Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 09.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Мобилен интернетнови  
Авторandi (Нерегистриран)
Публикувано20.10.03 14:47

Нормално ли е когато използвам GSM - a като модем и вляза в интернет през номер 1000 - връзката да прекъсва на всеки 30 мин ? И нормално ли е скороста на пренос да е максимум 900 Б/сек ? /връзката м/у компа и GSM-а е с IrDA/

Тема Re: Мобилен интернетнови [re: andi]  
Автор ommbre (познат)
Публикувано20.10.03 15:09

Обади ли се на 1010 ?

спокойствие и силна храна

Тема Re: Мобилен интернетнови [re: ommbre]  
Автор mf (минаващ)
Публикувано20.10.03 16:49

Мтел предлага до момента (чакаме GPRS) гарнтирана скорост 9600 кб/сек или 1,2 К разпада връзката на всеки 30 мин,защото така са си програмирали центарлите с цел защита на клиента

Тема Re: Мобилен интернетнови [re: mf]  
Автор xumepa (симпатичен)
Публикувано20.10.03 17:45

Абсолютно, тотално ВЯРНО :))

Тема Re: Мобилен интернетнови [re: xumepa]  
Авторandi (Нерегистриран)
Публикувано20.10.03 18:36

Кое е абсолютно и тотално вярно - това за гарантираната скорост ли ? Дрън - дрън !!! Колкото до защитата на клиента - може и да е така ... при GloBul това прекъсване е на 60 мин . - по-лакоми са гърците !

Автор Delwin- (niakakuv si tam)
Публикувано20.10.03 19:59

Много зависи от дефиницията ти за "гарантирана скорост". Твоята каква е?

Microsoft Certified Double Clicker

Автор DTMF (нептунясал))
Публикувано20.10.03 22:19

нормално е,понякога и толкова връзка върши работа.
Аз съм си настроил браузъра на черно бяло изображение че да ми зарежда по-бързо))

Тема Re: Мобилен интернетнови [re: DTMF]  
Автор Чo :) (усмихнат)
Публикувано21.10.03 00:02

Еееее ... черно бяло, то си праща цветния код, а при теб се преобразува - пак е толкова. Ако махнеш картинките, музиката и т.н. става по-бързо

Усмихни се … Животът е Хубав

Тема Re: Мобилен интернетнови [re: Чo :)]  
Автор DTMF (нептунясал))
Публикувано21.10.03 01:49

Нямам лаптоп а ползвам едно палмче на Сони,действително при черно бяло зарежда по-бързо а иначе мога да си чакам 2-3 минути да отвори една страница.
Имам и опция без картинки но не съм я включил щото си мисля че може да спра да виждам някой линкове.

Пък може и да си прав понеже процесора е под 100мхц и да се бави самото устройство при обраотването на цветните картинки

Тема Re: андинови [re: andi]  
Автор mf (минаващ)
Публикувано21.10.03 10:02

Добре де кажи ми кое не е грантирано на мен с ду метъра ми дава 1.2 к (9600) и го държи

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.