|  | | 

| 

| 

| Тема |  Problem s NOKIA 3330 |  |  | Автор | vip4o () |  | Публикувано | 21.11.03 14:06 |  |  | 

Zna4i problema e slednia: - Abonat na M-tel sym!

NOKIA-ta mi ima pylen obhvat, no pri opit da byda izbran poniakoga se polu4ava  "v momenta niama vryzka s tozi nomer" ?!?!?!  V syshtia tozi moment az moga da izbera kogoto i da e ot telefona si bez nikakyv problem i bez nikakvo prekysvane na signala! Jiveia vav Varna no rabotia na okolo 15 km. ot grada! No i tam kadeto rabotia syshto ima mnogo dobyr obhvat!  Ako tuk ima niakoi sys syshtia problem neka da spodeli !!! Shte se radvam oba4e ako ima i niakoi koito da mi dade reshenie na tozi problem!  Predvaritelno blagodaria!

!!! LET'S  MAKE  THE  WORLD  FREE  !!!   

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Problem s NOKIA 3330  [re: vip4o] |  |  | Автор | ommbre (познат) |  | Публикувано | 21.11.03 14:09 |  |  | 

Пробвали да попиташ на *88 ?

спокойствие и силна храна

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Problem s NOKIA 3330  [re: ommbre] |  |  | Автор | vip4o () |  | Публикувано | 21.11.03 14:24 |  |  | 

Toku 6to zvynnah tam i operatorkata be6e taka liubezna da mi obiasni, 4e kletkata koiato sym izpolzval e bila sigurno prenatovarena i zaradi tova se e polu4ilo taka! Kaza mi oshte 4e e hubavo da predupredia vsi4ki koito me izbirat da izpolzvat tozi na4in na izbirane: +35988xxxxxxx ! Po tozi na4in samata identifikacia bila po-dobra i samite greshki sa se izbiagvali poneje se tyrsili svobodni kletki za dostyp!?!?!?! Ne mi prozvu4a oba4e mnogo sigurno tova! Ot koeto sledva i drugiat vapros??? Kak togava da obiasnia na 4ovek koito me izbira ot domashen ( BTK ) telefon da izbere nomeryt mi po tozi na4in, sled kato tova e nepozvoleno izbirane ot ramkite na Balgaria??? T.e. ne moje ot Balgaria da se izbira telefon po na4ina: 0035988xxxxxxx! A znaka + vob6te ne moje da byde nabran ot domashen post!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Problem s NOKIA 3330  [re: vip4o] |  |  | Автор | ommbre (познат) |  | Публикувано | 21.11.03 17:10 |  |  | 

Решението , което са ти предложили е препорачително
  .По скоро трябва да се замислят за гъстотата на клетките си. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Problem s NOKIA 3330  [re: ommbre] |  |  | Автор | vip4o () |  | Публикувано | 21.11.03 17:19 |  |  | 

Az ot kakto sym abonata taka si izbiram telefonite! Vsi4kite mi nomera v telefonnia ukazatel na GSM-a sa napisani to4no po tozi na4in! A za gystotata na kletkite im si absoliutno prav! Prosto abonatite ve4e sa prekaleno mnogo i triabva da se uveli4at investiciite v tova a i ne samo v tova napravlenie! Az po-skoro se pritesniavah da ne bi da ima niakakyv problem v telefona mi! Predimno za tova se opasiavam!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Problem s NOKIA 3330  [re: vip4o] |  |  | Автор | ommbre (познат) |  | Публикувано | 21.11.03 17:33 |  |  | 

Май , най-лесния начин да разбереш това , е да пробваш с друг апарат

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Problem s NOKIA 3330  [re: ommbre] |  |  | Автор | Cтepн™ (любопитко) |  | Публикувано | 21.11.03 21:34 |  |  | 

И с другия апарат всичко ще се получи и само ще се шашне човека.
 Нали по-горе писа, че в същия момент може да избира, като разбира се "този същия момент" всъщност е с 30 или 60 сек. по-късно и се е освободил канал.

Вярно са му казали на *88 (за претоварването), особено, ако е наистина само понякога.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Problem s NOKIA 3330  [re: vip4o] |  |  | Автор | ohluva (DeeJay) |  | Публикувано | 22.11.03 14:01 |  |  | 

Vuzmojo i da e ot telefona. Az imah sushtia problem predi vreme sus Sony J-5. Kogato mi zvaniat kazvashe che niama vruzka s tozi nomer, a ako az zvunna niama nikakuv problem. Tova beshe 2001 godina i se poluchavashe v mrejata na Globul. Togava ne mojeshe da se govori za pretovarvane na kletka shtoto abonatite na Globul ne biaha mnogo.

|  |  |  |  

|   | 
 |