|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Газ или бензин за Москала
|
|
Автор | митak (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.06 16:36 |
|
отдавна ме мъчи въпроса дали да сложа газово на москвича
Кажете:ще се влоши ли вървежа на москвето и има ли файда от гледна точка на по ниската цена, или тя е за сметка на последващите ремонти....
| |
Тема
|
Re: Газ или бензин за Москала
[re: митak]
|
|
Автор |
diavo (МОСКВИЧИСТ) |
Публикувано | 31.12.06 17:33 |
|
Ми виж сега на газ пада мощноста но пък е по ефтино ама сега с тая цена не е чак толкова много, ако караш много 15-20000км. на година си сложи ако не караш толкоз кога ще я избиеш след 100 години
| |
Тема
|
[re: diavo]
|
|
Автор | paco (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.07 12:15 |
|
pri mene vyrveja e leko po zle na gaz a mi gori 12gaz 11benzin iz grada!cenata na benzina sega e 1.52 na nai evtinata benzinostanciq,gazta e to4no lev!pri polojenie 4e ima uredbi za po 100lv teq pari se izbivat a mesec
| |
Тема
|
[re: paco]
|
|
Публикувано | 02.01.07 15:51 |
|
исках да сложа газово,щото е по-евтино.Наистина се избива бързо,но само ако караш много.Обаче май ще се откажа,щото му сменях клапани и му шлайфах главата.Таман сега ми гори 9 и върви като бесен.Пък и не го карам много(7-8хил.км на год.).Kaзаха ми,че тая газ много изгаряла клапаните.НО ВСЕ ПАК МЕРСИ ЗА МНЕНИЯТА!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | paco (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.01.07 12:46 |
|
mi ve4e benzina e 1,78 gazta e lev4e!a otnosno klapanite moje i da e vqrno az za vseki slu4ai slojih jigulski i za 50hil km ne sa mrydnali!
| |
Тема
|
[re: paco]
|
|
Публикувано | 03.01.07 18:06 |
|
paco,щом твоя ти гори 12 газ 11бензин на градско ти си направо цвете.Още повече,че 92 вече го няма.Моя смятам да го покарам малко с 95.Ако се представя добре ще го оставя така.Ако не-слагам газово,щото с тая цена над 1,70 ,мохо ще ми излезе златен
| |
Тема
|
|
|
Автор | bushon (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.01.07 10:09 |
|
и двете стават
| |
Тема
|
[re: bushon]
|
|
Автор | Grozdan (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.07 21:19 |
|
Мойто мнение е ГАЗ,ГАЗ и само газ!
| |
Тема
|
[re: Grozdan]
|
|
Автор | mani bace (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.01.07 15:08 |
|
Баце, мани тая работа! Щом не го караш много карай на бенз верно че са стана много, но повярвай много проблеми може да си създадеш. Аз на моя като му сложих 3 години зор и накрая го продадох: то не беше перкъсване то не беше чукчета, гърмежи, на бензин вървеше като трактур ужас!!! А газовата беше ловато и в гаранция и сичко абе голя чикия! за тва са су купих дизел и се родих!
| |
|
Митака написа:
''исках да сложа газово,щото е по-евтино.Наистина се избива бързо,но само ако караш много.Обаче май ще се откажа,щото му сменях клапани и му шлайфах главата.Таман сега ми гори 9 и върви като бесен.Пък и не го карам много(7-8хил.км на год.).Kaзаха ми,че тая газ много изгаряла клапаните.НО ВСЕ ПАК МЕРСИ ЗА МНЕНИЯТА!!!''
Това вярно ли е? Има ли по-компетентни по този въпрос тук. В действителност кое скапва по-бързо клапаните пропан-бутана или безоловния 95 (предполагам по-възрастните тук си спомнят времената, когато имаше от червения А86 и как москветата летяха с него, и все пак двигателите са им правени за оловен бензин), така че...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|