|
Тема
|
търся песен
|
|
Автор |
1133 (непознат) |
Публикувано | 18.10.07 16:38 |
|
Като чета как търсите песни и се намират добри хора да ги намерят и аз се престрашавам да питам за една песен. Не и знам нито името нито изпълнителя - тя е от 1 анимационно филмче от преди около 15 години - филмчето /то си беше филм 1 час/ се разказва за едно дете на коледа, което един снежен човек го взема със себе си и политат да северния полюс при дядо коледа - мисля, че филма беше на някоя от скандинавските държави. Ако някой може да помогне или с име на песента или филма, или да я знае и да я прати тук ще му бъда безкрайно благодарна!!!!!!!!!!!
| |
|
сещам се за това филмче - беше преди 20 години и за песента се сещам - но не знам къде може да се открие
| |
Тема
|
Re: търся песен
[re: 1133]
|
|
Автор |
1133 (непознат) |
Публикувано | 08.11.07 17:23 |
|
няма ли кой да помогне?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Щ-3O4 (Щука) |
Публикувано | 08.11.07 18:52 |
|
| |
Тема
|
[re: Щ-3O4]
|
|
Автор |
1133 (непознат) |
Публикувано | 08.11.07 19:48 |
|
БЛАГОДАРЯ ТИ , НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е ТЪРСЕНАТА ПЕСЕН.тАЗИ , КОЯТО ТЪРСЯ Е БАВНА (КАТО БЛУС). ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ ЗА ОТЗИВЧИВОСТТА!!!!!!!!!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fusi (непознат
) |
Публикувано | 08.11.07 21:19 |
|
tazi 6tuka e vryh,a i valeri mi e lubimec,vinagi 6te ti pomognat,celuvki za tiah!!!!!!!
| |
Тема
|
търся песен
[re: fusi]
|
|
Автор |
Щ-3O4 (Щука) |
Публикувано | 08.11.07 22:24 |
|
Благодарност на теб за добрите думи, благодарност и на хората в този клуб...
| |
|
мисля, че я намерих - филма се казва Snowman, а песента е Wolking in the Air - имам ги и двете /и филма и песента/ - дай майл и ще ти пратя песента
| |
|
| |
|
|
|
|