|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
интернет
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.06.03 09:56 |
|
здравейте.включих интернет към апарата си,влизането в него е лесно,но ми липсва информация как мога да го използвам.можете ли да ми кажете от къде мога да я получа.в страницата на мобилния оператор са посочени само общите правила.дори не мога да настроя abv.bg,за да си чета пощата.благодаря.
| |
Тема
|
Re: интернет
[re: aз]
|
|
Автор |
Пoпa (инстанция) |
Публикувано | 26.06.03 10:40 |
|
Въпроса ти е за клуб WAP - там ще намериш всичко, което ти трябва 
можем и да не копам ...
| |
Тема
|
[re: aз]
|
|
Автор |
Sev () |
Публикувано | 26.06.03 12:33 |
|
WAP saytove li iska6 da otvarq6 ili polzva6 telefona kato modem za vrazka s i-net i iska6 da browsva6?
| |
Тема
|
[re: Пoпa]
|
|
Автор | 123 (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.06.03 17:51 |
|
Но там ще трябва да почакаш доста докато ти отговорят заради ниската посещаемост. Поща в абв - лоша работа - няма ПОП, май няма и УАП...
| |
Тема
|
[re: 123]
|
|
Автор |
checho (клюкар) |
Публикувано | 26.06.03 20:22 |
|
То в ABV няма църква, ти - поп   
| |
Тема
|
[re: checho]
|
|
Публикувано | 26.06.03 21:28 |
|
Е, нали и аз това казвам
Заб.: Тука някои може да са забелязали, че отново временно съм превключил от IDIOT MODE към нормален режим, че май изцепката от последните дни наистина мина определени граници на приемливото (съдейки по реакциите), но вие не се надявайте да е задълго така, щото може пак да ми доскучае 
| |
Тема
|
[re: Sev]
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.03 09:20 |
|
искам и двете.и каквото мога друго да правя.засега е непостижимо.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Пoпa (инстанция) |
Публикувано | 27.06.03 11:04 |
|
Е, радвам се, че сам си се усетил за това
Ако забравиш за IDIOT MODE, не виждам какво ти пречи да бъдеш част от форума и да участваш в смислени дискусии 
можем и да не копам ...
| |
Тема
|
[re: Пoпa]
|
|
Публикувано | 27.06.03 17:26 |
|
Не е трябвало да се "усещам" за нещо, което го знам, макар че, признавам, реакциите малко ме изненадаха, с което реших, че съм прекалил повече отколкото предвиждах. Сори, но и някои от вас също прекалиха повече от допустимото.
А колкото до IDIOT MODE, в другия случай просто не ми е достатъчно интересно, за да остана тук - та вие почти спите и не давате на никого да ви събуди с постингите си.
| |
Тема
|
Има една много ...
|
|
Автор |
Пoпa (инстанция) |
Публикувано | 27.06.03 18:32 |
|
... вярна приказка: каквото повикало - такова се обадило. Така че - не се чуди на реакциите на хората тук и на това, че си навлече гнева им, защото поведението ти преди няколко дни излизаше драстично от границите на нормалното и допустимото. Но ако сегашните ти размисли са плод на желание от твоя страна да сложиш кръст на предишните си изцепки, аз мога само да приветствам това! 
можем и да не копам ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|