Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:31 12.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема интернет  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано26.06.03 09:56

здравейте.включих интернет към апарата си,влизането в него е лесно,но ми липсва информация как мога да го използвам.можете ли да ми кажете от къде мога да я получа.в страницата на мобилния оператор са посочени само общите правила.дори не мога да настроя abv.bg,за да си чета пощата.благодаря.

Тема Re: интернетнови [re: aз]  
Автор Пoпa (инстанция)
Публикувано26.06.03 10:40

Въпроса ти е за клуб WAP - там ще намериш всичко, което ти трябва

можем и да не копам ...

Тема Re: интернетнови [re: aз]  
Автор Sev ()
Публикувано26.06.03 12:33

WAP saytove li iska6 da otvarq6 ili polzva6 telefona kato modem za vrazka s i-net i iska6 da browsva6?

Тема Re: интернетнови [re: Пoпa]  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано26.06.03 17:51

Но там ще трябва да почакаш доста докато ти отговорят заради ниската посещаемост. Поща в абв - лоша работа - няма ПОП, май няма и УАП...

Тема Re: интернетнови [re: 123]  
Автор checho (клюкар)
Публикувано26.06.03 20:22

То в ABV няма църква, ти - поп

Тема Re: интернетнови [re: checho]  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано26.06.03 21:28

Е, нали и аз това казвам
Заб.: Тука някои може да са забелязали, че отново временно съм превключил от IDIOT MODE към нормален режим, че май изцепката от последните дни наистина мина определени граници на приемливото (съдейки по реакциите), но вие не се надявайте да е задълго така, щото може пак да ми доскучае

Тема Re: интернетнови [re: Sev]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано27.06.03 09:20

искам и двете.и каквото мога друго да правя.засега е непостижимо.

Тема Re: интернетнови [re: 123]  
Автор Пoпa (инстанция)
Публикувано27.06.03 11:04

Е, радвам се, че сам си се усетил за това
Ако забравиш за IDIOT MODE, не виждам какво ти пречи да бъдеш част от форума и да участваш в смислени дискусии

можем и да не копам ...

Тема Re: интернетнови [re: Пoпa]  
Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано27.06.03 17:26

Не е трябвало да се "усещам" за нещо, което го знам, макар че, признавам, реакциите малко ме изненадаха, с което реших, че съм прекалил повече отколкото предвиждах. Сори, но и някои от вас също прекалиха повече от допустимото.

А колкото до IDIOT MODE, в другия случай просто не ми е достатъчно интересно, за да остана тук - та вие почти спите и не давате на никого да ви събуди с постингите си.

Тема Има една много ...нови [re: 123]  
Автор Пoпa (инстанция)
Публикувано27.06.03 18:32

... вярна приказка: каквото повикало - такова се обадило. Така че - не се чуди на реакциите на хората тук и на това, че си навлече гнева им, защото поведението ти преди няколко дни излизаше драстично от границите на нормалното и допустимото. Но ако сегашните ти размисли са плод на желание от твоя страна да сложиш кръст на предишните си изцепки, аз мога само да приветствам това!

можем и да не копам ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.