Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:58 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> MP3
*Кратък преглед

Тема търся песеннови  
Автор 1133 (непознат)
Публикувано18.10.07 16:38

Като чета как търсите песни и се намират добри хора да ги намерят и аз се престрашавам да питам за една песен. Не и знам нито името нито изпълнителя - тя е от 1 анимационно филмче от преди около 15 години - филмчето /то си беше филм 1 час/ се разказва за едно дете на коледа, което един снежен човек го взема със себе си и политат да северния полюс при дядо коледа - мисля, че филма беше на някоя от скандинавските държави. Ако някой може да помогне или с име на песента или филма, или да я знае и да я прати тук ще му бъда безкрайно благодарна!!!!!!!!!!!

Тема Re: търся песеннови [re: 1133]  
Автор ГъдюГъдeв (новак)
Публикувано21.10.07 12:05

сещам се за това филмче - беше преди 20 години и за песента се сещам - но не знам къде може да се открие

Автор 1133 (непознат)
Публикувано08.11.07 17:23

няма ли кой да помогне?

Автор Щ-3O4 (Щука)
Публикувано08.11.07 18:52

Тема Re: търся песен [re: Щ-3O4]  
Автор 1133 (непознат)
Публикувано08.11.07 19:48

БЛАГОДАРЯ ТИ , НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е ТЪРСЕНАТА ПЕСЕН.тАЗИ , КОЯТО ТЪРСЯ Е БАВНА (КАТО БЛУС). ВСЕ ПАК БЛАГОДАРЯ ЗА ОТЗИВЧИВОСТТА!!!!!!!!!!!

Автор fusi (непознат )
Публикувано08.11.07 21:19

tazi 6tuka e vryh,a i valeri mi e lubimec,vinagi 6te ti pomognat,celuvki za tiah!!!!!!!

Тема търся песеннови [re: fusi]  
Автор Щ-3O4 (Щука)
Публикувано08.11.07 22:24

Благодарност на теб за добрите думи, благодарност и на хората в този клуб...

Автор ГъдюГъдeв (минаващ)
Публикувано05.07.08 20:53

мисля, че я намерих - филма се казва Snowman, а песента е Wolking in the Air - имам ги и двете /и филма и песента/ - дай майл и ще ти пратя песента

Тема Re: търся песеннови [re: ГъдюГъдeв]  
Автор mini_zala (veselqk)
Публикувано16.09.08 13:17

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.