Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:58 01.12.25 
Автомобили
   >> Москвич
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема kakva kola da si kupia?нови  
Авторnerazbirasht (Нерегистриран)
Публикувано08.02.07 19:40

Zdraweite,
Iskah samo da se posavetvam s vas na kakva kola da se spra. Kolebaia se mezdu Opel Astra i Moskvich. Vie kakvo bihte mi preporachali? Iskam da e nadezdna i chastite da sa evtini.
Blagodaria!

Тема МОСКВИЧ!!!!нови [re: nerazbirasht]  
Автор митak (некъв мръшляк)
Публикувано08.02.07 20:18

КУПИ СИ МОСКВИЧ И НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ!!!
http://snimka.bg/album.php?album_id=103268

Редактирано от митak на 08.02.07 20:27.

Тема Re: kakva kola da si kupia?нови [re: nerazbirasht]  
Авторнeлeraлeн (Нерегистриран)
Публикувано09.02.07 09:01

Астрата е твойта кола , вярно когато ти се наложи да смениш нещо ще идва доста по скъпо отколко ако си с москви . Но ако нямаш някакви технически знания относно автмобилите , не се захващай с москвич . Вземи си астра , вози приятно , бързо , стабилно

.

П.П. Бъдете обективни в преценката си драги москвичари .

Автор Bomberman (гот ми е)
Публикувано09.02.07 19:44

Да така е Москвич си вземи ако много те кефи и си готов да се занимаваш с него.Ако искаш кола която да караш без да имаш кой знае какви грижи вземи си опела но не е така кеф да караш астрата с москвича е голяма забава :)

Автор stefchoOO (космичист)
Публикувано10.02.07 00:02

Ще бъда обективен,щом е нужно.

Москвич си вземи ако наистина те кефи и си готов да му отделяш доста време в потдръжка,но имай в предвид,че частите напоследък не са прелест.
Опел,обаче немога да те посъветвам да си вземеш.Като цяло не ми харесва.А пътуването на дълъг път е кошмар.Аз бих заложил на Фолксваген или Шкода.

Тема Re: kakva kola da si kupia?нови [re: stefchoOO]  
Авторнepaзбиpaщ (Нерегистриран)
Публикувано10.02.07 02:34

Защо мислиш така за опела? Аз имам впечатлението че е доста тиха, удобна и бърза кола. Освен това май харчи малко а и са сравнително евтини. То това си личи и от факта че може би е най-масовия автомобил в БГ (след москвича и ладата естествено :)
При мен дилемата е дали да похарча много или малко пари. Склонен съм и на двете, но мисля че за 1000 лв. ще си купя Москвич в по добро състояние отколкото Опел за 1000лв. А ако ще давам пари, то да е за нещо свястно. Имам предложение за Астра Караван 1.6, 101кс. '99, 85 000км, бензинова, аз ще съм втора ръка, леки ужулвания по броните, не е катастрофирала, идва от Германия. Цена 10 000 лв.
Как ви се вижда?

Автор митak (некъв мръшляк)
Публикувано10.02.07 08:20

Не мисля,че москвича и ладата са най-масово срещаните автомобили в България,особено в последно време.Още повече,че вече трудно се намират части за москвич,както каза колегата Стефчо
Ако наистина разполагаш с повечко пари си купи нещо западно,но за 1000лв както ти сам каза по-добре москвич отколкото опел.......

Тема Re: kakva kola da si kupia?нови [re: нepaзбиpaщ]  
Автор stefchoOO (космичист)
Публикувано11.02.07 23:18

Аз лично ако имам 10000лв бих си взел нова Лада,въпреки че никак не съм фен на тази марка.Не че съм толкова фанатичен русофил,просто колата е добра,особено за парите си.Лошото е,че от 01.01.07 май има проблем с покупката на такъв автомобил.
Както и да е,за 1000лв множеш да си намериш много добър Москвич,но ти си решавай.Явно мненията ни за Опел се разминават,така,че щом та кефи зимай и бегай!

Тема Re: kakva kola da si kupia?нови [re: stefchoOO]  
Автор Bomberman (гот ми е)
Публикувано18.02.07 11:24

Като видя нова лада и припадам от смях също както и дачията и двете коли са зле не си струват парите за 10000 лева ще си вземеш много по-яка кола нищо общо няма да има с трошка като ладата.

Тема Re: kakva kola da si kupia?нови [re: Bomberman]  
АвторHepazбиpaщ (Нерегистриран)
Публикувано19.02.07 11:12

Абе иz не бих дал 10 бона zа Лада, но не zнам таzи на която съм се спрял дали и тя си струва 10-те хиляди? То е ясно че Порше няма да мога да си купя, но си мисля че Опелът е най-добра комбинация между цена и качество ...

Ето пак офертата:
"Астра Караван 1.6, 101кс. '99, 85 000км, бензинова, климатик, аз ще съм втора ръка, леки ужулвания по броните, не е катастрофирала, идва от Германия. Цена 10 000 лв"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.