Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:06 13.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Typa PROMOCIQ ili az sym typ?нови  
АвторMPhenix (Нерегистриран)
Публикувано24.10.03 19:26

Znachi nokia 2100 + prima v segashnata PROMOCIQ struva 240lv s DDS,

v magazinite nokia 2100 struva okolo 210 lv, a prima paketa e 19,98 лева с ДДС,
obshto 229,98 lv.

Neznam kakvo razbirat MTel pod PROMOCIQ .Po glupava promociq nesym vijdal !!!!!!
Spored men tova pokazva tqhnoto neuvajenie kym clientite.

Тема Аман от недоволни клиенти!!!нови [re: MPhenix]  
Автор r-н Двyтakтoв (two way engine)
Публикувано24.10.03 20:04

Виж сега, никой не те е карал да купуваш точно от Мтел. Разбира се, че в разните магазини е по-евтино. Срещу по-малко пари обаче най-вероятно ще получиш телефон внесен нелегално или пък краден от чужд оператор, префлашван, с кой знае как вкарано българско меню, зарядно тип китайско бързоварче от 1лв., ръководство за употреба тип "издание на баба Цона от с. Долно Уйово", като не трябва да изключваш възможността като нов да ти бъде пробутан телефон втора употреба със сменени панели. Гаранция - с положителност ще трябва да си носиш телефона в сандъче с памук и да го пипаш само с бели ръкавици, щото ако има да речем най-лека драскотина или да речем отпечатък от пръст на екрана, гаранция ще ти бъде отказана. Това всичко в благоприятния случай, ако дупката от която си си купил телефона, за да спестиш 10-20-30лв съществува още като магазин за телефони след 2-3 месеца, когато телефона ти започне да бъгясва. Сервиз - вероятно едно-две съмнителни пишлемета, които тепърва се учат по инструкции от интернет що е туй джиесем и има ли той почва у нас. От Мтел получаваш легален и качествен телефон, заводски кирилизиран, с оригинални инструкция на български и отлично зарядно, наистина добър сервиз, както и възможноста да ти сменят безплатно версията на софтуера с по-нова в рамките на гаранцията. Всичко това според мен си струва по-високата цена, но все пак избора е твой. Като си я докарал до там да се замисляш за някаква 2100, която по неизвестни до сега причини се брои за телефон, не виждам за какво да говорим.

"Е, стават грешки понякога!!!" - казал таралежа и слязъл от телената четка.

Тема Re: Аман от недоволни клиенти!!!нови [re: r-н Двyтakтoв]  
Автор Julian (разбирко)
Публикувано24.10.03 21:27

Ама много грешиш. По магазнините се продават доста качесвени телефини. Може и да им аментета със сменени панели но много от телефоните са си съвсем читави.

Тема Re: Аман от недоволни клиенти!!!нови [re: Julian]  
Автор ohluva (DeeJay)
Публикувано24.10.03 22:09

Absolutno poddurjam tova mnenie! Ima smotani magazini, no ima i chitavi mesta ot kudeto mojesh da si vzemesh svesten telefon.

АвторMPhenix (Нерегистриран)
Публикувано25.10.03 10:09

Pri tova v magazinite na MTel telefonite na PROMOCIQ sa KODIRANI. Shtom 2100 ne e telefon zashto e edin ot nai-reklamiranite telefoni ot Mtel? Znachi se opitvat da ni metnat....

Автор vip4o ()
Публикувано25.10.03 10:23

г-н Двутактов, колко ти плащат от М-тел????? А за качеството на сервиза им и специалистите им - просто нямам думи! Сега малко информацийка ! Относно НОКИА 2100 - много готин и здрав телефон, отличен в класът си!!! От завода си излиза оригинално с БГ меню ! Така че тука никой не му го слага! Относно промоциите на М-тел, а и на Глобул - те просто смърдят отвсякъде! Винаги се набутваш с от 20 до 80 лева ако си купиш телефон с карта от промоциите им! А относно магазините за телефони - ами поразходи се и виж сам уважаващите себе си вериги от магазини от колко години не са си сменяли адреса! Аз съм от Варна и мога да ти дам десетки примери на адреси на магазини които не са а и нямат намерение да си сменят адреса!!! Така, че преди да дадеш отговор по дадена тема - моля те следващият път се замисли сериозно!!!! Но от друга страна , ако от М-тел ти плащат за да правиш това - извини ме !

!!! LET'S MAKE THE WORLD FREE !!!

Тема Re: Аман от недоволни клиенти!!!нови [re: ohluva]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано25.10.03 10:52

Той 2тактовия точно това иска да подчертае - че има и читави, има и калпави и на купувача му трябва късмет за да улучи точно читавото.
Докато в МТел късмет не му е нужен - получава винаги читаво за парите си. Разбира се, техника е, случва се нещо да изпуши, но и това не е причина за притеснения - в МТел гаранцията се изпълнява винаги, сервиза е отличен, а техниците - надежно подготвени
Собствен опит

Тема Re: Аман от недоволни клиенти!!!нови [re: vip4o]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано25.10.03 11:14

Понеже и аз съм от Варна; дай да поговорим за магазините около зимно "Тракия",а?
Случай 1 - познат си взе Сименс А50, когато още беше хитов модел от барака в градинката пред киното - след около 2 месеца просто угасна тотално - бараката вече я нямаше
Случай 2 - продадох си вече едногодишния С35 в магазинчето (там е от години и все още стои) до пилетата на грил - след 2 дена минах и погледнах витрината; познах си го, но беше на полицата за НОВИ апарати. Едва ли някой се е набутал защото апаратчето беше на 1 год., съвсем здраво и запазено, но можеше и да не е така. Отделно, че "продаването" се състоеше в това да смени картата, да направи едно изходящо, да получи едно входящо и да види дали при включване на зарядното заработва индикацията. Ако не бях се сетил да дам книжката (на Бг, от МТел) - нямаше да я поиска. И хич и не се заинтересова, че й предложих и оригиналните документи за закупуване от МТел (значи не им пука дали е краден); там пишеше, че е кодиран (и си беше) към МТел - явно не им пука, че може да го поиска човек с Гл - вероятно ще му смъкне още 10-15 лв за разкодиране.
Случай 3 - почти аналогичен с предния, този път със стар телефон на щерка ми, пак в него район, пак магазин, дето доста години е там - на оградата на гимназията.
Случай 4 (офтопик) - едно от магазинчетата на прословутия Колхозен пазар - купувам калъфче за Нокията на жена ми - едното момче казва, че има точно за този модел и почва да рови, аз (в случая като балък-световен шампион) давам 5 лв на другия, че да не се бавя после. Носи калъфчето, тика Нокията вътре, закопчава ципа и силикона се порва по цялата дължина. Усмивка с обяснение, че е било последното, но няма как да ми върне парите щото тела бил нещо нестандартен по размер?!?!?!?!?!?!?!?! и порнал калъфа.

Така, че примери с честни търговци във Варна давай на други, не на варненци.
Аз като такива определям единствено юнаците от Handy&Co, там наистина знаят и умеят да търгуват и са честни.

Тема Без коментар.........нови [re: MPhenix]  
Автор MuchachoМодератор (честен)
Публикувано25.10.03 11:32

Просто се възхищавам на проницателната ти мисъл.............

Само глупците считат своеволието за свобода.

Тема въпросът май бешенови [re: MPhenix]  
Автор нaблюдaвaщ (просто гледа)
Публикувано25.10.03 11:34

как така се получава, че един телефон купен от промоция на Водафон някъде, донесен в България (транспортни разходи), препрограмиран (разходи за персонал, колко е обучен е друг въпрос) е поевтин от телефон директно вкаран за Мобилтел от производителя.

Тъй като и за първия телефон някъде също са платени мита, остава разликата в качеството на сервизите на малките магазинчета и МТЕЛ.

Ама ако телефона е бил за английския пазар (примерно), той едва ли ще се развали изобщо... Или бъркам някъде в разсъжденията?

Нека говорим само за нови телефони, това с second hand ми е ясно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.