно - щом не си от дирника няма да те занимавам, но не е лошо да си имаш някакво мнение и то, правилно, дори и в качеството на "обикновен" потребител. Аз и на други безплатни места в Интренет не плащам, но некоректно поведение практически не съм срещал такова, каквото тук.

Интересно е дали знаеш що за изрод е този т.нар. хакер - бивш админ като теб ли е или нещо друго?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.