|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
рекламите
|
|
| Автор | TlER (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.06.06 21:06 |
|
|
Предлагам да се трият мненията на хора , които пишат едни и същи работи казани с различни думи т.е такива като 01 , които пълнят форума с безмислени хвалебствия за бизнеса си и предизвикват излишни спорове.Ако , някой може нека пусне анкета.
| |
|
Тема
|
Re: рекламите и Модератора
[re: TlER]
|
|
| Автор | PishmanMajstora (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.06.06 13:15 |
|
|
Аз съм съгласен.
Просто станаха някакви безумни дискусии, и май смисъла на цялата работа се губи.
Вместо клуб с техническа насока взе да заприличва на клуб за "остроумни" писания и тъпизми.
Търговските реклами и т.н. купува / продава да са в една тема - май такава беше идеята по едно време на модератора.
А модератора жив ли е още или го затиснал безвъзвртано някой москвич?
| |
|
Тема
|
А това ли е официалния форум на Москвич?
[re: PishmanMajstora]
|
|
| Автор | Цвeтaн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.06.06 15:57 |
|
|
Аз пък немога да разбера защо се задават сериозни теми тук , след като си има "наш" си форум !? Така че мисля че този "форум" е оставен на произвола на времето и мисля че е крайно време всички сериозни фенове да пропишем (аз съм прописал отдавна) в "нашия" си форум .
А лично на мен ми е много забавно да чета постовете на един от най-старите пишещи тука - 01 , така или иначе "форума" отдавна загуби стойност , що пък да не е малко по-весел , смеха е здраве , моля ви господине, собственико на ЕМ комплект , творете , та да си нямам разправии с доктори !
| |
|
Тема
|
Re: А това ли е официалния форум на Москвич?
[re: Цвeтaн]
|
|
| Автор |
Penata (Madein Bulgaria) |
| Публикувано | 21.06.06 13:30 |
|
|
Пишман Маисторе, в новия форум се е сабрало всичкото МОСКВИЧАРИ, аз минавам отука редовно, надникни и там................ много сме, половината със сигурност сме истински.
Znanieto, neznanieto, dve mnogo skypo struvashti neshta
| |
|
Тема
|
Re: А това ли е официалния форум на Москвич?
[re: Цвeтaн]
|
|
| Автор | O1 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.06.06 08:00 |
|
|
Аз предлагам да се трият мненията на глупавите, но тогава какво ще остане тук?
Обикновенно глупавите са бедни, защото са глупави и са раздразнителни, защото не могат да приемат глупостта си!
Благодаря ти за поканата и се възползувам!
За мен е удоволствие сутрин рано, да се усмихна снизходително, да си изпия чашата сок от ябълки моркови и малини и да отида на тръстиката!
Всеки пие това, което заслужава!
Накои пият кафе, други алкохол, трети пият резултатите от глупостта си!
Много е вкусен сока от ябълки.....
От днес съм с нов шофьор, поне за няколко дни!
Много е приятно , да те возят а ти да си мислиш най различни неща, дори и такива свързани с глупостите тук!
Иначе трябва да внимаваш и си отвличаш вниманието!
Не е чудно защо хората нямат пари, когато постоянно пият кафета, алкохоли, гледат тъпи мачове и живеят глупаво!
01 се вози на Мерцедес, но вчера отида наработа с един 21412, който е на 30 хил километра и се изкарва веднаж два пъти на месец, за да бъде закаран на сервиз и после се прибира отново в гаража!
Кара го един пенсионер на 85 години, по усмихнат ят глупавите москвичари тук, с побеляла коса!
Казвам му, ако си продаваш Москвича, ще ти го купя!
Перфектен е!
За разлика от моствичите на тези , които джафкат по мен!
Кое е важното в този пост!
1. на някои съм им интересен и приятен, така както и те на мен.
2-на някои съм им неприятен и се радвам за това, макар те да са ми смешни!
3-че всеки кара колата която заслужава, макар някои да карат и коли които не заслужават, затова ги возят шофьори!
4-пия сок от плодове и се радвам на плодовете които отглеждам, без да се дразня от смешните плодовае, които се излагат в този клуб!Някои плодове нямат срам и чувство за естетика!
Ако не заключат итази тема, продължете я!
Ето ви една реклама, която е гнусна и не е моя:
Ако сте против рекламите, почнете от тези, те са грозни!
Муле- ритни глупака , за да провериш дали глупав или умрял!
И кво от това?
| |
|
Тема
|
Re: рекламите
|
|
| Автор | O1 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.06.06 08:05 |
|
|
Много си смешен!
Какво дарекламирам и на кого да рекламирам тук?
Знаеш ли как се взимат парите на тези, КОИТО ГИ НЯМАТ?
Ми те ги нямат, какво да им вземеш?
Само глупавия рекламира всред такива хора!
Извини ме, но не съм толкова глупав!
Не рекламирах, а просто участвувах в информирането ти!
Но ти не разбираш разликата!
Морга- място където престояват труповете:
И кво от това?
| |
|
Тема
|
Добре че си ти , иначе тоя форум умря
[re: O1]
|
|
| Автор | Цвeтaн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.06.06 12:26 |
|
|
Така или иначе този форум вече не е това което беше , така че дали ще се трие или не , все тая!
Бих те помолил да ми дефинираш думата "глупост" , много ми инетересно какъв смисъл влагаш в нея .
Аз нямам нужда от снисхождение , не това е начина да се помогне на някой , а нали точно това пропагандираш , че помагаш на "глупаците".
Аз пък пия вода и безалкохолно !? ... Но ти пии плодови сокове , полезни са , имаш нужда да окрепнеш физически , че много са ти "мераклиите" .
Не критикувай , опитвай се да помогнеш , това е моя съвет към теб , лесно е да натрупаш неприятели , по трудното е да се сдобиеш с такива и както обичам да казвам "що трябва да е лесно , като може да е трудно!?" .
Перфектен? Има ли перфектна кола ? Аз съм останал с впечатлението че няма... дори и твоя меро не е перфектен...
Но иначе метафорите ти са на висота .
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | koko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.06.06 15:49 |
|
|
Хората в този клуб в голямото си болшинство поддържат москвичи за кеф, а да поддържаш в отлично състояние москвич не е евтино удоволствие. Да обвиняваш в бедност, мизерия и т.н е погрешно и глупаво. А да афишираш богатството си е просто признак на ниска култура.
Във всеки свой пост обиждаш наляво и надясно. И после питаш защо всички те нападат... Защо ли бе да му се невиди? :-)
Самохвалството ти е признак за някакви комплекси. То не бяха хвалби с мерцедеси, "шафьори", фабрики, магазинчета и т.н. :-) Това никой не го интересува, човек като иде в магазин/сервиз се интересува какво качество на стоката/услугата ще получи, а не колко е богат собственика.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | TlER (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.06.06 17:43 |
|
|
Радвам се че си прочел тази тема защото другата е заключена и не можах да ти напиша това което мисля за теб:)Първо-защо си мислиш че само ти имаш мерцедес(предполагам 190д:) и защо смяташ че който кара москвич няма пари и сутрин пие алкохол?До колкото разбрах ти сутрин пиеш сокче теди;)И все пак от къде имаш пари да си купиш мерцедес?От глупаците с москвичи?Не разбра ли че не си желан във автомобилните форуми чел съм твои глупости на различни места и единствения резултат е че дразниш хората.А информацията която даваш не е никаква информация а чиста реклама.Работил съм в магазин за части и знам как пълни боклуци изведнъж се превръщат в супер части с гарантиран произход и гаранцияНе знам колко добри са твоите части и от къде идват но знам че ме дразниш защото се мислиш за велик и преуспял а се занимаваш със таратайкиАко наистина си зает човек който върти бизнес и печели пари няма да се занимаваш с разни форуми(пък вземи се регистрирай може някой да те вземе на сериозно
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Penata (Madein Bulgaria) |
| Публикувано | 22.06.06 19:16 |
|
|
Момци не му се нервете, трудно може го разбра, даже и когато се маитапи, ако можете да прозрете, нещата които пише ще разберете за какво иде реч, пробвах се, и да си призная комаи нещата бяха пагубни , не сам порасал??? нещо не съм доразбрал, пък нали и цел живот се бора, та тека ми е устроено ...... чипа.
Znanieto, neznanieto, dve mnogo skypo struvashti neshta
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|