|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Безплатни номера за wap
|
|
Автор |
Rinsuid (невидим) |
Публикувано | 14.10.03 13:47 |
|
Вчера на *88 ми казаха, че до края на седмицата всички щели да имат безплатни номера за wap и mms.отпадала таксата от 12 лева... но пък щяло да се плаща такса ако искаш дата номер... някой днае ли нещо по въпроса, защото на един приятел пак вчера на *88 му казали, че щяло да бъде само за нови абонати че тия на 88 не знаят понякога за какво става дума е друг въпрос   
Mea Culpa
| |
|
да, това е интересна тема, който раzбере нещо нека пише. Аz като се прибера в Бг си слагам примата, и ще мога ли да полzвам вапа директно, след необходимите настройки в телефона. Между другото тия настройки не можах да ги открия в сайта на мтел, може би са скрити някъде много надълбоко. Иzобщо каzано в сайта на мтел не намерих никакво инфо zа мобилен интернет и уап.
| |
Тема
|
Re: Безплатни номера за wap
[re: Rinsuid]
|
|
Автор |
Чo :) (усмихнат) |
Публикувано | 14.10.03 19:22 |
|
По принцип номер за данни не е ти необходим, трябва само да ти "разрешaт" да правиш data calls от GSMма си - което се чува, че ще направят за всички номера (то е като да ти "разрешат/пуснат" услугата CLIP или Call waiting)
За правилното разпознаване при получаване data call от друг телефон/терминал е хубаво да има отделен "номер за данни". (Което на голяма част от клиентите изобщо не им трябвa - а за желаещите, както се чува ще е 10+2 лв)
Усмихни се … Животът е Хубав
| |
Тема
|
значи ли всичко изписано дотук,
[re: Чo :)]
|
|
Автор |
нaблюдaвaщ (просто гледа) |
Публикувано | 14.10.03 19:32 |
|
че ако искам за ползвам ИНТЕРНЕТ от телефон с PRIMA карта просто ще трябва да изчакам между седмица и месец (за да активират безплатно нещо си)?
| |
Тема
|
Re: значи ли всичко изписано дотук,
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор |
Cenzor (Мародератор) |
Публикувано | 14.10.03 19:36 |
|
То вече ти е активирано, интернета ти работи и в момента(тази вечер май казаха за профилактика, ама от утре- юрушшшш!)
| |
Тема
|
директен линк към настройки за И-нет
[re: Cenzor]
|
|
Автор |
Публикувано | 14.10.03 19:43 |
|
Аз преди гледах някъде из сайта на МТЕЛ точно какви настройки трябва да се направят в зависимост от телефона. Обаче го бяха сложили много надълбоко. Може някой да ме подсети с директен линк към тези настройки?
| |
Тема
|
Re: директен линк към настройки за И-нет
[re: нaблюдaвaщ]
|
|
Автор |
Delwin- (niakakuv si tam) |
Публикувано | 14.10.03 20:02 |
|
Намира се в "За клиента" , секции "Мобилен интернет" и "W@P съветник"
enjoy 
Microsoft Certified Double Clicker
| |
Тема
|
Re: директен линк към настройки за И-нет
[re: Delwin-]
|
|
Автор |
Публикувано | 14.10.03 20:57 |
|
Благодаря, намерих ги и даже настроих два телефона.
Даже си проверих пощата и си пуснах писмо сам до себе си
Сега ще си гледам header-ите.
Ама не се смейте, на мене ми е за първи път и ми е интересно  
| |
Тема
|
[re: Чo :)]
|
|
Автор | 1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 00:47 |
|
А в миналото как само говореха, че не можело от гласов номер да ползваш данни и било задължително да си вземеш отделен номер, а те можеха да прибират десетте/12 лева и без това, ако това е била целта на заблудата.
| |
Тема
|
[re: 1]
|
|
Автор |
Sahib (BOGA) |
Публикувано | 15.10.03 01:29 |
|
Za data call e zaduljitelno DATA NUMBER
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|