|
|
|
Тема
|
Нали не сте забравили-
|
|
| Автор |
svetlion () |
| Публикувано | 24.04.06 02:00 |
|
|
Готвите ли се за соц.срещата в Троянския балкан...!?! Да си спомним миналата година
...
| |
|
|
|
Бе то май никой нема да ходи.Тука от София незнам дали ше ходи некой,шарки и той май отпада.Бе незнам,май пропадна работата.
| |
|
|
|
Шарки е там ако трябва с колело...Обмислям да дойда с Жигулата на един лададжия от Бургас-SKI_DOG...Та аз съм там.Ако този вариант пропадне БДЖ-то бачка безотказно От Ст.Загора тръгват няколко лади и Ivan40 с новия си Москвич 2140...Искрено съжалявам,че моята машина няма да може да присъства,но обстоятелствата са такива...
А това е за София-уговорка за потеглянето...Ако има момчета от нашия форум идете и тръгвайте с лададжии да не сте самички...А и 2-3 Москвича да сме намя значение-аз като съм там няма да се плашите->>>МАНИЯ ще има
На всички пожелавам безпроблемна седмица и събота да се видим там Искам МОСКВИЧ ФЕНОВЕ еййййййййййййййййййййййййййй    
2140 GT
| |
|
Тема
|
Re: Не не не не....:))))
[re: white_shark]
|
|
| Автор |
412 (x Eack) |
| Публикувано | 24.04.06 15:31 |
|
|
От Пловдив сме 2 коли. С моята ще се отбием до София да позяпаме драг-а и после продължаваме. Николай напрао там ша ходи май.
| |
|
|
|
И аз ще дойда с новата ми придобивка
...
| |
|
|
|
Светлион,Честито!
Много ме кефят тия машинки.
Пловдивската група,ако доидете в Сф,звъннете ми непременно да се видим и да ходим заедно на срещата.
FITNESS COMPETITOR
| |
|
Тема
|
Re: да да да
[re: svetlion]
|
|
| Автор | white_shark (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.04.06 00:30 |
|
|
Ееее Светльо тя е кама бре.Браво браво в събота ще я видим...Ние може да позакъснеем,защото момчето дето ще кара е на бачкане,но най късно 6-7 сме при вас Пууууууу дееба ще се изям от яд-бях приготвил гуми,бензини,настройки да полудяваме на плаца,а всичко ми се провали...Ще изкъртя някой  Това е ултра кухо да не си с колата си на събор      
| |
|
|
|
и аз съм там но ще ходя с една лада
| |
|
Тема
|
Re: да да да
[re: diavo]
|
|
| Автор |
Penata (Madein Bulgaria) |
| Публикувано | 26.04.06 19:01 |
|
|
Ако има ДРАГ ние сме на драга, може и там да си направим среща, ако има ще има включване по телефона, стига дружината Пловдивска е там.           
Znanieto, neznanieto, dve mnogo skypo struvashti neshta
| |
|
|
|
|