|
|
|
Тема
|
privacy
|
|
| Автор | LOVlB (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.03.04 02:35 |
|
|
Последната ми фактура от мтел изчезна. Званнах на каката в мтел и викам дали може да се провери каде е отишла и какво се случило със сметката. Тя ми обесява, че сметките се пращали по куриер и те не можели да кажат какво е станало. Докато обесния на девойката че те плащат на тоя куриер и могат да го питат каквото си искат. Аз също като имам сметка 400+ мога да искам саседите ми да не знаиат колко плащам за телефон(щото не е тяхна) работа. Преди савсем да се скараме(след като и обясних, че съм тип клинет коийто операторите не искат да губят високи сметки + 4 години с един оператор) успях да говоря с г-ца която се представи за шеф на вапросната девойка. Питам великите Мтел нещастините дали се сешат че в тия пликове дето ги веят като ***** дали се сещат че все пак има конфиденциални данни ?
Освен това аз обичам да гледам за какво по дяволите си давам парите....
Наи-тапото е че аз исках да видия как по диволоте сам си нахвърлил кредитниа лимит с 20% и никой не ми спрял телефона ? Хем не ти показват фактура , хем те карат да плащащ ? не че парите са такъв проблем ама най ме е яд че съседите ми четат фактурите, а партват девойка каза, че най-доброто което мойели да направят е да ми оставят в някой бизнес център ? Не мислите ли, че като плащам 400+ могат все пак и те да се погрижат и да дадат 1 лев отгоре за по светсен куриер...
| |
|
|
|
Probwaj da si naemesh kutija w njakoj poshtenski klon.. Polzwaj taja kutija za cjalata si korespondencija. Taka susedite njama da mogat da ti chetat dazhe i nowogodishnite kartichki...
Horata sa ti kazali kato iskash da se sigurno -> Do poiskwane w njakoj biznes centur ili puk do poiskwane w mesnija poshtenski klon...
P.S.
Za sushtoto koeto obwinjawash MTel, mozhe da obwinish i Bulgarski Poshti i drugi kompanii i lica, koito si korespondirat s teb na domashnija ti adres. Wsushnost problema e w twojata poshtenska kutija(ili w susedite ti)...
Slozhi na mjastoto na kutijata primerno sejf. Taka e po-sigurno...
| |
|
Тема
|
Re: privacy
[re: LOVlB]
|
|
| Автор |
Sev () |
| Публикувано | 15.03.04 09:11 |
|
|
и аз съм се обаждал за неполучена фактура
те се свързаха с куриера и той им каза какво е станало
после ми пратиха дубликат
| |
|
Тема
|
[re: stanoj]
|
|
| Публикувано | 15.03.04 10:36 |
|
|
Az obviniavam na toia na koito plashtam..az s nego imam biznes otoshenia ne s poshtite...ne mlisha che pri 400+ e tvarde mnogo da iskam Mtel da se braknat edno levche i da se otnasiat s men kato s klient..
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | balgarik (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.03.04 16:46 |
|
|
Абе незнам дали парите са ти проблем, но с правописа определено имаш такъв. Най-добре с тия 400+ лева отиди на курсове по български език.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
| Публикувано | 15.03.04 19:14 |
|
|
Сигурен ли си, че си успял да напишеш вярно адреса си?
... и Panasonic
| |
|
|
|
Twojata poshtenska kutija e _twoja_lichna_, a ne e sobstwenost na MTel, Bulgarski poshti ili njakoj drug. Ti si otgoworen za sigurnosta na sudirzhanieto na _twojata_poshtenska_kutija_!
Predlozhih ti da si naemesh kutija w mesnija poshtenski klon. Ne zhelaesh jawno takowa reshenie.
Sled kato imash takawa smetka (nad 400lv.), znachi eventualno si goljama klechka... Prosto prati si sekretarkata da ti wzeme fakturata ot biznes centura na MTel...
Drugo reshenie e da podpishesh dogowor s njakoja kurierska firma da ti dostawja lichno facturata na bjuroto. Njama nuzhda MTel da ti wurshat rabotata, mozhe i sam da se potrudish malko...
Postojanno natjakwash che smetkata ti e sred golemite... Tochno zaradi towa i MTel sa ti predlozhili podhodjashti oblekchenija... Mezhdu tjah za suzhalenie ne e dostawka na faktura chrez DHL...
| |
|
Тема
|
[re: Cтepн™]
|
|
| Публикувано | 17.03.04 15:56 |
|
|
ami az im go kazah po telefona - dobre che teledfona ne mi panasonic ili motorola - shtoto togava oprdeleno mojeshe da ne se chuem dobre i da stane greshka..
| |
|
Тема
|
[re: balgarik]
|
|
| Публикувано | 17.03.04 16:00 |
|
|
abe v deshno vreme, koi polzva bulgraski ? i kirilica...Za tapata "kredor" klavitura niama da spomena -ot kade po diavlite da znam che tia ne mi dava da si smenia ot BG-> EN ?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
P1O () |
| Публикувано | 18.03.04 17:02 |
|
|
ако си им казал адреса си така, както и пишеш, явно няма да си получаваш скоро фактурите!
| |
|
|
|
|