Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:49 13.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Регисрацията за писане в клуба е задължителна!нови  
Автор MuchachoМодератор (честен)
Публикувано28.07.03 15:41

Искам да запозная всеки един от вас - редовните участници в клуба, а и всички
останали четящи и информиращи се от клуба хора, че от сряда 30.07.03г. в клуб
Мтел ще могат да пишат само и единствено регистрирани юзери.
Мярката за ограничаване на постовете и мненията от нерегнати участници във
форума, посветен на Мобилтел (първият мобилен оператор в България), на Дир.Бг
е причинена от един участник, който със своята дребнавост, желание за конфликт
с всеки друг участник и изобилие от време успя за едно кратко време да напълни клуба с
най-различни по вид и род заяждания и глупости. Времето и толерантността на нас
модераторите на този клуб не помогна в случая и въпреки всичко това въпросният
индивид продължи и продължава да изсипва купища "елементарност" в нашия общ
клуб. На базата на всичко това, с цел по-успешно модериране и по-лесно запазване
на приятната атмосфера в клуба бе съгласувано с администраторите в Дир.Бг желанието
за създаване на забрана за писане от всички нерегистрирани юзери за неопределен срок
от време.
Вярвам истиски, че с това свое действие сме показали и за пореден път доказали нашата
огромна загриженост към всичко това, което се случва в клуб Мтел, че се грижим за
него така, както трябва и използваме всички разрешени средства за ограничаването на
спама и глупостите, стремейки се към повишаване нивото сред всички участници в това
приятно местенце.

Надявам се драги клубари това да бъде последната мярка, която ще бъде необходима
за спирането на този криещ се зад анонимността си юзер, за предотвратяването на
всички негови заплахи - не към един и двама от вас, надявам се това да възстанови
дружелюбната атмосфера и да възвърне желанието ни за помощ на един към друг.

Съжалявам за всички останали нерегистрирани потребители, които за да попитат нещо
ще трябва да се регистрират, но както във всичко друго така и тук заради един
последствията трябва да се носят от много други. Извинявам Ви се за създаденото
неудобство, но използвам случая да Ви подканя за приобщаване
към нашето виртуално общество, а и всеки първи
четвъртък на месеца - реално. Питайте и отговаряйте, без да се притеснявате от нищо
клубът е отворен за вас и вашите приятели, тук ще намерите хора на които ще помогнете
или такива които ще помогнат на вас.

Желая приятно пребиваване в клуба на всички юзери!

Всички наши мотивации са парични

Редактирано от Muchacho на 01.08.03 11:34.

Тема Хммм....нови [re: Muchacho]  
Автор AlexBG (CM4 Maniac)
Публикувано28.07.03 16:47

На пръв поглед тази мярка ми изглежда малко крайна. Човек би си помислил, че това е поредното ограничаване на свободата от "Системата", условно казано. И все пак, когато се мислят такива неща е не по-малко важно да се прави разлика между "свобода" и "свободия"...

Та като поразмислих малко, стигнах до извода, че може би така е за добро. С едно уточнение или по-скоро питане - Дано все пак това "за неопределено време" не е дълъг период от време; или - Има ли все пак някакви предварителни намерения и предвиждания у модератори и администратори колко да/би/ще продължи този "карантинен период"?

A journey of a thousand miles begins with a single step

Тема Re: Важна информация за всички клубари !!!нови [re: Muchacho]  
Автор _name (непознат)
Публикувано28.07.03 16:52

само мога да кажа, благодаря!

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано28.07.03 17:56

БРАВО

Автор Mopфиyc (матричар)
Публикувано28.07.03 19:20

Kraino wreme be6e!

Welcome to the real world

Тема Просто ми е интереснонови [re: Muchacho]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано28.07.03 20:02

Интересно ми е, как администратор решава да удовлетвори такова искане, без да е налице анкета за това. Не беше ли единствения начин чрез анкета в съответния клуб?

Може би греша (дано да е така), но такава мярка е малко крайна според мен. Дано да е за добро, обаче. Все пак не мисля, че заради един човек трябва да се налагат такива строги мерки. Това не означава, че не ме ядосват съобщенията на тази личност. Просто мисля, че можеше да се подходи по по-толерантен начин. Вероятно не виждам повечето от мненията на този индивид, защото все пак тук има съвестни модератори, и не мога да преценя компетентно. Щом сте решили да се затворите - затваряйте се.

Сега аз пиша само с този регистриран прякор. Обаче, всеки регистриран някога е започнал като нерегистриран. Така се случи и с мен - разписах се в клубовете в началото на 2002ра година, но се регистрирах чак през лятото, защото просто ми стана интересно. Този интерес беше провокиран точно от това, че аз като нерегистриран получавам внимание от регистрираните участници и модераторите, които ми отговаряха.

Спомням си, че в клуба "Глобул" за първи път влязох, когато исках да се консултирам за някаква подробност около цените. Нямах намерение да пиша повече, защото получих отговор на въпроса си, но ... просто се изкуших и прописах. Един вид - свикнах. Вече минават около 18 месеца, в които едва ли е имало сумарно повече от 18 дни, в които да не вляза в клубовете поне веднъж дневно. Месечно плащам трафик около 700 мегабайта само от клубовете на DIR.BG !!!

Сигурно ви е интересно, защо ви занимавам с тези подробности. Много просто - ако в началото на 2002ра година клуб "Глобул" беше затворен за нерегистрирани, аз никога нямаше да седна и да правя регистрации само заради един въпрос (в началото си мислех, че участието ми в clubs ще се изчерпи само с това).

Признайте си, уважаеми регистрирани посетители на този клуб, че и Вие започнахте по такъв начин.

Помисли си, уважаеми модераторе, какво ще се случи с клуба ти, ако реализираш тази идея. Ще си останете тук регистрираните разбирачи, а нерегистрираните и случайно минаващи с въпроси от типа на "колко струва SMS от Прима до GloBul" няма да създават повече колорит в еднотипното ви ежедневие. С други думи - ще си живуркате тук само вие, разбирачите. В това определение съм напълно искрен, няма никаква ирония. Как си представяте, например, на Стерн или Илко нещо да не им е ясно за услугите на МТел, и да поискат консултация. Просто не го вярвам!

И така - ще Ви синтезирам основната идея на мнението ми в едно изречение. Мярката, която се каните да наложите само ще бъде в ущърб на клубчето, няма да има въпроси, на които да отговаряте, защото вие, бандата разбирачи си знаете всичко за МТел сигурно по-добре от името си, а поводът за всичко това е незначителен, поне според мен!

Редактирано от checho на 28.07.03 20:05.

Авторandi (Нерегистриран)
Публикувано28.07.03 20:21

Голяма простотия ! Защо не си направите един клуб само за ИЗБРАНИ . Вие сте си 4 - 5 човека . Интересно ми е какво ще си пишите и какви въпроси ще задавате след като сте ВСЕЗНАЙКОВЦИ !?! Много ви здраве...

Автор MoonEclipse ()
Публикувано28.07.03 21:09

Не е ли наистина малко крайно или не може по друг начин въпросният юзър да бъде ограничен? Има и други нерегистрирани, които питат съвсем съвестно тук и не обиждат. Дали няма да се откажат?
Аз имам друго предложение. Остави го и като никой не му отговаря, ако се държи гадно- предполагам сам ще престане.

Цветята са изпълнени с толкова противоречия!-помисли си малкият принц

Тема Скъпи Чечо.........нови [re: checho]  
Автор MuchachoМодератор (честен)
Публикувано28.07.03 22:50

напълно разбирам желанието да се правиш на интересен, всъщност ти винаги си се опитвал да бъдеш такъв, но моля те не се бъркай и не се опитвай да задаваш въпроси на които ти сам не можеш да си отговориш. Не се опитвай да даваш съвети на човека от когото ти си видял всичко, което си направил в клуб Глобул ( не ме разбирай погрешно не те наричам нищо друго освен плагиат, защото това е очевадно, както и скандалите, които ти също се опитваше да правиш тук, но видя че е неудачно).

Би ли ми показал къде е анкетата за ставането ти на модератор в клуб Радио? или няма да можеш, защо искаш да се правиш на интересен на дребно? Би ли казал на всички какви бяха изискванията ти към клубарите в този клуб и би ли показал намръщените човечета в заглавната ти тема и заплахите ти за триене и т.н. та ми говориш за толерантност?

Моля те нека не превръщаме тази тема в диалог за това кой крив и кой прав,
ако имаш да ми казваш нещо те призовавам да го направиш на бележки или на кю - предназначението на темета е уведомителна и клубът ще бъде прочистен. (не държа да говориш с мен)

Можеш да не ми отговаряш, освен ако не посочиш линк с анкетата за ставането ти на Мод в Радио :))))))))))))))) или поне с намръщените човечета едно срийншотче :)))))))))))

Всички наши мотивации са парични

Тема Re: Важна информация за всички клубари !!!нови [re: MoonEclipse]  
Автор Penta® (инж.)
Публикувано28.07.03 23:28

Какво пък толкоз се дърлите за тая регистрация. Когато за първи път влязох в клуба гледам "Регистрация", за 2 мин. се регистрирах и готово. Дори не знаех дали ще поствам нещо. Все пак това не е някаква сложна и времегубеща операция. Даже си активирах и "Пропуск" и влизам автоматично. Просто и удобно. Като че ли Ви карат да се редите на опашка
П.П. Забраната за нерегистрирани потребители няма да бъде прецедент. По същия начин работи форума на сп."HiComm" и никой не се жалва!

-----------------
Докато има цигани, няма да се оправим....

Редактирано от Penta® на 28.07.03 23:31.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.