|
|
|
Тема
|
15 дена минаха отдавна....
|
|
| Автор |
vip4o () |
| Публикувано | 03.02.04 11:15 |
|
|
а услугата email 2 sms все още я няма!!! Според мен ще минат още 15 и после още 15 и още и още......!!!! Не ме е яд за друго, но поне да излязат с официално съобщение за това! Нищо не им коства да пуснат по един служебен смс към абонатите си на които статуса на тази услуга е активен и да кажат, че повече не смятат да поддържат тази услуга!!! Имат си и сайт в който няма нищо за този проблем?!?! Не се ли излагат така като ..... айде да не казвам като какво, че май не ми прилича на годините Защото според мене е излишно в сайта им да има възможност да се активира тази услуга и след това да не може да се използва!!! Ако тук, в този форум, има някой който работи в М-тел, нека каже нещо по въпроса! Всички ще са му благодарни смятам!
!!! LET'S MAKE THE WORLD FREE !!!
| |
|
Тема
|
Re: 15 дена минаха отдавна....
[re: vip4o]
|
|
| Автор | plaer (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.02.04 12:09 |
|
|
Podkrepqm!
Sasto sam zainteresuvan ot oficialen otgovor.
vErno e che uslugata e bezplatna.
No vse pak do sega se e predlagala, nali ?
Mislq che naj-malkoto e korektno da ima oficialno stanoviste.
p!
BTW, ot 10 dni sam abonat na Mobipage :)
Samo, che mi pisna da hodq s po 5 device-a v job-a.
| |
|
Тема
|
Shte si abonat na Mobipage za kratko!
[re: plaer]
|
|
| Автор |
P1O () |
| Публикувано | 03.02.04 12:20 |
|
|
Shte si abonat na Mobipage za kratko!
pitai si operatora.
| |
|
Тема
|
Re: Shte si abonat na Mobipage za kratko!
[re: P1O]
|
|
| Автор |
Julian (разбирко) |
| Публикувано | 03.02.04 13:15 |
|
|
Неускат да го кажат защото така вече глобул ще е по напред от тях. Поскоро проблема не е технически а се чудят какво да правят. Преди като бяха монополист беше друга, праввха си какво тоискат. Сега са в задънена излица. Освен това все повече се говори за трети оператор(GSM илиDCMA).
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Sev () |
| Публикувано | 03.02.04 16:22 |
|
|
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
oziris79 (Той е) |
| Публикувано | 03.02.04 17:17 |
|
|
Проблемът е чисто технически. И то доста сериозен. Имам си начини да го разбера това нещо. Същата информация можете да получите и от *88.
Няма официално становище, защото просто няма нужда от такова. Обикновено техническите проблеми не се обявяват официално .
| |
|
Тема
|
Re: И още поне 15 ще минат
|
|
| Автор |
motek (ommbre) |
| Публикувано | 03.02.04 17:29 |
|
|
За съжаление човек лесно свиква с хубавото ( и особено - безплатното ) и после ни е гадно като го няма . Мисля че Sev е стигнал до истината в статията на " Стандарт " , което означава , че ще трябва да почакаме още доста време . Дано поне си остане безплатна услуга
| |
|
|
|
|