Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:56 05.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Алооо, МТел!!!!нови  
Автор Alabao13 (пиле)
Публикувано07.01.03 17:21

Днес ми се случи следното:
1. набирам скапания ЗВЕЗДА 88 и там се почват едсни протяжни инструкции, които преди ги нямаше... То не беше въведете си кода и номера, а след това ти иска и номер на фактурата и ела ме ритни. Все неща, които ги нямаше... Ноо... аз решавам, че щом са преебали тая услуга така, значи СИГУРНО услугата състояние на сметка по смс вече работи.
2. пращам на 1001 смс-че със съдържание "11" и О, чудо! - получавам отговор със състоянието на сметката ми до домента...

3. Големият ужас настъпва, като прочитам смс-а. Защото: той ми казва, че имам13.84 лв. сметка.... Така... НА мен периода на отчитане ми изтича на 28.12. В периода 28.12 - 07.01. съм изговорила тез пари според МТел. Добре, НО оттогава аз няма как да съм изговорила тези пари или да съм ги похарчила за смс-и, защото не съм пращала повече от обчайното (нищо че беше Нова Година - тогава едвам пратих 2-3, щото се скапа мрежата и се отказах). На мен са ми се обаждали хора, но нали входящите сразговори са безплатни за реципиента... Та КАК тогава ги имам тези пари? Като имам пратени около. 25-30 смс-а, максимум, преко сили и имам около. 30 сек. разговори изходящи?!???!!!!????????? Откъде са тогава тия пари и то само 10-ина дена след началото на отчетния ми период????

Тема Свържи се с оператор на *88нови [re: Alabao13]  
Автор Cenzor (наблюдавам ви)
Публикувано07.01.03 17:39

там ще ти кажат точната сума и кога пак ще работи автоматичния отговор! Свързването е с бутон 9 след като свърши с първоначалните инструкции за езика!

Trans penis mihi est!!! В превод от латински: През оная работа ми е!

Тема Re: Алооо, МТел!!!!нови [re: Alabao13]  
Автор бyбoлeчka ()
Публикувано07.01.03 21:30

за 1 - ужасно е да
за 3. - няколко пъти пращам и аз за проверка на сметка смс ... и получавам за текуща сметка сумата, която ми беше текуща последно, преди да ми излезе фактурата на 21.12. Т.е. сметката от предния месец. Не знам дали го обясних ясно...но и при тебе може да е така, виж колко ти е по предната фактура сумата от разговори и т.н., без таксата.

Тема Re: Алооо, МТел!!!!нови [re: Alabao13]  
Автор general (командос)
Публикувано07.01.03 21:53

1.Абонаментен план Бизнес: такса 36.00
натоварена часова зана: към Мтел- 0.20 БТК- 0.38 Глобул и Мобиком- 0.48
ненатоварена 0.14 0.26 0.36
2. Универсален 24.00 натоварена 0.30 0.48 0.48
ненатоварена 0.20 0.38 0.38
3. Икономичен 15.00 натоварена 0.40 0.63 0.63
ненатоварена 0.30 0.48 0.48
4. Ограничен 10.00 натоварена 1.40 1.90 1.90
ненатоварена 0.32 0.76 0.76

От мой /3-ри годишен/, на познати и приятели опит знам, че тези тарифи на Мтел нямат нищо общо с истинските! Много моля Мтел да каже по какви тарифи всъщност говорим!

Тема Повредата е във вашия телевизорнови [re: Alabao13]  
Автор Alabao13 (пиле)
Публикувано07.01.03 21:57

В едно БЦ открих отговора на питанките си. От това не съм по-happy обаче. Нещата в тая фирма и нейния вездесъщ софтуер отиват към the very HELL.

Колко ли още малко ми трябва , за да отида при Глобул....

Смс-ът е бил със стара сметка. В момента не предлагат услугата сметка по смс, ама и не са я стопирали съвсем, та тя праща старите сметки (защо?, питам аз?) РАботело се по въпроса, каза мацката в БЦ-то. Ако искате да си проверите сметката, обадете се на оператор...

Е, да, ама аз не искам да се обаждам на тъпия оператор! Така добре си беше с тези смс-чета преди... Защо им беше да ги махат, при това с мъглявите обещания, че "някога" ще ги пуснат отново.... Оффф.... Мтелска му работа, мучаща му работа.....

Тема Re: Повредата е във вашия телевизорнови [re: Alabao13]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано07.01.03 22:22

Абе не зная дали беше по-добре със СМСчета преди, ама сума ти и народ псуваха, че трябва да плащат 18 ст. за да си проверят сметката. Е, направиха го безплатно - сега мърморене къде са СМСчетата.
Абе, хора, вие тук предложения и инфо ли търсите или само си търсите повод да си избивате комплексите?

"Всъщност мн.малко неща има,които наистина са невъзможни",мислеше сиАлиса

Тема Re: Повредата е във вашия телевизорнови [re: Cтepн™]  
Автор general (командос)
Публикувано07.01.03 22:40

Мисля си, че критиката е нещо градивно а не избиване на комлекси...
Когато една услуга не е бърза, актуална и точна като клиент искам това да се промени. *88 точно от това се нуждае.

Тема Re: Алооо, МТел!!!!нови [re: general]  
Автор Илko ()
Публикувано07.01.03 23:39

Ще ти трябва един калкуратор и детайлната разпечатка за 1 месец.
После само делиш ...
Ако успееш да намериш разлика в тарифите ще те черпя

Тема Re: Повредата е във вашия телевизор [re: general]  
Автор Mircha ()
Публикувано08.01.03 09:41

Прав е Генерала, не става дума за комплекси. *88 си работеше добре, поне на мен ми вършеше работа. Защо трябва да се усложнява толкова услугата?

Въведете Вашия GSM код и номер, въведете последните четири..., въведете номера на обувките на баба си!

Докато ги въведа всичките тези простотии, то работния ден отиде.
Дано има разумно обяснение, иначе явно някой безхаберник се гаври с нас.

Тема Re: Повредата е във вашия телевизорнови [re: Mircha]  
Автор Alabao13 (пиле)
Публикувано09.01.03 18:33

Анджък! :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.