Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:36 11.11.25 
Автомобили
   >> Москвич
*Кратък преглед

Тема Москвич 408Инови  
Автор -TACHO- (несериозен)
Публикувано15.10.06 21:54

Здравейте колеги,
ако темата не е за тук, преместете я в другия раздел.
Имам един Москвич 408И - 1975г., който е само на 72000 и е в много добро състояние, но вече няма кой да го кара и поддържа и затова ще заминава за скрап. Жалко, защото дори няма почти никаква ръжда по купето, а и моторът е добър...
Та ако някой му трябват някои части от такава машина, мога да му свърша работа, защото колата дори е в движение и засега си има всичко по нея.
Лошото е, че колата не е в София, а аз живея в София, но след около две седмици ще ходя да я изпращам за скрап и ако някой има интерес към някоя част, мога да я сваля и да му я донеса до София.
Принципно както казах колата е добро състояние, има само малък проблем с притискателен диск, всичко друго е ОК.
Ако някой има интерес към нещо, може да пише тук или на лична бележка или казвайте да дам тел.

Тема Re: Москвич 408Инови [re: -TACHO-]  
Автор diavo (МОСКВИЧИСТ)
Публикувано16.10.06 08:17

ако е с квадратните фарове ми тябват никелираните орнаменти около тях а също така предната и задната броня дай някакъв телефон да се разберем

Тема Re: Москвич 408Инови [re: diavo]  
Автор Penata (Madein Bulgaria)
Публикувано16.10.06 19:43

Здравеи мъжаго, ако никои не проявява интерес аз искам да взема , стига да може, щото не съм от София, ДЕФРИНЦИЯЛ , РЕСОРИ, ПЛАНКИТЕ ЗА РЕСОРИТЕ, АМОНТЕСИОРИ - ПРЕДНИ, ЗАДНИ, ПРЕДНО СТЪКЛО.

Znanieto, neznanieto, dve mnogo skypo struvashti neshta

Тема Re: Москвич 408Инови [re: Penata]  
Публикувано17.10.06 09:45

Уф, момчета, малко ме затруднявате, защото май няма да мога да донеса толкова неща до София.
Става въпрос за това, че колата е чак в Югоизточна България, аз мислех да закарам до там една друга кола и на връщане да донеса я карб, я някой фар или динамо или нещо дребно, а това, което искате е доста голямо. Ако някой е от този район може да иде и на място да си вземе каквото му трябва, но май това всичкото няма да мога да го донеса до София, защото няма къде да го побера.
Иначи ги имам нещата, които ви трябват и са в добро състояние.
Ето тел: 0898/471599, ако някой все пак проявява интерес, да ми звънне и ще се договорим нещо. Иначе айде за скрап, то се е видяло, че друго решение няма.

Тема Re: Москвич 408И [re: -TACHO-]  
АвторO1 (Нерегистриран)
Публикувано19.10.06 05:39

Здрасти колега!
Ако не разкомплектоваш колата, обади се!
Имам възможности да докарам колата до тук, ако се уговорим!

Форма за питане и "справка":

И какво от това?

Тема Re: Москвич 408Инови [re: O1]  
Публикувано19.10.06 11:28

Ами за мен е най-лесно да я дам цяла, защото не е при мен и нямам възможност всеки ден да свалям по нещо. Ако имаш интерес, пиши на лично съобщение да се разберем и да я взимаш.

Публикувано31.10.06 11:52

Здравейте отново момчета,
в крайна сметка реших да не продавам още сега колата на вторични, няма смисъл да им я подарявам. Освободих гаража за новата, а тази я наместих на двора и ще остане там до към пролетта, за да я разхвърля и продам някои части на парче.
Така има повече сметка за мен, а не за барабите от вторични.
Така, че ако някой се интересува от нещо, мога като си ходя натам (веднъж месечно) да свалям някои неща и да му ги нося до София с моята кола.
За сега съм свалил само предна решетка и фарове, другото си стои.

Дори да се похваля: джугана не беше пален повече от година, дори може би две, онзи ден му налях малко бензин директно в карбуратора и на втория оборот запали.

АвторMockвичиcт (Нерегистриран)
Публикувано18.11.06 01:36

Добре де! Продай го целия. В днешно време рядко се намират Москвичи в толкова добро състояние. Пусни една обява за 500-600лв и нямаш грижи. Аз на твое място бих си го карал, но това е лично твое решение. Все пак е грехота да го осъкатяваш, още повече да го даваш за старо желязо!

Тема Re: Москвич 408Инови [re: Mockвичиcт]  
Публикувано18.11.06 08:19

Напълно съм съгласен с тебе за осъкатяването, не искам да го правя, затова пиша тук.
Лошото е, че нашите са избързали да му върнат старите номера в КАТ и да го бракуват и няма как да го продам цял по законния ред.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.