Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:53 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> MP3
*Кратък преглед

Тема Понеже всички тук сте страхотни....нови  
Автор nadya9 (надежда)
Публикувано22.01.08 09:52

и няма нещо, което да не намерите...затова ви моля за две песни - и двете са на Sakis Coucos но ги гледам само по TV и то с български имена :наричат се "Изгрев" и "Носталгия" и изобщо незнам как да ги намеря като mp3, та моля ако някой ги има или може да помогне..да прати линкче или на майл: nadya9@abv.bg

Тема Re: Понеже всички тук сте страхотни.... [re: nadya9]  
Автор мeчичe (от гориче)
Публикувано25.01.08 16:55

Тема Re: Понеже всички тук сте страхотни....нови [re: мeчичe]  
Автор nadya9 (надежда)
Публикувано25.01.08 17:14

их че се ядосаааах

не става
не мога да го отворя

Тема Re: Понеже всички тук сте страхотни....нови [re: nadya9]  
Автор van_helsing (heavenly)
Публикувано26.01.08 00:44

айде не се ядосвай и без това в линка няма файл за теглене....

това е търсачката на дата.бг.....забележи текста в линка...
http://search.data.bg/?sid=bstocjfz5amk9c74h3gt....най вече това:"search.data.bg" - и да ти отвори ще ти покаже ето нещо такова:
Име на файл Тип Всички Аудио Видео Клипове Субтитри Картинки Програми Документи Архиви Страници CD-Image Еротика Торенти MD5 sum
Покажи 40 100 200 500 файла Сортиране по Име на файл Големина Дата Популярност Тип Низходящ Възходящ
Големина По-голям По-малък от KB MB Цели думи

BitRate 256 192 160 128 96 kbit Sample 48 44 32 22 kHz Stereo J Stereo Dual Mono Жанр

Жанр Анимация Военен Драма Документален Екшън Комедия Криминален Мюзикъл Приключенски Романтика Семеен Трилър Ужаси Фантастика Фентъзи Година Тип DivX ASF MPEG Файлов режим
Видео режим

Работа с търсачката:

* Търсене за eminem и dre връща всички файлове, които съдържат тези думи.

* Кавичките (") позволяват търсене за цели фрази. Например търсенето "dr dre" връща всички файлове, които съдържат цялата фраза.

* Минусът (-) елиминира файлове. Например търсене за eminem и -dre връща всички файлове, които съдържат в името си eminem, но не съдържат dre. Можете да ползвате минуса и с цели фрази, например eminem -"dr dre".

* Търсачката не прави разлика между големи и малки букви и може да търси за специфични файлове: Аудио, Видео, Програми, Картинки, Документи, Страници, Субтитри, CD-Image, MD5 сума или Всички.

* Търсачката сменя автоматично режима на търсене, ако е посочено файлово разширение определящо типа на търсенето. Например търсене за dre mp3 автоматично сменя режима на търсачката на тип Аудио

* Ако е посочен тип Аудио, търсачката проверява ID3 информацията на MP3 файловете (Име на песента, Изпълнител и Албум). В допълнителното меню на тип Аудио можете да посочите BitRate, SampleRate и Жанр на MP3 файловете които търсите. Например търсене за trance с посочен тип Аудио връща всички файлове, които съдържат trance в името си, името на песента, изпълнителя или албума.

* Можете да определите големината на търсените файлове по свойства (По-голям, По-малък) и мерни единици (КилоБайти, МегаБайти).

* Резултатите могат да са сортирани по четири признака (Име на файл, Големина, Дата или Популярност), както и да се зададе броят им (40, 100, 200 или 500).

* Чрез полето Разширено търсене се определя дали търсачката да търси за имена на директории и потребители.
Generated in 0.00454 seconds.
Ако искате да използвате новия изглед на началната страница натиснете ТУК

Copyright (c) 2002-2007 by HomeLan Opplc.

не мога да го отворя - дата.бг на по скапаните кабеларки изобщо не отваря, трябва ти по бърз и силен нет, при мене също не отваря, но има друг сайт чрез който можеш да издириш даден файл от дата.бг(стига да го има в сайта) и с помоща на програма теглиш без да ти отваря дата.бг....така че по добре да ти дадат името на изпълнителя(или файла) и заглавието на песента......и без да ми отваря ще го изтегля

Тема Re: Понеже всички тук сте страхотни....нови [re: мeчичe]  
Автор van_helsing (heavenly)
Публикувано26.01.08 01:16

Мечиче от Гориче...

..по добре му напиши заглавието на песните......вътре има 73 файла на Sakis Coucos ....не знам коя песен търси......ти си му показала търсачката, но той не може да отвори сайта, а за да изтегли песента без да отваря дата.бг става по друг начин.......другият вариант е да си дръпне всичките му песни докато стигне до тази която иска...

иначе си мн. готина......отдавна не съм те засичал из форумите.....харесваш ми.......като личност .....бъди жива и здрава и поздрави от мен, има защо, но едва ли помниш....

Тема за съжалениенови [re: van_helsing]  
Автор nadya9 (надежда)
Публикувано28.01.08 20:02

отдавна вече бях изтеглила и прослушала всичко на въпросният изпълнител в дата.бг и естествено че там не се оказа това, което търся..... много ме озадачи, че въпроснта песен /две даже/ се подвизават в нет-пространството само с български имена и най-вероятно това е причината да не успявам да ги открия като mp3.....и май---ще се отказвам вече
а иначе ето за това става въпрос:
http://www.vbox7.com/play:1f47055c
http://www.vbox7.com/play:58283ef5

Тема Re: Понеже всички тук сте страхотни....нови [re: van_helsing]  
Автор мeчичe (от гориче)
Публикувано03.02.08 23:58

Надявям се ,че девойчето се е справило успешно най-накрая.

Да, наистина отдавна не съм се появявяла, но това ще се промени.
Абе честно казано не се сещам... Я ми припомни.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.