Тема
|
Glasova poshta
|
|
Автор |
KillingTime (V.I.P) |
Публикувано | 11.12.02 12:00 |
|
Vazmojno li e spored vas glasovata poshta da se maha za poveche ot edna sedmica? Predi sedmica se obadih na *88 i tam pomolih operatora(mnogo liubezen maj) da mi mahne glasovata poshta! Toi kaza "Do 2-3 dni niama da ia imate"! Az blagodarih razbira se no.... ve4e sedmica si imam glasova poshta! Az li burkam ili trqbva pak da se obadia?
Реалността е илюзия, предизвикана от липсата на алкохол....
|
|
Тема
|
Re: Glasova poshta
[re: KillingTime]
|
|
Автор | Savetnik (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.12.02 13:17 |
|
Tova si e moe li4no mnenie: Obadi se pak ama toia pat i iskai na taia deto govori6 s neia imeto, familiata i data na rajdane i ako pak ni6to ne napravi po otno6enie na tvoia problem vzemi se opla4i. Az iskah da si pusna menuto na glasovata po6ta da e na angliiski - ami ne stana s edno obajdane. Triabva6e da se obajdam 2-ri pat. Parvia pat mi kazaha 4e do edin 4as ste go smeniat, koeto ne stana, a vtoria pat stana za po malko ot 2 minuti. Ina4e moje i da si mahne6 celia operator, pri Globul pone glasovata po6ta moje da si ia izkliu4va6 sam ot telefona. Nerazbiraemo e za men za6to Mobiltel o6te ne sa go razre6ili tova. Ne 4e te agitiram za Globul de. Dale4 sam ot taia misal.
|
|
|
Mnogo jalko togava! Spored teb marzi li gi, ili neshto drugo e?
|
|
|
Iavno ne gi marzi! Obadih se pak i mi kazaha che zaiavkata mi e prieta , no stavalo po bavno !!!! Iavno mnogo hora jelaiat premahvane na glasovata poshta :)![](http://i.dirbg.com/clubs/icons/smile.gif)
|
|
|
Не е работата в мързела. Като ти звънна и ти не отговаряш, затварям и си гледам работата. Ама от това за МТел не отива и стотинка. Друго е да се включи гласова поща. Автоматично от мен вземат поне за 15сек. разговор, после одрусват и теб да си я прослушаш и ето ти някой друг лев за Левски. (нямам нищо против отбора Боже опази)
|
|
|
Razumno izglejda
No az ne iskam glasova poshta !!!... a vse oshte ne sa mi ia mahnali..stana sedmica i neshto...![](http://i.dirbg.com/clubs/icons/mad.gif)
|
|
Тема
|
Гласовата поща е ГЛУПОСТ!!!
[re: KillingTime]
|
|
Автор | MM (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.02 16:19 |
|
И това от М-тел го знаят отлично, но така им е по-изгодно!
Търся някой спешно - не е в обхват или си е изключил телефона в момента, ако оставя съобщението как да съм сигурен, че го е получил и кога? По-добре му прати SMS /в този случай/ и когато го отвори ще ти върне "потвърждение" на твоя телефон.
Но тогава ако търсиш някой през 15 мин. няма да пълниш касата на М-тел и да си косиш нервите с тази гласова поща. Всички сериозни потребители /деловите хора/ са с изключена "гласова поща" - по това можеш да си вадиш извода за един човек колко е търсен!!!
А някои не си я изключват от неграмотност - незнаят как /то и никой не ги търси такива редовно/!!!
Определено това не е от полза за абонатите и рано или късно тези "дребни хитринки" на М-тел ще рефлектират върху тях с отлив от клиенти, поради некоректност!!!
Радвам се на успеха на ГЛОБУЛ за да има реална конкуренция и да не се самозабравят като монополисти!!! Виж МОБИКОМ какво остана от него!!! А да си върнат сега клиентите де.....изпусни питомното пък....!!! Мислете, ей!
|
|
Тема
|
Re: Гласовата поща е ГЛУПОСТ!!!
[re: MM]
|
|
Автор |
gazibara () |
Публикувано | 12.12.02 17:22 |
|
Гласовата поща е обикновено пренасочване на разговор към определен номер. Ако се забрани пренасочването, или се направи да е към друг номер, гласовата поща няма да функционира, ако и да се води, че я има. Но май никой не си чете ръководството на потребителя на телефона. ![](http://i.dirbg.com/clubs/icons/tongue.gif)
|
|
Тема
|
[re: gazibara]
|
|
Автор | MM (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.02 17:36 |
|
Заблуждаваш се! Двете неща нямат нищо общо - при изключено "пренасочване" на телефона гласовата поща пак се активира - от централата на М-тел. Трябва да се обадиш за да ти я спрат - от клавиатурата с "настройки" и "пренасочване" НЕстава!!!
|
|
Тема
|
[re: MM]
|
|
Автор |
Sahib (BOGA) |
Публикувано | 12.12.02 20:17 |
|
a be ti ne si mnogo dobre mai a?
Pi4 VSEKI durja6t na sebe si biznesmen ima glasova po6ta tova 4e ti si tupak i ne se vuzpolzva6 ot uslugata kakto triabva ne me gree ama mi pisna da 4eta tupi postove. Zamislq6 li se 4e tezi koito mogat da si pozvoliat po mnogo razgovori niamat osobeno vreme da si govorqt gluposti a? A tova ne mislq 4e sa drebni hitrinki Prosto politika na Mtel re6ili sa da imat vsi4ki VM bezplatno vmesto da se pla6ta i po jelanie (pls tova moje da se mahne ako niakoi ne iska da q polzva)
A za zabavianeto - baba mi e s Prima i kato se obadih za spiraneto na VM (6toto e absurd da se opravi sama) mi prieha zaiavkata, no me pomoliha da iz4akam s izpalnenieto. Izglejda ne6to praviat![](http://i.dirbg.com/clubs/icons/cool.gif)
|
|